שרשור הספוילרים

YossihNew

Well-known member
שקשוקה 7: |כלב| (ראשון-רביעי, 15:30, כאן חינוכית)

פרק 113- גלית נגד אילנה:

ליה, תלמידה חדשה, מגיעה אל בית החינוך יחד עם משפחתה שרבה עבור מי בדיוק נעשה מעבר הדירה. אילנה, חוזרת לבית החינוך לאחר שנת שבתון ומגלה שתפקידה כמחנכת נלקח על ידי גלית. האם תצליח לקחת את מקומה בחזרה?

פרק 114- לא חברות:
דותן מפתח תחביב חדש ומתבאס על יולי שהיא לא מרימה לו מספיק באימוג'ים מה שמוביל למתח בין בני הזוג. ליה מנסה להתחבר עם אסתי ותמוז אבל מתקשה להרגיש שייכת כשהיא עושה פרשנות יתר לכל מילה שהן אומרות.

פרק 115- חלומות רעים:
גלית מעבירה שיעור על חלומות ובן חולם שאביאל מתנכל אליו. כשהמציאות מתערבבת בחלום החברות של השניים עומדת למבחן. ליאת, אחותו של רני, חולמת שהם יצאו לחופשה בלי אילת אמם, ואילת מרגישה פחות אהובה במשפחה.

פרק 116- עולמות מתנגשים:
אדל מחליטה להתנדב בבית החינוך ואביאל לא מרוצה מהעניין, הוא מסתכסך עם דוד וגורם גם למוש לקחת חלק כהורה פעיל מה שמחמיר את הסכסוך. אסתי ותמוז מתאהבות בתום, אחיה הגדול של ליה.​

YossihNew

Well-known member
שקשוקה 7: |כלב| (ראשון-רביעי, 15:30, כאן חינוכית)

פרק 113- גלית נגד אילנה:

ליה, תלמידה חדשה, מגיעה אל בית החינוך יחד עם משפחתה שרבה עבור מי בדיוק נעשה מעבר הדירה. אילנה, חוזרת לבית החינוך לאחר שנת שבתון ומגלה שתפקידה כמחנכת נלקח על ידי גלית. האם תצליח לקחת את מקומה בחזרה?​
נו, טאק, ליה, לא להיות לוליינית בכיינית! ואגב, כולם חושבים שאילנה רקדנית סלונים. זה אבסורד כמו להגיד שחיים יודע לרקוד. אוקיי, הם רקדו בחוג ההוא.

פרק 114- לא חברות:
דותן מפתח תחביב חדש ומתבאס על יולי שהיא לא מרימה לו מספיק באימוג'ים מה שמוביל למתח בין בני הזוג. ליה מנסה להתחבר עם אסתי ותמוז אבל מתקשה להרגיש שייכת כשהיא עושה פרשנות יתר לכל מילה שהן אומרות.​
תגידו, אתם ראיתם את ההורים של תמוז? אתם ראיתם איך הם פירשו את המילים של גלית? וראיתי הצצה לאימוג'ים. זה היה הזוי.

פרק 115- חלומות רעים:
גלית מעבירה שיעור על חלומות ובן חולם שאביאל מתנכל אליו. כשהמציאות מתערבבת בחלום החברות של השניים עומדת למבחן. ליאת, אחותו של רני, חולמת שהם יצאו לחופשה בלי אילת אמם, ואילת מרגישה פחות אהובה במשפחה.​
אביאל? על בן? לא משנה. אבל ליאת, תפסיקי עם השטות הזאת על אמא, אמא שחקנית מדהימה.

פרק 116- עולמות מתנגשים:
אדל מחליטה להתנדב בבית החינוך ואביאל לא מרוצה מהעניין, הוא מסתכסך עם דוד וגורם גם למוש לקחת חלק כהורה פעיל מה שמחמיר את הסכסוך. אסתי ותמוז מתאהבות בתום, אחיה הגדול של ליה.​
פרק של אדל! מצוין! אבל לא טוב שמוש מגיע, זה רק צרות ברמת ה"הוא ילך וימנע מילדים למרוח קרם". אדל מצוינת.

עוד פעם כולן מתאהבות בו... טוב, לפחות אין שם עמליה. אגב, לא היינו במייקי מתאהב באחות של תמר? היינו בזה. אז למה שוב?

YossihNew

Well-known member
התנתקות: |הרצל| |דויד| (שני + רביעי 21:30, כאן 11)

פרק 3- יש בנו אהבה והיא תנצח:

גוש קטיף מוכרז שטח צבאי סגור. הצעירים יוצאים להפגין. שילה צריך להתמודד עם מחאה אלימה במחסום כיסופים.

פרק 4- בין המצרים:
על רקע המחאה בכפר מימון, האירועים האישיים אצל שילה מתערבבים באירועים הלאומיים.​

YossihNew

Well-known member
התנתקות: |הרצל| |דויד| (שני + רביעי 21:30, כאן 11)

פרק 3- יש בנו אהבה והיא תנצח:

גוש קטיף מוכרז שטח צבאי סגור. הצעירים יוצאים להפגין. שילה צריך להתמודד עם מחאה אלימה במחסום כיסופים.

פרק 4- בין המצרים:
על רקע המחאה בכפר מימון, האירועים האישיים אצל שילה מתערבבים באירועים הלאומיים.​
יהיו המון פרקים של עידו. וזה עושה אותי אבא גאה. אח גאה. חבר גאה. משהו גאה.

אגב אם היה לי שקל על כל פעם שתום חגי איים על עידו, או איים באופן כללי מטעם ימין קיצוני, הייתי מסודר.

YossihNew

Well-known member
חזי ובניו: |מכונית| |בנות| |בנות| (ראשון-שלישי, 19:35- הוט בידור)

פרק 19- אדמה שחורה:

המוסך שוב מסתבך ובדיוק כשנדמה שהכל אבוד, אסי עושה את הקסם שלו. מיצי מסתבכת עם ההכנסה החדשה וישראל מגיע לאתי עם הצעה מפתה.

פרק 20- נפתח המזל:
אתי מתוודה בפני נרי ומיצי מנסה למצוא דרך אחרת לסחור. המשפחה מגלה על עומרי ואלי והדודות מחליטות לעשות קיבוע לזוגיות.

פרק 21- זבד הבת:
ריקי מתחילה לפקפק בזבד ובמה שהוא מסמל. נרי מערער את אתי, המשפחה חוגגת את הזבד אבל ברגע הכי מאושר שלהם קורה אסון.​

נערך לאחרונה ב:

YossihNew

Well-known member
חזי ובניו: |מכונית| |בנות| |בנות| (ראשון-שלישי, 19:35- הוט בידור)

פרק 19- אדמה שחורה:

המוסך שוב מסתבך ובדיוק כשנדמה שהכל אבוד, אסי עושה את הקסם שלו. מיצי מסתבכת עם ההכנסה החדשה וישראל מגיע לאתי עם הצעה מפתה.​
מי זה ישראל...? מיצי אל תסתבכי, אני אמכור בשבילך לתלמידים שצריכים קשב וריכוז.

פרק 20:
אתי מתוודה בפני נרי ומיצי מנסה למצוא דרך אחרת לסחור. המשפחה מגלה על עומרי ואלי והדודות מחליטות לעשות קיבוע לזוגיות.​
על רויאל נחמה כפרה של אמא שלה?! אגב, אני לא קונה את הליהוק הזה לאשתו של נרי. מישהו יקנה שהם זוג נשוי?! לא.

פרק 21:
ריקי מתחילה לפקפק בזבד ובמה שהוא מסמל. נרי מערער את אתי, המשפחה חוגגת את הזבד אבל ברגע הכי מאושר שלהם קורה אסון.​
אבל ממתי חוגגים זבד אם לא נולדה בת? לא עשו לאלי? אגב אני לא הבנתי אם זה 42 פרקים מתוכם שלושה כפולים או 45 פרקים מתוכם שלושה כפולים.

למעלה