שרשור הספוילרים

YossihNew

Well-known member
הגינה של תמרי: 🌻🌷(ראשון-רביעי, 15:30, כאן חינוכית)

פרק 9- חיית המחמד שלי:

נתנאל מאמץ חיפושית ונעלב כשהשאר צוחקים עליו. חדווה מנהלת מלחמת חורמה נגד המזיקים שפשטו על עץ המנגו.

פרק 10 -דורון במיעוט:
הציפורים מנקרות את השסק, והילדים מחליטים להיאבק בהן, חוץ מדורון שנאבקת על זכותן לאכול. אריק קונה חולצה חדשה ומוצא אותה על הדחליל שהילדים בנו.

פרק 11- יהלי באה מאהבה:
עמית זרע פטרוזיליות שלא נבטו. יהלי מנסה לשמח אותו עם נבטי פטרוזיליות שהיא שותלת, אבל טועה לשתול כוסברה. אליעזר מלחיץ את תמרי לקראת הרצאה שהיא עומדת להעביר בנושא גינון.

פרק 12- אח גדול חדש בכאילו:
יהלי נעלבת מעמית ורוצה להחליף אח. חדווה נותנת לתמרי מזמרה משוכללת, אבל תמרי מעדיפה את הישנה והמוכרת שלה.​

YossihNew

Well-known member
מותק בול באמצע 2: |קלפי| |נחמה| (ראשון-רביעי 22:00, כאן 11)

פרק 14- תלך תבוא:

עונה חדשה לדרמה הקומית-פוליטית העוקבת אחר עלילותיה של מותק מרדכי בכנסת. בפרק פתיחת העונה: לאחר שחשפה את פרצופו של אלכס טורצ'ין, מותק מקבלת הצעה מחנה חנינה חנן, יו''רית המפלגה החדשה, להתמנות לשרה.

פרק 15- טובעים השניים (גם בראשון):
למפלגת בול באמצע מצטרפים שני חכי''ם חדשים שמצליחים לשבש את מהלכי הקואליציה. אלכס טורצ'ין עורך חזרות לקראת מסע הטיהור שלו וחזרתו לזירה.

פרק 16- הטיש הגדול:
מותק וצוות צילום מגיעים למסיבת מחזור שאירגן ה-X המיתולוגי שלה. בדרך לאהבה המתחדשת היא סוגרת חשבונות עם חבריה מהעבר והודפת את נסיונות הפיוס של זיף.

פרק 17- עצת אחיתופל:
אחרי שפרצו לביתה, מותק יוזמת חוק שיקל על אזרחים לשאת נשק. היא מתוודעת לראשונה למכון בשם ''אחיתופל'' שמציע לה עזרה בקידום החוק.

פרק 18- התמנון שלך חזר:
מותק נחשפת לצדדים הבעייתיים של מכון אחיתופל ושל חוק הנשק. ערב רומנטי של מותק עם טיש במלון, מקבל תפנית עגומה כשהם צופים בכתבה על טורצ'ין.​

נערך לאחרונה ב:

YossihNew

Well-known member
מותק בול באמצע 2: |קלפי| |נחמה| (ראשון-רביעי 22:00, כאן 11)

פרק 14- תלך תבוא:

עונה חדשה לדרמה הקומית-פוליטית העוקבת אחר עלילותיה של מותק מרדכי בכנסת. בפרק פתיחת העונה: לאחר שחשפה את פרצופו של אלכס טורצ'ין, מותק מקבלת הצעה מחנה חנינה חנן, יו''רית המפלגה החדשה, להתמנות לשרה.

פרק 15- טובעים השניים (גם בראשון):
למפלגת בול באמצע מצטרפים שני חכי''ם חדשים שמצליחים לשבש את מהלכי הקואליציה. אלכס טורצ'ין עורך חזרות לקראת מסע הטיהור שלו וחזרתו לזירה.​
גילי חוזרת!

חנה היו"רית! אני תמיד תמכתי בחנה.

ח"כים חדשים! אני יודע שאחד זה יובל סגל. ואתם תאהבו את הפרק אז לא ההוא מקצרים/הח"כ שחר באר.

פרק 16- הטיש הגדול:
מותק וצוות צילום מגיעים למסיבת מחזור שאירגן ה-X המיתולוגי שלה. בדרך לאהבה המתחדשת היא סוגרת חשבונות עם חבריה מהעבר והודפת את נסיונות הפיוס של זיף.​
מי ישחק את האקס? לא זכרתי...

פרק 17- עצת אחיתופל:
אחרי שפרצו לביתה, מותק יוזמת חוק שיקל על אזרחים לשאת נשק. היא מתוודעת לראשונה למכון בשם ''אחיתופל'' שמציע לה עזרה בקידום החוק.​
הצחוקים של הספרי...

פרק 18- התמנון שלך חזר:
מותק נחשפת לצדדים הבעייתיים של מכון אחיתופל ושל חוק הנשק. ערב רומנטי של מותק עם טיש במלון, מקבל תפנית עגומה כשהם צופים בכתבה על טורצ'ין.​
איך טורצ'ין חוזר, הזוי.

נערך לאחרונה ב:

YossihNew

Well-known member
איננה- פרק 8: |?| |אח| (חמישי, 21:00, YES TV DRAMA)
בפרק הסיום המפתיע, רויטל נמלטת על חייה, בזמן שאבנר ודריה דוהרים להציל את עופר. עמית, ביוון, מחבר את כל קצוות התעלומה והפתרון הבלתי צפוי מתברר סופסוף במלואו.​

YossihNew

Well-known member
חזי ובניו: |מכונית| |בנות| |בנות| (ראשון-שלישי, 19:35- הוט בידור)

פרק 10- ניראנג' (חושחש):

חזי מתעמת עם הדודות, עוז מפתיע את מיצי לכבוד המילגה, ריקי ומתן בטיפול זוגי אצל הרבנית שרעבי, חזי ואלי במשבר מול חזי.

פרק 11- אחטירם:
אלי מחפשת תשובות ומתעמתת עם חזי. ריקי חוזרת לנהוג אבל זה לא מסתדר כפי שקיוותה, לרוחמה מגיע אורח לא צפוי.

פרק 12- Un Amor:
רוחמה חושפת בעיני עומרי פרטים מפתיעים. עוז מנסה להפתיע את מיצי אבל יוצא לו עקום. אלי מרגישה מרומה ומחליטה לעשות מעשה נועז.
במקור לא קיבל תקציר כי התבלבלו בינו לבין לגעת באושר. כל כך לא מקצועי, סנאי מטפסן שהם.

נערך לאחרונה ב:

YossihNew

Well-known member
חזי ובניו: |מכונית| |בנות| |בנות| (ראשון-שלישי, 19:35- הוט בידור)

פרק 10:

חזי מתעמת עם הדודות, עוז מפתיע את מיצי לכבוד המילגה, ריקי ומתן בטיפול זוגי אצל הרבנית שרעבי, חזי ואלי במשבר מול חזי.​
מיצי! מזל טוב, אהובה שלי, תיזהרי מגיבור ישראל! נביא לגיבור ישראל כתבת שתרדוף אחריו כדי לחשוף שחיתות. אוי, שיט, זה הפרק עם הרבנית. וכן, רשום שחזי ואלי במשבר מול חזי, לא יודע. אבל מתקדם יפה.
פרק 11:
אלי מחפשת תשובות ומתעמתת עם חזי. ריקי חוזרת לנהוג אבל זה לא מסתדר כפי שקיוותה, לרוחמה מגיע אורח לא צפוי.​
ריקי תדרוס בטעות את נלי וככה העלילה שלה תתחיל. רוחמה זאת אמא של עומרי? אגב אני שמעתי שהמטפלת זאת לוטוס.​

שיר m

Well-known member
עדיין לא קיבל תקציר כי התבלבלו בינו לבין לגעת באושר. כל כך לא מקצועי, סנאי מטפסן שהם.
כנראה מי שאחראי על התקצירים גם רואה אושר צרוף:-D

וכן, רשום שחזי ואלי במשבר מול חזי, לא יודע. אבל מתקדם יפה.
מה מתקדם? לאן מתקדם? לא זז

YossihNew

Well-known member
כנראה מי שאחראי על התקצירים גם רואה אושר צרוף:-D

מה מתקדם? לאן מתקדם? לא זז
אה, גם את רואה! יפה. הם קורעים. אני מחכה שהם יגלו למה ארנון איבד את הרישיון, כשאורי יתחלף, וכו'.

מתקדם! בטח! לפחות אני יודע טוב מאוד מה קורה, סכסוך רומנטי בין חזי לרפאל האבא של עומרי על כרמלה. יותר טוב מבעלת החלומות זה בטוח.

שיר m

Well-known member
אה, גם את רואה! יפה. הם קורעים.
כן הם קורעים|טמבל|

לפחות אני יודע טוב מאוד מה קורה, סכסוך רומנטי בין חזי לרפאל האבא של עומרי על כרמלה
כן ובסוף אלי ועומרי אחים וכבר היינו בסרט הזה!

יותר טוב מבעלת החלומות זה בטוח.
ברוררררר אין מה להשוות

YossihNew

Well-known member
כן הם קורעים|טמבל|

כן ובסוף אלי ועומרי אחים וכבר היינו בסרט הזה!

ברוררררר אין מה להשוות
הם לא אחים! נו, ראינו את אמא של עומרי!

נו, האחיות היו זוכרות אם היה יוצא משם עוד אחד!

הם כמעט אחים. מה שכמובן מסביר למה הוא התאהב בה- כי אבא שלו התאהב באמא שלה.

ואם היה לי שקל על כל פעם- נו, כמו במילאנו.

YossihNew

Well-known member
נו באמת יוסי, אבא שלו זה אבא שלה.
שיר, די, משחק החיים נגמרה לפני 22 שנה!

היה לה עוד אהוב, זה ידוע. היו שם שישה עצים!

זה גם לא מפתיע שאמא שלו צעקה עליה, היא פשוט חשבה שהיא האישה שבעלה היה מאוהב בה.

בקיצור- היו לו הורים נפרדים.

שיר m

Well-known member
היה לה עוד אהוב, זה ידוע. היו שם שישה עצים!

זה גם לא מפתיע שאמא שלו צעקה עליה, היא פשוט חשבה שהיא האישה שבעלה היה מאוהב בה.

בקיצור- היו לו הורים נפרדים.
נכון, זה לא סותר. היא דומה לאמא שלה.

אני מקווה שהם לא הלכו לכיוון הזה, כן? אבל כרגע זה נראה ככה.

שיר m

Well-known member
די, נו, זה לא נראה ככה! יש לו אבא ואמא!
הוא זה לא העניין!
אמא שלה, היתה עם אבא שלו, וילדה את הילדה שלו, וחזי לא יודע מכל זה. או שהיה איזה הסכם שהוא מגדל את הילד שלו וההוא נעלם... מי יודע

YossihNew

Well-known member
הוא זה לא העניין!
אמא שלה, היתה עם אבא שלו, וילדה את הילדה שלו, וחזי לא יודע מכל זה. או שהיה איזה הסכם שהוא מגדל את הילד שלו וההוא נעלם... מי יודע
נו באמת שיר, איך חזי לא ידע שאשתו הייתה בהריון? ואיך ריקי ואתי לא יזכרו שהיה עוד ילד? קצת הגזמת.

שיר m

Well-known member
נו באמת שיר, איך חזי לא ידע שאשתו הייתה בהריון? ואיך ריקי ואתי לא יזכרו שהיה עוד ילד? קצת הגזמת.
יוסי, אני לא מבינה איך אתה לא מבין.

חזי ידע, וחשב שזה ממנו. זה לא עוד ילד, זאת אלי. אלי של רפאל ולא של חזי. מה לא ברור?

ושוב, אני מקווה שאני טועה. לא בא לי על הכיוון הזה.

YossihNew

Well-known member
יוסי, אני לא מבינה איך אתה לא מבין.

חזי ידע, וחשב שזה ממנו. זה לא עוד ילד, זאת אלי. אלי של רפאל ולא של חזי. מה לא ברור?

ושוב, אני מקווה שאני טועה. לא בא לי על הכיוון הזה.
לא, נו! היא הייתה מפילה! הוא לא היה מקבל את זה! זה כמו שחיפשו כאלו דברים הזויים במשחקי הכס!

נו, די, על מה מתערבים?

למעלה