ולא מזכירים במילה את הדייט של תמר ואביה? התאכזבתי.בני מצווה:![]()
(ראשון-רביעי, 15:30, כאן חינוכית)
פרק 17- הדייט! :
החבורה יוצאת לחפש את הספר ביום הכי עמוס מתחילת החקירה. טוהר ויהלי מגיעים לפריצת דרך שתוביל אותם אל הספר. נעמי דואגת להלל שנעלם, בעוד שהוא עומד בפני ההחלטה הקשה בחייו כשהאיחוד עם אביו מונח על הכף.
מרדפים ברחבי ירושלים. תמסרו ד"ש למירי, אבי... קובי אם הוא שם, רק אם הוא שם...פרק 18- הווידוי:
טוהר ויהלי חוברים לאביתר למרדף אופניים ברחבי ירושלים בניסיון להגיע אל הספר לפני שהוא נעלם לתמיד. הלל נקרע בניסיון להגיע להחלטה ומקבל עזרה מכיוון לא צפוי. וידוי פומבי על הגניבה מטלטל את הקהילה כולה.
שהחברה פשטה רגל והמניות לא שוות כלום. מה עוד צרפתים יכולים לבשר?פרק 19- עמוד האש שלך:
ההורים של יהלי ועמנואל מגיעים לארץ עם בשורות שמטלטלות את החבורה כולה ואת יהלי וטוהר במיוחד. אביתר מבין מה הוא צריך לעשות בנוגע לתמר, ואמת חדשה ואחרונה נחשפת באשר לסכנה האמיתית של החבורה.
שימו לב שהאירוע מגיע וכבר אין שום אופציה להפריד.פרק 20- שירת הים:
אירוע בר-בת המצווה של טוהר ואביתר מגיע ואיתו גם המבצע האחרון שלהם בחקירה, שהוא ההזדמנות האחת והיחידה שלהם לגלות את האמת בנוגע לאבן ולספר.
איך אתן יכולות לעצבן את דבורית היועלת? איך?! תגידו לי, היא לא נראית לכם כמו אדם שלא יפה לעצבן?!מה הבעיה:(ראשון-רביעי, 14:30, ZOOM YES)
פרק 1:
כשעמליה, ליבי ורותם מוצאות עצמן בעונש בחדר היועלת ביחד עם עומר, החתיך של בית הספר, הן מגלות שלו ולמאיה, בת הזוג הנוצצת שלו, יש בעיות. עמליה מחליטה לפתור לעומר את הבעיה כי הוא... זאת אומרת הבעיה שלו, מאד מעניינת אותה.
מוזר. הייתי בטוח שמאיה תהיה בהאפי האפי ג'וי ג'וי מומנט. מישהו קולט שנטע אורבך תהיה ביץ' בשלוש סדרות ובכולן ירון מעורב ככותב או במאי? לפחות כבמאי.פרק 2:
כשהטיול השנתי מתבטל כעונש על פינצ'ור מסתורי של גלגל האוטובוס, הבנות צריכות לגלות מי מהתלמידים עשה זאת, ולא פחות חשוב - למה?? במקביל, מאיה קולטת שעומר ועמליה מדברים אחד עם השניה קצת יותר מדי.
אני מקווה שלא על חשבון תמר משלי!פרק 3:
סוף סוף זה רשמי - עמליה, ליבי ורותם פותחות את ''מה הבעיה'' משרד לפתרון בעיות ומקבלות את הלקוח הראשון שלהן שצריך עזרה כדי לזכות בבחירות למועצת תלמידים. ומאיה מנסה להבין מליבי מה קורה בין עמליה לעומר.
עומר השכן. ובנות, די, כולנו יודעים שיש רוחות צפוניות, רוחות מערביות... היום ספציפית יש המון רוח. רפאים לא.פרק 4:
עמליה, ליבי ורותם מנסות לפתור בעיה לא צפויה ולהבין אם יש באמת רוחות רפאים במחסן מגמת התיאטרון, ועמליה בהלם כשהיא מגלה מי השכן של אבא שלה.
ואת מין הסתם נגעלת מהדמות של מיכאלי.אני אנצל את השרשור הזה כדי לעדכן שאני מאוד נהנית מפול ספיד
ואני מנסה לא לראות ברצף כדי לא לסיים מהר מדי
ויוסי, כרגיל תדע שאני קוראת כל מה שאתה כותב על הפרקים
וזהו
שיר, אני בטוח שאת בוגרת מספיק כדי לדעת שזה ששחקן משחק דמות בלתי נסבלת (ובעלילה חשובה כמו שיש כאן) לא אומר שצריך לא לסבול אותו אלא להפך...נכון נכון ונכון
אמרתי לך שזאת דמות שעוד לא היתה כמוה... ואיזה מזל שזה לא התפקיד הראשון שלו אחרת לא הייתי סובלת אותו![]()
צריך כישרון מיוחד כדי לשחק דפוקים.אבל אם הייתי רואה אותו כזה דפוק היה לוקח זמן להתחבר אח"כ... אחרי שהוא שיחק את אלעד אי אפשר לא לאהוב אותו
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.