הסופר לא ביבנה? ולמה לתמר פתאום יש בעיה? מה הבעיה בכלל? לא, לא הסדרה הזאת.בני מצווה:![]()
(ראשון-רביעי, 15:30, כאן חינוכית)
פרק 5- הסופר המסתורי:
טוהר ואביתר יוצאים למבצע חקירה כדי לגלות פרטים על האיש החדש שיכול לעזור להם להגיע אל הגנב של הספר. תהילה מבינה שלתמר יש בעיה רצינית שחייבת עזרה בפתרון, וטוהר מוצאת את עצמה בסכנה אמיתית.
ריב עם הלל?פרק 6- רבקה אמנו ו... מרשמלו:
אביתר מוביל תכנית חדשה בחקירה, אבל ריב מפתיע משבש את התוכניות שלו וגורם לו לעשות דבר שלא תכנן. טוהר מגיעה לסדנה לבנות מצווה, אבל כשהיא מגלה איזו סדנה מתקיימת במקביל, היא מחליטה לעשות מעשה אמיץ ומסתבכת.
מי זאת סבתא שולה, שושה? או שיש עוד סבתא? ומה אמיתי מסתיר והאם זה קשור לסופר או לאכילת ממתקים אחרי השעה שש?פרק 7- שוקי והפפאיות:
טוהר והלל יוצאים לחקור על החשוד מבית הכנסת ומגלים סודות מפתיעים על המקום. אמיתי חוגג יום הולדת אצל סבתא שולה, אבל סוד שהוא מסתיר מאיים להרוס את המסיבה כולה. נעמי מנסה לקרב את תמר לאביתר ומסתבכת.
מה, בית משוגעים?פרק 8- האגף הסגור:
אחרי הגילוי המפתיע על החשוד החדש, טוהר ואביתר יוצאים למעקב מסוכן בעיר העתיקה ומגיעים אל בית מסתורי מלא בסודות וגילויים חדשים. הלל מתקשה להתמודד עם הגעגוע לאבא שלו ודווקא אז מקבל את המסר הראשון ממנו.
מייקי ימצא אותה והם יתנשקו ויתעלסו?פול ספיד:(ראשון-חמישי, 14:00, TEENNICK HOT)
פרק 11:
הנבחרת מתגייסת כדי למצוא את עומר לפני שאדי יגלה שברחה וכולם יהיו בצרות.
הנה, מייקי משכנע. אפשר? להתעלס? אני נשבע לכם, אני מקדם את יהונתן וילוז'ני יותר ממה שהוא צריך.פרק 12:
חצי הגמר מתקרב! אבא של עומר מגיע לאיטליה כדי להחזירה הביתה ומייקי מנסה לשכנע אותו שיאפשר לה להישאר למען הנבחרת. מאור ומיה סוף סוף בדייט אך אינם מודעים ללוקא שעוקב אחריהם.
עוד משהו במצלמת האבטחה? או מה שקרה מההתחלה?פרק 13:
הנבחרת האיטלקית מתנכלת למיה בגלל הקשר עם מאור. גיא מנסה להפריד בין מיקה לחברותיה. מייקי מחפש דרכים למחוק את התיעוד במצלמות האבטחה, והחוקרים מגלים שהאופנוע הירוק השתתף במרוץ בלתי חוקי.
טוב, בטוח שזאת לא עומר הרוכבת, כי דיברו בלשון זכר, אבל לא גילינו כבר שמדובר במאור? קקקקקקקובי מחטטטטטטטט אמר שנגלה רק בפרק האחרון.פרק 14:
מייקי מנסה לקבל הזמנה למירוץ הבלתי חוקי. גם חברי הנבחרת הישראלית לא אוהבים את הקשר בין מאור למיה ועמליה מגלה מה עומד מאחורי ההצעה של גיא לעזור לה ברכיבה.
אני לא מבין למה הם שוב חזרו. לא גמרנו עם זה?פרק 15:
מאור מתכונן למרוצי השטן מלאטינה, אבל רגע לפני המרוץ קורה דבר בלתי מתוכנן. גיא קונה שמלה למיקה, אבל המתנה חושפת צד נוסף ביחסים ביניהם.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.