מה עם נוטוק?הכל בעירבון מוגבל כמובן.
לך תדע.מה עם נוטוק?
מלון הוטל 2:![]()
(ראשון-רביעי, 15:30, כאן חינוכית)
פרק 26- אחינו הנהג:
אורי מבין שבשביל סיכוי עם קווסטשן הוא חייב רישיון, גורי ואורלי מפרגנים... עד שהם מגלים שמורה הנהיגה משפיע עליו לטובה - את זה הם כבר לא מוכנים לסבול.
פרק 27- יונת מלחמה:
סוכני ביון פולשים למלון בחיפוש אחר יונה קטלנית. אורלי מזהה הזדמנות להיפטר מסייקו, נאיה מנסה לברוח מהעבר ההאקרי שלה ואלכסיס מגלה שהיונה הייתה יכולה להפוך אותה למיליונרית. כמעט.
פרק 28- נער מעלית:
אורי נעזר ב-AI כדי לגרום לקווסטשן להתאהב בו, אך מגלה צד אפל בטכנולוגיה. גורי ואלכסיס מאחדים כוחות כדי לכבוש את תחרות האירובי עם תרגיל קטלני: הדאבל צוקרל.
מה חשבתם, איתן ואורי?! שכל הספריות גרועות כמו ההיא של רחובות שוויתרה ליולי על החוב?! אוקיי, יש מצב שאני לחצתי לוותר על החוב כי אם היו חוקרים היו מגלים שזאת המשפחה של ניצן שלקחה את הספר ואני מגן עליה.פרק 29- נקמת הספרנים:
סדרה יוונית חדשה מאיימת לחשוף את הפדיחה של גורי. איתן ואורי מסתבכים עם הספרייה העירונית ונאלצים לקבור ראיות.
שעון הסדרות שלי התבלבל. אבל איזה סדרות ילדים נשארו ל-YES? אל עצמי וזהו?מה הבעיה 3:(ראשון-רביעי, 14:00, ZOOM YES)
פרק 43:
אין תקציר, אבל זה פרק עלילתי אחרון.
פרק 44:
מה הבעיה לצלם סדרה? האם פינת החי אמיתית? כמה זמן לוקח לשחקנים להיכנס לדמויות? ומי הכי מצחיק על הסט? הצטרפו לפרק מיוחד שיגלה את כל הסודות מאחורי הקלעים של הסדרה 'מה הבעיה'.
פרק מחצית. יהיו דברים.קווסט:(ראשון-רביעי- 14:30- TEEN NICK, HOT)
פרק 9:
אבשה מנסה לברוח ולהגיע לאבא שלו. דוד מנסה לנטרל את אבשה אבל מסתבך רק יותר ויותר. השקרים של מאי מסבכים אותה עם אדם, והשקרים של גורי ולירז מסבכים אותם עם רייבן.
חברה, מומלץ לחשוף את מאי. מה אנחנו מתעסקים בקטנות עם גורי ולירז, למי אכפת מהם.פרק 10:
האמת על דוד מתגלה ושוברת את גאיה. אבשה מנסה לשחרר את אבא שלו. רייבן ונגה עומדות לחשוף את גורי ולירז ואדם עומד לחשוף את מאי.
אוי, חברה. בואי לחיבוק. כמו כן, מעניין מה כורים שם.פרק 11:
מבצע השחרור של המכרה יוצא לדרך וסופו המפתיע משאיר את כולם המומים. נגה מתמודדת עם השלכות הכישלון, מאי חוגגת את ניצחונה ורק גורי מרגיש רע עם השקר שלהם.
זה קורה אצל כל זוג חברות עם כיף דב... מדהים. וגורי, אם זה לא ינשוף או גמל זה לא שווה. אצלך בטח יהיה עורב.פרק 12:
אבשה מלקק את פצעיו ובטוח שהכל אבוד עד שמגלה פרט חדש ומעניין על המכרה. סדקים ראשונים מופיעים בקשר של מאי וצליל, וגורי מקבל סימן מלמעלה שאולי הקיץ הזה יותר גורלי ממה שחשב.
יש לי דע ז'ה וו לשרון ויולי , גאיה מסכנה , אבשה זה יונתן , ובאמת למה רפאל הוא לא הוגו , זה אותה דמות והיה יכול לחבר את הסדרות , שהוגו לקח השראה מגאליס ועשה תחרות בקיץ ביערפרק מחצית. יהיו דברים.
חברה, מומלץ לחשוף את מאי. מה אנחנו מתעסקים בקטנות עם גורי ולירז, למי אכפת מהם.
אוי, חברה. בואי לחיבוק. כמו כן, מעניין מה כורים שם.
זה קורה אצל כל זוג חברות עם כיף דב... מדהים. וגורי, אם זה לא ינשוף או גמל זה לא שווה. אצלך בטח יהיה עורב.
ולגבי אבא של גאיה מזכיר לי את אבא של נועה באילתפרק מחצית. יהיו דברים.
חברה, מומלץ לחשוף את מאי. מה אנחנו מתעסקים בקטנות עם גורי ולירז, למי אכפת מהם.
אוי, חברה. בואי לחיבוק. כמו כן, מעניין מה כורים שם.
זה קורה אצל כל זוג חברות עם כיף דב... מדהים. וגורי, אם זה לא ינשוף או גמל זה לא שווה. אצלך בטח יהיה עורב.
סדרה לא רעה בכלל, בן כרגיל מדהים ואפילו יותר טוב מאחותו.חוליגנים- פרק 3- קראו לי אלים:(שני, 21:30, כאן 11)
עובד מזמין את מני לגור בביתו, והקשר בין השניים מתהדק. בינתיים, בלחץ המשטרה וראש העיר, מנכ"ל קבוצת הכדורגל מחליט להרחיק מהמשחקים את כל אנשי 'שומרי החומות'.
ראיתי כבר סדרות טובות יותר.סדרה לא רעה בכלל, בן כרגיל מדהים ואפילו יותר טוב מאחותו.
הקטע שלוקחים לשניהם את הבית רעיון נהדר.
גחליליות- פרק 4:(חמישי, 22:00, HOT 3)
המשטרה סבורה שהפיצוצים נובעים מחומר כימי באוויר, והחשד נופל על בחור שמסתובב בזירות הפיצוצים. דקלה ומימי מאתרות את הבחור בבונקר מבודד, שם הוא כולא בחורה צעירה.
זה נחשב סדרה?מה קורה פה? | סדרה חדשה - פרק הבכורה(יום שני ה-23/06/2025 | רשת 13)
לפי ויקי זה שעשועון טלוויזיה קומי ישראלי בהנחיית שלום אסייג, המבוסס על הפורמט האוסטרלי "Have You Been Paying Attention"זה נחשב סדרה?
אבל זאת לא סדרה.לפי ויקי זה שעשועון טלוויזיה קומי ישראלי בהנחיית שלום אסייג, המבוסס על הפורמט האוסטרלי "Have You Been Paying Attention"
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.