שרשור הספוילרים

YossihNew

Well-known member
הטבח 2- פרק 14: (ראשון, 22:00, YES TV DRAMA): |שף|
פרק שאליו מתנקזים כל אירועי ארוחת הטעימות ובעצם העונה כולה לכדי שני עימותים חזיתיים וכואבים במיוחד בין נמרוד לאפרת ובין דורי למיה.

YossihNew

Well-known member
מנאייכ 3|שוטר| |שטן| (כאן 11, שבת+ רביעי, 21:15):

פרק 22- בריחה:

ברק מקבל בשורה שגורמת לו לאבד עשתונות ולבצע מהלך קיצוני ביותר. שוטרי ראשון מנקים אחרי התאונה בה נהרג אדהם, אך הם לא יודעים שטל בן הרוש כבר בעקבותיהם.

פרק 23- אמת:
ברק עושה פוליגרף, וכל המערכת במתח. בנוסף, איזי צריך להתמודד עם שאלות שמתחילות להגיע מכיוון כפר קאסם, וטל הולכת רחוק בנקמה האישית שלה נגד ברק.​

נערך לאחרונה ב:

YossihNew

Well-known member
בת השוטר 3: |שוטר||חרדי| (ראשון-חמישי, 14:00, TEENNICK YES)

פרק 72:

חני מנסה להבין מה משמעות התמונה שמצאה, החבר'ה צריכים להכין שיר חדש, ודנה מגלה פרטים חדשים על שלומי.

פרק 73:
דנה ושלומי מתקרבים, חני מנסה להבין מה פשר הטקס המוזר שבמרתף, והרומנטיקה בדיסטנס עולה שלב.

פרק 74:
חני מושעית מהסמינר, דבורי מנסה להשיג הזדמנות נוספת עם דויד ישראל, ובל יוצאת להתערבות אכזרית עם מתן.

פרק 75:
המשטרה מחפשת ראיה מוחשית לניסיון רצח, שלומי מנסה לצאת מהתסבוכת, ואיתי קרוע בין הבנות.

פרק 76:
דנה נותנת לשלומי הזדמנות אחרונה, ואילו דבורי עושה לחני ביקור פתע בסמינר ומגלה שהיא לא שם.

YossihNew

Well-known member
בת השוטר 3: |שוטר||חרדי| (ראשון-חמישי, 14:00, TEENNICK YES)

פרק 72:

חני מנסה להבין מה משמעות התמונה שמצאה, החבר'ה צריכים להכין שיר חדש, ודנה מגלה פרטים חדשים על שלומי.
שיר חדש? לא יהיו שירים חדשים. יש את שיר הקרבי, יש את השיר שראינו בהתחלה ויש את השיר של הדתיות. זהו.

פרק 73:
דנה ושלומי מתקרבים, חני מנסה להבין מה פשר הטקס המוזר שבמרתף, והרומנטיקה בדיסטנס עולה שלב.
אוי ואבוי, טקס. כמו שחששתי, יש כאן כת. אולי כולן התאספו כדי לנסות להוציא מרייזי את השד שבתוכה. לכן אני ממש צריך את הרב. וזאת אשמת גלי שלא נתנה לו לגרש את השד במלאך משחית. עכשיו השד ברייזי.

פרק 74:
חני מושעית מהסמינר, דבורי מנסה להשיג הזדמנות נוספת עם דויד ישראל, ובל יוצאת להתערבות אכזרית עם מתן.
שוב דויד ודבורי?! והוא גם יהיה במילאנו באותו פרק! ומה מתן, מתחת למכונת השרירים לא מסתתר הרבה.

פרק 75:
המשטרה מחפשת ראיה מוחשית לניסיון רצח, שלומי מנסה לצאת מהתסבוכת, ואיתי קרוע בין הבנות.
אוי, איתי מתבל-בל. כרגיל. הוא תמיד קרוע בין בנות, תעזבו אותו. והאם שלומי הוא החשוד?

פרק 76:
דנה נותנת לשלומי הזדמנות אחרונה, ואילו דבורי עושה לחני ביקור פתע בסמינר ומגלה שהיא לא שם.
אולי דבורי תצרח על רייזי והשד יצא מרוב פחד!

YossihNew

Well-known member
מקיף מילאנו 4: |שמלה| 🥊 (ראשון-רביעי, 19:00, כאן חינוכית)

פרק 72- פרק הדחה: |טי-וי|

הריחוק בין סופי וגיא גובה מחיר כבד, אולי כבד מדי. המבחנים במתכונת במתמטיקה חוזרים עם הפתעה לשובל - וגם לשירן. רועי נחוש למצוא את רז ולהחזיר לו על מה שעשה לו. נורי לא בטוחה איפה היא ועומר עומדים.

פרק 73- חלומות בהקיץ: |ישן|
נורי וסופי מגיעות לתובנות רומנטיות קשות, שדורשות מהן לקבל החלטות קשות עוד יותר. שחר מושך איתו את סופי ועדי למאבק על הבית שלהם. מור ונעמי מקבלים מטלה בלתי אפשרית, והיא מסתיימת לכל אחד מהם בצורה שונה.

פרק 74- מלכת המסיבה: |כתר|
עונת האודישנים למופע הסיום נפתחת! וסיוון לא מוכנה שאף אחד יהרוס לה את המסיבה - בטח לא שירן. פלג מגיע לתובנות מפתיעות, אשר מותקל, תומר מתרגז, אדם מבולבל, וגיא לא ממש בטוח מה המצב בינו לבין סופי.

פרק 75- אבודים: |נחמה|
זה יום לפני הבגרות בספרות, והבנים והבנות נתקעים ביחד ביום לימודים בספריה, שדורש מכולם להתגבר על הריבים שלהם. האם גיא וסופי, עומר ונורי או רועי וזיו יכולים לשרוד כמה שעות סגורים ביחד בלי להשתגע?​

YossihNew

Well-known member
מקיף מילאנו 4: |שמלה| 🥊 (ראשון-רביעי, 19:00, כאן חינוכית)

פרק 72- פרק הדחה: |טי-וי|

הריחוק בין סופי וגיא גובה מחיר כבד, אולי כבד מדי. המבחנים במתכונת במתמטיקה חוזרים עם הפתעה לשובל - וגם לשירן. רועי נחוש למצוא את רז ולהחזיר לו על מה שעשה לו. נורי לא בטוחה איפה היא ועומר עומדים.​
מה לשירן? טוב, תקנו אותי אם אני טועה, היא לא הגישה, אולי יבינו שמשהו לא בסדר. רועי ורז. זוכרים ששיר אמרה שהוא קיבל את זה טוב? ואם אחרי כל כך הרבה שיעורי ריקוד נורית נורי נור נאור לא יודעת איך עומדים... בכל אופן, מבורך וגאיוס- ידעתם שיצא דואט פרידה ביניהם?! מה זה?!

פרק 73- חלומות בהקיץ: |ישן|
נורי וסופי מגיעות לתובנות רומנטיות קשות, שדורשות מהן לקבל החלטות קשות עוד יותר. שחר מושך איתו את סופי ועדי למאבק על הבית שלהם. מור ונעמי מקבלים מטלה בלתי אפשרית, והיא מסתיימת לכל אחד מהם בצורה שונה.​
הקרב על הוועד? בחייאת. זה לא נשמע לי כיף.

פרק 74- מלכת המסיבה: |כתר|
עונת האודישנים למופע הסיום נפתחת! וסיוון לא מוכנה שאף אחד יהרוס לה את המסיבה - בטח לא שירן. פלג מגיע לתובנות מפתיעות, אשר מותקל, תומר מתרגז, אדם מבולבל, וגיא לא ממש בטוח מה המצב בינו לבין סופי.​
לעזאזל עם הסיוון הזאת, פלג יבין שהוא כן היה, אשר מעצבן, אדם לא מופיע מספיק, גיא מטומטם, ותומר! הוא יעצבן אותי כפליים וידעתם שיש לו שיר התנצלות לגור?! למה?!

פרק 75- אבודים: |נחמה|
זה יום לפני הבגרות בספרות, והבנים והבנות נתקעים ביחד ביום לימודים בספריה, שדורש מכולם להתגבר על הריבים שלהם. האם גיא וסופי, עומר ונורי או רועי וזיו יכולים לשרוד כמה שעות סגורים ביחד בלי להשתגע?​
פרק בקבוק! ועוד בספרייה! תראו, רועי וזיו וגיא וסופי, אני מוכן לתת לכם פרטיות, לאכול, לשתות, לשכב על השולחנות... תרתי משמע... אבל עומר ונורית נורי נור נאור, אתם החוצה. החוצה, אמרתי. ואתם לא יכולים להשאיל מחשב לחודש.

YossihNew

Well-known member
מתוקים: |עוגה|👨‍👩‍👧‍👦 (שני-רביעי, 14:30, ZOOM HOT)

פרק 1- מעשה בחמישה: |1ספר|

אחרי מות הוריהם, האחים תמרי מנהלים את הקונדיטוריה המשפחתית לבדם. הכל מתנהל כרגיל עד שטולי דבש- מלכת הקינוחים, מגיעה לקריית רם, ומתכוונת לפתוח מעצמת קינוחים מולם.

פרק 2- אל תתעסקו עם שונית: |שטן| (גם בשני)
לקראת הפתיחה החגיגית של טולילנד, האחים מחליטים להחזיר מלחמה ומכריזים על ערב חגיגי. אבל לצערם הפתיחה של טולילנד משאירה את קונדיטוריית תמרי שוממת מלקוחות. ואם זה לא מספיק- מגיע לפקח עליהם עובד רווחה.

פרק 3- השקר הזה |פינוקיו|
ערן מבהיר לבועז שהילדים לא רוצים איתו שום קשר. טולי מוציאה מידע שיכול לפגוע בה והאחים שלה. ארז מציב לבועז אולטימטום- או שימלא את חובתו החוקית ויעבור לגור עם הילדים או שהוא מדווח עליו למשטרה.

פרק 4- בתוכי שומרת: |אילם|
ערן שבור מהפרידה מהגרי, נועם ואמיר מתקרבים ורוני ועידו מתלבטים אם לספר לערן על הרומן ביניהם. בועז מגלה ששונית היא זו שסיפרה לארז שהוא לא גר עם הילדים, ומחליט לצאת למלחמה נגדה, קונדיטוריה נגד קונדיטוריה.​

נערך לאחרונה ב:

YossihNew

Well-known member
אני מעתיק את מה שנכתב פה יום לפני האסון הנורא...
מתוקים: |עוגה|👨‍👩‍👧‍👦 (שני-חמישי, 14:30, ZOOM HOT)

פרק 1- מעשה בחמישה: |1ספר|

אחרי מות הוריהם, האחים תמרי מנהלים את הקונדיטוריה המשפחתית לבדם. הכל מתנהל כרגיל עד שטולי דבש- מלכת הקינוחים, מגיעה לקריית רם, ומתכוונת לפתוח מעצמת קינוחים מולם.​
כן כן. קובי מימון, אתה מגנט לתאונות דרכים כמו שגאיה היא מגנט לפשע (היה זיגי, מה רציתם? שאני אגיד- כמו שיואב רוזנברג הוא מגנט לחוסר אהיבות?).
פרק 2- אל תתעסקו עם שונית (גם בשני): |שטן|
לקראת הפתיחה החגיגית של טולילנד, האחים מחליטים להחזיר מלחמה ומכריזים על ערב חגיגי. אבל לצערם הפתיחה של טולילנד משאירה את קונדיטוריית תמרי שוממת מלקוחות. ואם זה לא מספיק- מגיע לפקח עליהם עובד רווחה.​
תגידו לעובד הרווחה הזה שיפסיק להטריד מאפיות תמימות! נמאס כבר ממנו. כל הזמן רק מאפיות וקונדיטוריות ובצקים. שילך לחפש!
פרק 3- השקר הזה: |פינוקיו|
ערן מבהיר לבועז שהילדים לא רוצים איתו שום קשר. טולי מוציאה מידע שיכול לפגוע בה והאחים שלה. ארז מציב לבועז אולטימטום- או שימלא את חובתו החוקית ויעבור לגור עם הילדים או שהוא מדווח עליו למשטרה.​
לא הבנתי מה טולי מוציאה או לא מוציאה... (וואי, עמוס תמם עומד להיות יותר מדי נוכח בחיינו)
פרק 4- בתוכי שומרת: |אילם|
ערן שבור מהפרידה מהגרי, נועם ואמיר מתקרבים ורוני ועידו מתלבטים אם לספר לערן על הרומן ביניהם. בועז מגלה ששונית היא זו שסיפרה לארז שהוא לא גר עם הילדים, ומחליט לצאת למלחמה נגדה, קונדיטוריה נגד קונדיטוריה.​
נועם ואמיר |מאוהב|ובועז מול שונית זה בכלל לא קונדיטוריה נגד קונדיטוריה. זה בנק נגד בנק.
פרק 5- טעימה גורלית: |יאמי|
לבועז יש את התוכנית איך לנצח את טולילנד, אבל ערן לא מוכן לשתף פעולה ולא מוכן לשתף את האחים במתכון הסודי של עוגת השש. רוני מתעצבנת עליו ומספרת לו שעידו והיא יחד.​
רוני, בחייאת, מה נראה לך? שערן יקנא לך? הוא אחיך, איזו מצחיקה את... חה חה... רגע, מה? מתי? אה. אוי. מוזר.​

שיר m

Well-known member
זוכרים ששיר אמרה שהוא קיבל את זה טוב?
יחסית! באותו רגע!

מבורך וגאיוס- ידעתם שיצא דואט פרידה ביניהם?!
וידעתם שיש לו שיר התנצלות לגור?!
מאיפה אתה מביא את הדברים האלה? אני לא רוצה לדעת!!!

מתוקים: |עוגה|👨‍👩‍👧‍👦 (שני-חמישי
כמה סדרות אני יכולה לראות בשבוע? הצילו!

YossihNew

Well-known member
כמה סדרות אני יכולה לראות בשבוע? הצילו!
עכשיו את מבינה למה אני נלחץ מההצגות?

מאיפה אתה מביא את הדברים האלה? אני לא רוצה לדעת!!!
משום מה הוציאו בכל מיני פלטפורמות את השירים מהעונה (כולל שיר האינטליגנציה המלאכותית של גיא) ויש שם את זה.

יונתן נעלם לנו, אז במקרה של תומר אני חש שהוא דווקא יישאר עם גור. הוא גם דמות של זמר...

מבורך וגאיוס- רועי טוען שתהיה ביניהם עוד סצנת נשיקה בנשף הסיום, ואם ככה אולי דואט הפרידה יוביל לחזרתם.

שיר m

Well-known member
תראה, ברור לי שגיא וסופי יפרדו ויחזרו. אין שום מצב שהם לא מסיימים ביחד.

ויונתן... וואלה, לא אכפת לי ממנו. אבל לא חושבת שגור יישאר עם תומר. הוא בטח יסיים לבד.

למעלה