אני חושב שסופי וגיא יתפרקו בגלל זה. אבל באמת מגיעה לו כאפה. מה קרה בין מור ונעמי, הטמבל נפרד ממנה. וחשבתי שמלי תטפל באדם או משהו אבל זה לא נראה ככה.מקיף מילאנו 4:![]()
(ראשון-רביעי, 19:00, כאן חינוכית)
פרק 64- איפה מלי? :![]()
סיוון מנסה לגייס את מגמת אופנה למשימת מחול, לסופי נמאס מהתהילה החדשה של גיא והיא זוממת מתיחה מופרעת, נורי מגלה מה באמת קרה בין מור ונעמי, וקסם לא מצליחה להתקרב שוב אל אדם. אבל תגידו... איפה מלי?
אני מוחה. אני הראשון שהשתמש בצירוף "לא נור-מלי" בנוגע לעדי טנא. ובמקום להתעסק עם חרדים, החבר החדש של רועי יבוא. אולי שידריך גם את שירן.פרק 65- לא נורמלי:
סוד העלמותה של מלי נחשף בפרק מיוחד שלוקח אותה ואת אדם עד לקצה. רועי פוגש חבר חדש כשהוא נכנס בפעם הראשונה לזירת האגרוף ומתעמת עם עבר מכאיב.
אז המון דברים יגיעו לשיא. פלג ימצא את אלו שהוא לא מכיר בכלל, סיוון ואשר יהיו מעצבנים יחד ויתבכיינו על גזענות, ואני לא מבין מה מלי אצל אדם.פרק 66- משבר אמון:
החבורה יוצאת לחפש את מלי. זיו ורועי רבים. במקום את מלי, פלג מוצא קבוצה מפתיעה. סיוון מחליטה להראות מול אשר חולשה, והוא מתקשה לראות אותה. איך רועי מוצא את מלי? והאם הוא יצליח להוציא אותה מהבית של אדם?
יופי, עומר. אגב, זאת מחצית אז יהיה מוזר.פרק 67- האודישן:
עומר מנסה לעזור לנעמי להתקבל ללהקה של תומר ומצליח לסבך גם את גור, גם את נורי וגם את עצמו. בעקבות ההיעלמות של מלי, הנהלת בית הספר מנסה להתמודד עם מה שקרה בחוף ונתקלת בהתנגדות מצד זיו.
הגאיוס הזה בעייתי העונה. התרגל לאלה לי ואנה כנראה. יופי פשוט כמו של סופי כבר לא עוזר לו.מתיחה, סופי? מתיחה?! נו באמת, אתם לא יכולים להיפרד בגלל מתיחה.
כן, למרות שנראה שאדם יהיה בסדר בראשון... טוב, אני לא מתנגד לעלילות של מלי.מפחיד אותי כל התקצירים האלה על מלי.
מעניין אם הן יכעסו או ישלימו.מה הבעיה:(ראשון-רביעי, 14:30, ZOOM YES)
פרק 13:
הסוד הגדול מתגלה והכל יוצא החוצה. איך ממשיכים מפה?
מי זה אייל? לא משנה. דבורית סבבה.פרק 14:
בזכות רותם ואייל, גם דבורית לומדת שיעור חשוב, עומר כותב שיר אהבה אבל לא למי שכולם חושבים, והאם ליבי תחזור להיפהופ?
לא השועלים, כן? שם לא מסחרי.פרק 15:
לא תאמינו מי מגיע להופיע בבית הספר בזכות עמליה, ליבי פותחת דף חדש ומרגש, ויכול להיות שרותם וגרושקה יוצאים לדייט????
כי נמאס גם לה מספורט. עמליה תפגוש את החבר החדש של אימא, וליבס- לא צריך כיף חדש. הנוכחי מצוין.פרק 16:
נועם מבקשת מהבנות לגלות למה אלי כוכבת קבוצת הכדורשת פתאום לא רוצה יותר לשחק, עמליה נתקלת באורח לא צפוי בבית של אמא שלה וליבי ממציאה כיף סודי חדש ומושלם!
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.