שיר חדש? לא יהיו שירים חדשים. יש את שיר הקרבי, יש את השיר שראינו בהתחלה ויש את השיר של הדתיות. זהו.בת השוטר 3:(ראשון-חמישי, 14:00, TEENNICK YES)
פרק 72:
חני מנסה להבין מה משמעות התמונה שמצאה, החבר'ה צריכים להכין שיר חדש, ודנה מגלה פרטים חדשים על שלומי.
אוי ואבוי, טקס. כמו שחששתי, יש כאן כת. אולי כולן התאספו כדי לנסות להוציא מרייזי את השד שבתוכה. לכן אני ממש צריך את הרב. וזאת אשמת גלי שלא נתנה לו לגרש את השד במלאך משחית. עכשיו השד ברייזי.פרק 73:
דנה ושלומי מתקרבים, חני מנסה להבין מה פשר הטקס המוזר שבמרתף, והרומנטיקה בדיסטנס עולה שלב.
שוב דויד ודבורי?! והוא גם יהיה במילאנו באותו פרק! ומה מתן, מתחת למכונת השרירים לא מסתתר הרבה.פרק 74:
חני מושעית מהסמינר, דבורי מנסה להשיג הזדמנות נוספת עם דויד ישראל, ובל יוצאת להתערבות אכזרית עם מתן.
אוי, איתי מתבל-בל. כרגיל. הוא תמיד קרוע בין בנות, תעזבו אותו. והאם שלומי הוא החשוד?פרק 75:
המשטרה מחפשת ראיה מוחשית לניסיון רצח, שלומי מנסה לצאת מהתסבוכת, ואיתי קרוע בין הבנות.
אולי דבורי תצרח על רייזי והשד יצא מרוב פחד!פרק 76:
דנה נותנת לשלומי הזדמנות אחרונה, ואילו דבורי עושה לחני ביקור פתע בסמינר ומגלה שהיא לא שם.
מה לשירן? טוב, תקנו אותי אם אני טועה, היא לא הגישה, אולי יבינו שמשהו לא בסדר. רועי ורז. זוכרים ששיר אמרה שהוא קיבל את זה טוב? ואם אחרי כל כך הרבה שיעורי ריקוד נורית נורי נור נאור לא יודעת איך עומדים... בכל אופן, מבורך וגאיוס- ידעתם שיצא דואט פרידה ביניהם?! מה זה?!מקיף מילאנו 4:![]()
(ראשון-רביעי, 19:00, כאן חינוכית)
פרק 72- פרק הדחה:
הריחוק בין סופי וגיא גובה מחיר כבד, אולי כבד מדי. המבחנים במתכונת במתמטיקה חוזרים עם הפתעה לשובל - וגם לשירן. רועי נחוש למצוא את רז ולהחזיר לו על מה שעשה לו. נורי לא בטוחה איפה היא ועומר עומדים.
הקרב על הוועד? בחייאת. זה לא נשמע לי כיף.פרק 73- חלומות בהקיץ:
נורי וסופי מגיעות לתובנות רומנטיות קשות, שדורשות מהן לקבל החלטות קשות עוד יותר. שחר מושך איתו את סופי ועדי למאבק על הבית שלהם. מור ונעמי מקבלים מטלה בלתי אפשרית, והיא מסתיימת לכל אחד מהם בצורה שונה.
לעזאזל עם הסיוון הזאת, פלג יבין שהוא כן היה, אשר מעצבן, אדם לא מופיע מספיק, גיא מטומטם, ותומר! הוא יעצבן אותי כפליים וידעתם שיש לו שיר התנצלות לגור?! למה?!פרק 74- מלכת המסיבה:
עונת האודישנים למופע הסיום נפתחת! וסיוון לא מוכנה שאף אחד יהרוס לה את המסיבה - בטח לא שירן. פלג מגיע לתובנות מפתיעות, אשר מותקל, תומר מתרגז, אדם מבולבל, וגיא לא ממש בטוח מה המצב בינו לבין סופי.
פרק בקבוק! ועוד בספרייה! תראו, רועי וזיו וגיא וסופי, אני מוכן לתת לכם פרטיות, לאכול, לשתות, לשכב על השולחנות... תרתי משמע... אבל עומר ונורית נורי נור נאור, אתם החוצה. החוצה, אמרתי. ואתם לא יכולים להשאיל מחשב לחודש.פרק 75- אבודים:
זה יום לפני הבגרות בספרות, והבנים והבנות נתקעים ביחד ביום לימודים בספריה, שדורש מכולם להתגבר על הריבים שלהם. האם גיא וסופי, עומר ונורי או רועי וזיו יכולים לשרוד כמה שעות סגורים ביחד בלי להשתגע?
מתוקים:(שני-חמישי, 14:30, ZOOM HOT)
פרק 1- מעשה בחמישה:
אחרי מות הוריהם, האחים תמרי מנהלים את הקונדיטוריה המשפחתית לבדם. הכל מתנהל כרגיל עד שטולי דבש- מלכת הקינוחים, מגיעה לקריית רם, ומתכוונת לפתוח מעצמת קינוחים מולם.
פרק 2- אל תתעסקו עם שונית (גם בשני):
לקראת הפתיחה החגיגית של טולילנד, האחים מחליטים להחזיר מלחמה ומכריזים על ערב חגיגי. אבל לצערם הפתיחה של טולילנד משאירה את קונדיטוריית תמרי שוממת מלקוחות. ואם זה לא מספיק- מגיע לפקח עליהם עובד רווחה.
פרק 3- השקר הזה:
ערן מבהיר לבועז שהילדים לא רוצים איתו שום קשר. טולי מוציאה מידע שיכול לפגוע בה והאחים שלה. ארז מציב לבועז אולטימטום- או שימלא את חובתו החוקית ויעבור לגור עם הילדים או שהוא מדווח עליו למשטרה.
פרק 4- בתוכי שומרת:
ערן שבור מהפרידה מהגרי, נועם ואמיר מתקרבים ורוני ועידו מתלבטים אם לספר לערן על הרומן ביניהם. בועז מגלה ששונית היא זו שסיפרה לארז שהוא לא גר עם הילדים, ומחליט לצאת למלחמה נגדה, קונדיטוריה נגד קונדיטוריה.
פרק 5- טעימה גורלית:
לבועז יש את התוכנית איך לנצח את טולילנד, אבל ערן לא מוכן לשתף פעולה ולא מוכן לשתף את האחים במתכון הסודי של עוגת השש. רוני מתעצבנת עליו ומספרת לו שעידו והיא יחד.
יחסית! באותו רגע!זוכרים ששיר אמרה שהוא קיבל את זה טוב?
מבורך וגאיוס- ידעתם שיצא דואט פרידה ביניהם?!
מאיפה אתה מביא את הדברים האלה? אני לא רוצה לדעת!!!וידעתם שיש לו שיר התנצלות לגור?!
כמה סדרות אני יכולה לראות בשבוע? הצילו!מתוקים:(שני-חמישי
עכשיו את מבינה למה אני נלחץ מההצגות?כמה סדרות אני יכולה לראות בשבוע? הצילו!
משום מה הוציאו בכל מיני פלטפורמות את השירים מהעונה (כולל שיר האינטליגנציה המלאכותית של גיא) ויש שם את זה.מאיפה אתה מביא את הדברים האלה? אני לא רוצה לדעת!!!
אני טוען ? איך אני טוען,? אם זה מופיע ??? וזה עובדה????????רועי טוען שתהיה ביניהם עוד סצנת נשיקה בנשף הסיום
כי לא בדקתי לעומק, אבל אני מאמין לך... זה גם נשמע לי מופרך שייפרדו.אני טוען ? איך אני טוען,? אם זה מופיע ??? וזה עובדה????????
למי יש זמן לכתוביות סיום בימים טרופים אלו?תראה בכתוביות הסיום , הכי פשוט....
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.