כן, זה יהיה מצחיק כי זה לא פרופורציונאלי אבל לא נראה לי שגאיה תנצח... וגם בחרו בתמונה רעה.הסדרתיים:![]()
(ראשון-רביעי, 15:30, כאן חינוכית)
פרק 13- מרתה הפושעת:
גאיה מגלה שכדי לגלות את הסודות של זהבה היא חייבת להפוך ליו''ר מועצת תלמידים. רון נתקע בלי עלילה ומרתה מטילה את אימתה על נווה עלומים.
ביי, מרתה. יעשו לה שיר עם הרגעים היפים?פרק 14- אנשים לא משתנים:
עכשיו כשמרתה יצאה מהתמונה גלוך מנסה להחזיר אליו את ברדה, רון מסתבך בגלל כתבה שעושים על הקבוצה וגאיה עומדת לגלות מיהו שוטף הכלים המסתורי.
חשדתי בו אבל כבר לא. ומה זאת אומרת להשאיר את גאיה? יש לגאיה דרך הביתה? בטח יהיה פרק עם סוף רע.פרק 15- נינג'ה זה השטן:
רון נחוש להשאיר את גאיה בנווה עלומים ולכן הוא בונה מסלול נינג'ה, אבל תאונה אחת משבשת את התכנית שלו. גולדפיש נחושה לגלות האם שיסל הוא אכן הזר המסתורי שהגיע מהעולם האמיתי.
ניחשתי וניחשתי.פרק 16- נפילת סוכר:
הגיע הזמן לגלות מיהו מילר, מה הוא עושה בנווה עלומים ומה הוא וזהבה רוצים. פרק מיוחד שחושף את כל הסודות.
זה ביום שני.טהרן 3- פרק 19- בגוב האריות:(כאן 11, חמישי, 21:15):
פראז הנואש מאלץ את תמר להגיע למקום המסוכן לה ביותר בטהרן. נאהיד מנסה לשנות את חייה וכורתת ברית. פיטרסון מתגלה במקום בו לא היה אמור להיות.
אם אני לא טועה, זה יהיה פרק 4.פטריק- פרק 5- מוסר כליות:![]()
(רשת 13, חמישי, 21:15)
פטריק וקיקו נשלחים למשימה אכזרית במיוחד - לחסל את ארנון. במהלך לילה מבעית ומקפיא, פטריק עושה ככל שביכולתו כדי להימנע מהחיסול ועושה הכול כדי לשנות את גורלו.
לא לא. זה פרק 5.אם אני לא טועה, זה יהיה פרק 4.
אני חושב שאתה טועה ואפילו אני טעיתי, זה יהיה פרק 3.לא לא. זה פרק 5.
זה בטוח לא נכון. היו יותר.אני חושב שאתה טועה ואפילו אני טעיתי, זה יהיה פרק 3.
צודק, התבלבלתי עם טהרן.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.