שרשור הספוילרים

YossihNew

Well-known member
מלון הוטל 2: 🏨 |נחמה| (ראשון-רביעי, 15:30, כאן חינוכית)

פרק 26- אחינו הנהג:

אורי מבין שבשביל סיכוי עם קווסטשן הוא חייב רישיון, גורי ואורלי מפרגנים... עד שהם מגלים שמורה הנהיגה משפיע עליו לטובה - את זה הם כבר לא מוכנים לסבול.

פרק 27- יונת מלחמה:
סוכני ביון פולשים למלון בחיפוש אחר יונה קטלנית. אורלי מזהה הזדמנות להיפטר מסייקו, נאיה מנסה לברוח מהעבר ההאקרי שלה ואלכסיס מגלה שהיונה הייתה יכולה להפוך אותה למיליונרית. כמעט.

פרק 28- נער מעלית:
אורי נעזר ב-AI כדי לגרום לקווסטשן להתאהב בו, אך מגלה צד אפל בטכנולוגיה. גורי ואלכסיס מאחדים כוחות כדי לכבוש את תחרות האירובי עם תרגיל קטלני: הדאבל צוקרל.

פרק 29- נקמת הספרנים:
סדרה יוונית חדשה מאיימת לחשוף את הפדיחה של גורי. איתן ואורי מסתבכים עם הספרייה העירונית ונאלצים לקבור ראיות.​

YossihNew

Well-known member
מלון הוטל 2: 🏨 |נחמה| (ראשון-רביעי, 15:30, כאן חינוכית)

פרק 26- אחינו הנהג:

אורי מבין שבשביל סיכוי עם קווסטשן הוא חייב רישיון, גורי ואורלי מפרגנים... עד שהם מגלים שמורה הנהיגה משפיע עליו לטובה - את זה הם כבר לא מוכנים לסבול.​
מי יהיה המורה, זה הכי חשוב. ומתי עדי שלי באה?
פרק 27- יונת מלחמה:
סוכני ביון פולשים למלון בחיפוש אחר יונה קטלנית. אורלי מזהה הזדמנות להיפטר מסייקו, נאיה מנסה לברוח מהעבר ההאקרי שלה ואלכסיס מגלה שהיונה הייתה יכולה להפוך אותה למיליונרית. כמעט.​
למה, אלכסיס, יונה ליונה יונה. אני אוהב את הדמות הזאת.
פרק 28- נער מעלית:
אורי נעזר ב-AI כדי לגרום לקווסטשן להתאהב בו, אך מגלה צד אפל בטכנולוגיה. גורי ואלכסיס מאחדים כוחות כדי לכבוש את תחרות האירובי עם תרגיל קטלני: הדאבל צוקרל.​
ממש אין צד אפל. בנימה אישית אם מישהו יכול לגרום לי להפסיק לשאול את הצ'אט מה דברים ששחקנים אמרו לי אומרים- ואם מישהו יכול להגיד לי למה אני מרגיש צורך אז לתת לו לקרוא את הפרקים של פאנבויז...
פרק 29- נקמת הספרנים:
סדרה יוונית חדשה מאיימת לחשוף את הפדיחה של גורי. איתן ואורי מסתבכים עם הספרייה העירונית ונאלצים לקבור ראיות.​
מה חשבתם, איתן ואורי?! שכל הספריות גרועות כמו ההיא של רחובות שוויתרה ליולי על החוב?! אוקיי, יש מצב שאני לחצתי לוותר על החוב כי אם היו חוקרים היו מגלים שזאת המשפחה של ניצן שלקחה את הספר ואני מגן עליה.

YossihNew

Well-known member
מה הבעיה 3: |נחמה||חיבוק| (ראשון-רביעי, 14:00, ZOOM YES)

פרק 43:

פרק סיום העונה! עם הפתעות, להיט בהופעה חיה וסיום בלתי נשכח!

פרק 44:
מה הבעיה לצלם סדרה? האם פינת החי אמיתית? כמה זמן לוקח לשחקנים להיכנס לדמויות? ומי הכי מצחיק על הסט? הצטרפו לפרק מיוחד שיגלה את כל הסודות מאחורי הקלעים של הסדרה 'מה הבעיה'.​

נערך לאחרונה ב:

YossihNew

Well-known member
מה הבעיה 3: |נחמה||חיבוק| (ראשון-רביעי, 14:00, ZOOM YES)

פרק 43:

אין תקציר, אבל זה פרק עלילתי אחרון.

פרק 44:
מה הבעיה לצלם סדרה? האם פינת החי אמיתית? כמה זמן לוקח לשחקנים להיכנס לדמויות? ומי הכי מצחיק על הסט? הצטרפו לפרק מיוחד שיגלה את כל הסודות מאחורי הקלעים של הסדרה 'מה הבעיה'.​
שעון הסדרות שלי התבלבל. אבל איזה סדרות ילדים נשארו ל-YES? אל עצמי וזהו?

YossihNew

Well-known member
קווסט: 👓|מחשב| (ראשון-רביעי- 14:30- TEEN NICK, HOT)

פרק 9:

אבשה מנסה לברוח ולהגיע לאבא שלו. דוד מנסה לנטרל את אבשה אבל מסתבך רק יותר ויותר. השקרים של מאי מסבכים אותה עם אדם, והשקרים של גורי ולירז מסבכים אותם עם רייבן.

פרק 10:
האמת על דוד מתגלה ושוברת את גאיה. אבשה מנסה לשחרר את אבא שלו. רייבן ונגה עומדות לחשוף את גורי ולירז ואדם עומד לחשוף את מאי.

פרק 11:
מבצע השחרור של המכרה יוצא לדרך וסופו המפתיע משאיר את כולם המומים. נגה מתמודדת עם השלכות הכישלון, מאי חוגגת את ניצחונה ורק גורי מרגיש רע עם השקר שלהם.

פרק 12:
אבשה מלקק את פצעיו ובטוח שהכל אבוד עד שמגלה פרט חדש ומעניין על המכרה. סדקים ראשונים מופיעים בקשר של מאי וצליל, וגורי מקבל סימן מלמעלה שאולי הקיץ הזה יותר גורלי ממה שחשב.​

YossihNew

Well-known member
קווסט: 👓|מחשב| (ראשון-רביעי- 14:30- TEEN NICK, HOT)

פרק 9:

אבשה מנסה לברוח ולהגיע לאבא שלו. דוד מנסה לנטרל את אבשה אבל מסתבך רק יותר ויותר. השקרים של מאי מסבכים אותה עם אדם, והשקרים של גורי ולירז מסבכים אותם עם רייבן.​
פרק מחצית. יהיו דברים.

פרק 10:
האמת על דוד מתגלה ושוברת את גאיה. אבשה מנסה לשחרר את אבא שלו. רייבן ונגה עומדות לחשוף את גורי ולירז ואדם עומד לחשוף את מאי.​
חברה, מומלץ לחשוף את מאי. מה אנחנו מתעסקים בקטנות עם גורי ולירז, למי אכפת מהם.

פרק 11:
מבצע השחרור של המכרה יוצא לדרך וסופו המפתיע משאיר את כולם המומים. נגה מתמודדת עם השלכות הכישלון, מאי חוגגת את ניצחונה ורק גורי מרגיש רע עם השקר שלהם.​
אוי, חברה. בואי לחיבוק. כמו כן, מעניין מה כורים שם.

פרק 12:
אבשה מלקק את פצעיו ובטוח שהכל אבוד עד שמגלה פרט חדש ומעניין על המכרה. סדקים ראשונים מופיעים בקשר של מאי וצליל, וגורי מקבל סימן מלמעלה שאולי הקיץ הזה יותר גורלי ממה שחשב.​
זה קורה אצל כל זוג חברות עם כיף דב... מדהים. וגורי, אם זה לא ינשוף או גמל זה לא שווה. אצלך בטח יהיה עורב.

Johyboy26

Active member
פרק מחצית. יהיו דברים.

זה קורה אצל כל זוג חברות עם כיף דב... מדהים. וגורי, אם זה לא ינשוף או גמל זה לא שווה. אצלך בטח יהיה עורב.
יש לי דע ז'ה וו לשרון ויולי , גאיה מסכנה , אבשה זה יונתן , ובאמת למה רפאל הוא לא הוגו , זה אותה דמות והיה יכול לחבר את הסדרות , שהוגו לקח השראה מגאליס ועשה תחרות בקיץ ביער

Johyboy26

Active member
פרק מחצית. יהיו דברים.

ולגבי אבא של גאיה מזכיר לי את אבא של נועה באילת

YossihNew

Well-known member
חוליגנים- פרק 3- קראו לי אלים: |כרגל||שטן| (שני, 21:30, כאן 11)
עובד מזמין את מני לגור בביתו, והקשר בין השניים מתהדק. בינתיים, בלחץ המשטרה וראש העיר, מנכ"ל קבוצת הכדורגל מחליט להרחיק מהמשחקים את כל אנשי 'שומרי החומות'.​

YossihNew

Well-known member
חוליגנים- פרק 3- קראו לי אלים: |כרגל||שטן| (שני, 21:30, כאן 11)
עובד מזמין את מני לגור בביתו, והקשר בין השניים מתהדק. בינתיים, בלחץ המשטרה וראש העיר, מנכ"ל קבוצת הכדורגל מחליט להרחיק מהמשחקים את כל אנשי 'שומרי החומות'.​
סדרה לא רעה בכלל, בן כרגיל מדהים ואפילו יותר טוב מאחותו.

הקטע שלוקחים לשניהם את הבית רעיון נהדר.

YossihNew

Well-known member
גחליליות- פרק 4: 🦋 (חמישי, 22:00, HOT 3)
המשטרה סבורה שהפיצוצים נובעים מחומר כימי באוויר, והחשד נופל על בחור שמסתובב בזירות הפיצוצים. דקלה ומימי מאתרות את הבחור בבונקר מבודד, שם הוא כולא בחורה צעירה.​

YossihNew

Well-known member
גחליליות- פרק 4: 🦋 (חמישי, 22:00, HOT 3)
המשטרה סבורה שהפיצוצים נובעים מחומר כימי באוויר, והחשד נופל על בחור שמסתובב בזירות הפיצוצים. דקלה ומימי מאתרות את הבחור בבונקר מבודד, שם הוא כולא בחורה צעירה.​
להבדיל- סדרה קצת מהורהרת מדי, איטית מדי, לא שזה לא מעניין, אבל אם מישהו היה מסתכל על נינט היום הוא לא היה מאמין שזאת המאמי מהשיר שלנו.​

פולגאר

Well-known member
מה קורה פה? | סדרה חדשה - פרק הבכורה |טי-וי| (יום שני ה-23/06/2025 | רשת 13)

למעלה