שרשור הספוילרים

YossihNew

Well-known member
מלון הוטל 2: 🏨 |נחמה| (ראשון-רביעי, 15:30, כאן חינוכית)

פרק 22- להתראות אלכסיס:

משפחת כספי חוזרת מיוון למלון הוטל ומגלה בעלים חדשים, נאיה עוזרת לאיתן לגבוה כדי להוכיח נקודה, ואורי יוצא לחלץ את הכסא האהוב עליו אחרי שהבת של הבעלים השתלטה עליו.

פרק 23- ברווזים וקבנוס:
כנס גיימרים במלון! גורי מנסה לנהל את הכאוס בלי לפוצץ את החשמל, אורי ואיתן יוצאים לכבוש את עולם הגיימינג בעזרת אינדה גיים - אבל אווזים, נחש, וקטטה על צוללת משבשים הכול.

פרק 24- נאיה הכובשת:
קבוצת ''אריות העמק'' מגיעה למלון, קבלת הפנים כוללת ג'וקים בחלוק ומקלחת קפואה. אורי נחוש להתחרות במרוץ סוסים בלי סוס ונאיה יוצאת לחקירה מדעית כדי להבין למה הראש שלה הוא מגנט כדורים.

פרק 25- סייקו טוסט:
המלון מארח טורניר ''יוקי'', איתן מתגלה כעילוי ביוקי וחולם על תהילה. נאיה נעזרת באורי וחבורתו כדי לבנות אימפריית טוסטים, ומגלה שלפעמים שירות לקוחות גרוע זה לא טעות, זו שיטה.​

YossihNew

Well-known member
מלון הוטל 2: 🏨 |נחמה| (ראשון-רביעי, 15:30, כאן חינוכית)

פרק 22- להתראות אלכסיס:

משפחת כספי חוזרת מיוון למלון הוטל ומגלה בעלים חדשים, נאיה עוזרת לאיתן לגבוה כדי להוכיח נקודה, ואורי יוצא לחלץ את הכסא האהוב עליו אחרי שהבת של הבעלים השתלטה עליו.​
כולל קונסיירז' חדש, משפחת בעלים חדשה ואורחת (קורעת) חדשה. המון חבר'ה.

פרק 23- ברווזים וקבנוס:
כנס גיימרים במלון! גורי מנסה לנהל את הכאוס בלי לפוצץ את החשמל, אורי ואיתן יוצאים לכבוש את עולם הגיימינג בעזרת אינדה גיים - אבל אווזים, נחש, וקטטה על צוללת משבשים הכול.​
סה"כ הגיוני.

פרק 24- נאיה הכובשת:
קבוצת ''אריות העמק'' מגיעה למלון, קבלת הפנים כוללת ג'וקים בחלוק ומקלחת קפואה. אורי נחוש להתחרות במרוץ סוסים בלי סוס ונאיה יוצאת לחקירה מדעית כדי להבין למה הראש שלה הוא מגנט כדורים.​
לא רק צדיק אלא כולם?! מדהים. אולי נאיה תחליף את שלי.

פרק 25- סייקו טוסט:
המלון מארח טורניר ''יוקי'', איתן מתגלה כעילוי ביוקי וחולם על תהילה. נאיה נעזרת באורי וחבורתו כדי לבנות אימפריית טוסטים, ומגלה שלפעמים שירות לקוחות גרוע זה לא טעות, זו שיטה.​
מה זה לעזאזל יוקי?!

YossihNew

Well-known member
מה הבעיה 3: |נחמה||חיבוק| (ראשון-רביעי, 14:00, ZOOM YES)

פרק 39:

עומר מקבל הצעה דרמטית, רותם כועסת על עמליה והמזימה של גרושקה מסתבכת.

פרק 40:
איזה סוד מספרת מאיה לעמליה? מה קורה כשדניאל ועומר נפגשים במגרש? ולמה דבורית כל הזמן בקפיטריה?

פרק 41:
מה זה חדר זעם? מי הולכת עם מאיה ללק ג'ל? ומה מאיה אומרת לעמליה?

פרק 42:
מה לי בירן מייעץ לעומר? מה אמא של איילת מייעצת לעמליה? ואיך נראה המהפך של ליבי?​

YossihNew

Well-known member
מה הבעיה 3: |נחמה||חיבוק| (ראשון-רביעי, 14:00, ZOOM YES)

פרק 39:

עומר מקבל הצעה דרמטית, רותם כועסת על עמליה והמזימה של גרושקה מסתבכת.​
רותם?! כועסת על עמליה?! גרושקה מצ'קלף.

פרק 40:
איזה סוד מספרת מאיה לעמליה? מה קורה כשדניאל ועומר נפגשים במגרש? ולמה דבורית כל הזמן בקפיטריה?​
מאיה לעמליה?! אגב, דבורית מאוהבת באוריין. למרות שהיא אמורה להתאהב באחיו התאום שההבדל היחיד ביניהם זה שלאחיו התאום יש נקודת חן על השפם.

פרק 41:
מה זה חדר זעם? מי הולכת עם מאיה ללק ג'ל? ומה מאיה אומרת לעמליה?​
אולי עמליה גם הולכת ללק ג'ל. וחדר זעם זה החדר שמפרקים בו מחשבים וכזה, לא?

פרק 42:
מה לי בירן מייעץ לעומר? מה אמא של איילת מייעצת לעמליה? ואיך נראה המהפך של ליבי?​
מה הוא מייעץ? "אל תנוח על זרי הדפנה, אחרת תפסיד במשולש, מניסיון".

YossihNew

Well-known member
קווסט: 👓|מחשב| (ראשון-רביעי- 14:30- TEEN NICK, HOT)

פרק 5:

על רקע המסיבה המטורפת שהגיימרים מרימים, אבשה נשבר ומחליט לעזוב, גאיה נאבקת ברגשותיה אליו. לירז וגורי רוקמים תוכנית שתשאיר את גורי בתחרות ומאי מגלה שהתוכנית שלה עדיין לא מושלמת.

פרק 6:
אבשה יוצא בעקבות הגילוי המטלטל שלו ומבין שלא יכול לסמוך על אף אחד. מאי וצליל במשימת יח"צ עם הגב לקיר, וגורי מלמד את לירז להיות גיימר שיחליף אותו עד שהפציעה תעבור.

פרק 7:
אבשה מגלה את האמת על דוד ונחוש לחשוף אותה. רפאל מכריז על מקצה בהפתעה שמערבב את כל הקלפים. מאי וצליל מתגברות על כל המכשולים אבל לא לוקחות משהו אחד בחשבון.

פרק 8:
אבשה מנסה לטהר את שמו ולצאת מהתסבוכת שנקלע אלה. נגה מתעמתת עם מאי על התליון, רפאל מוציא את הגיימרים למשימה פרטית משלו, ורייבן מגלה סוד ששובר לה את הלב.​

YossihNew

Well-known member
קווסט: 👓|מחשב| (ראשון-רביעי- 14:30- TEEN NICK, HOT)

פרק 5:

על רקע המסיבה המטורפת שהגיימרים מרימים, אבשה נשבר ומחליט לעזוב, גאיה נאבקת ברגשותיה אליו. לירז וגורי רוקמים תוכנית שתשאיר את גורי בתחרות ומאי מגלה שהתוכנית שלה עדיין לא מושלמת.​
ואז אבשה יגלה משהו שישאיר אותו בסיפור. נכון? ותנו לי לנחש, אדם לא חש בנוח לחשוף זוגיות.
פרק 6:
אבשה יוצא בעקבות הגילוי המטלטל שלו ומבין שלא יכול לסמוך על אף אחד. מאי וצליל במשימת יח"צ עם הגב לקיר, וגורי מלמד את לירז להיות גיימר שיחליף אותו עד שהפציעה תעבור.​
אוי ואבוי, לירז מחליף את גורי. יהיה מעניין.
פרק 7:
אבשה מגלה את האמת על דוד ונחוש לחשוף אותה. רפאל מכריז על מקצה בהפתעה שמערבב את כל הקלפים. מאי וצליל מתגברות על כל המכשולים אבל לא לוקחות משהו אחד בחשבון.​
דוד?! וואו. והן לא לקחו בחשבון את חברה!
פרק 8:
אבשה מנסה לטהר את שמו ולצאת מהתסבוכת שנקלע אלה. נגה מתעמתת עם מאי על התליון, רפאל מוציא את הגיימרים למשימה פרטית משלו, ורייבן מגלה סוד ששובר לה את הלב.​
יופי, חברה! קדימה, תראי לה מה זה! ורייבן בטח רואה את לירז (כגורי) מתחיל עם צליל, נשבר לה הלב, ואז זה יביא אותנו לחומר משלשל. כנראה.​

YossihNew

Well-known member
חוליגנים- פרק 2- העיר הזאת שייכת לי: |כרגל||שטן| (רביעי, 22:00, כאן 11)
מני מקבל הזדמנות להוכיח את עצמו בפני חברי ארגון ''שומרי החומות''. עובד מגלה כי ראש העיר מונע ממנו לעבוד במכרז הקבלני בו זכה, ופועל כדי לפתור את הבעיה.​

נערך לאחרונה ב:

דיברגנט חדש

Well-known member
חוליגנים- פרק 2- העיר הזאת שייכת לי: |כרגל||שטן| (שני, 21:30, כאן 11)
מני מקבל הזדמנות להוכיח את עצמו בפני חברי ארגון ''שומרי החומות''. עובד מגלה כי ראש העיר מונע ממנו לעבוד במכרז הקבלני בו זכה, ופועל כדי לפתור את הבעיה.​
לא נראה לי שהיה, בשל שידורי המלחמה.

YossihNew

Well-known member
נוטוק- פרק 1: |רוח||תינוק| (שני, 21:30, קשת 12)
סדרת הדרמה החדשה של ערוץ 12 עומדת לטלטל אתכם. מאמינים בגלגול נשמות? ילד אחד ושני סיפורי חיים שמערערים את חיי משפחתו ואת חיי המשפחה שבה, לדבריו, חי.​

דיברגנט חדש

Well-known member
נוטוק- פרק 1: |רוח||תינוק| (שני, 21:30, קשת 12)
סדרת הדרמה החדשה של ערוץ 12 עומדת לטלטל אתכם. מאמינים בגלגול נשמות? ילד אחד ושני סיפורי חיים שמערערים את חיי משפחתו ואת חיי המשפחה שבה, לדבריו, חי.​
לא נראה לי שהיה, בשל שידורי המלחמה.

YossihNew

Well-known member
גחליליות- פרק 3: 🦋 (חמישי, 22:00, HOT 3)
דקלה מבקשת ממימי לחקור איתה את הפיצוצים. הן מנסות לברר מדוע רק לבם של הקורבנות נשאר שלם ומימי משכנעת את דקלה שיש לה יכולת לזהות מי עומד להתפוצץ.​

למעלה