שרשור הספוילרים

YossihNew

Well-known member
בני מצווה: 📜 ✡️ (ראשון-רביעי, 15:30, כאן חינוכית)

פרק 1- הגניבה: |זורו|

טוהר ואביתר מתכוננים בהתרגשות לבר ובת המצווה שלהם, כשהם מקבלים בשורה מאכזבת שמאיימת להרוס את כל התכניות שלהם - הם מחליטים לשתף פעולה ולצאת יחד למסע חקירה מסוכן ומותח כדי לשנות אותה.

פרק 2- מבצע לילי: 🌑
אביתר יוצא למבצע חקירה לילי שמשתבש וגורם לו להסתבך מאוד. החברים מגיעים לבית של טוהר ואביתר ונבהלים לגלות שהם נעלמו. תהילה מקבלת שיחה מסתורית ומשקרת לתמר.

פרק 3- המעקב שהשתבש: |שיט|
טוהר ותמר יוצאות למעקב אחרי תהילה בעוד אביתר, נעמי והלל יוצאים למעקב משלהם. שני המעקבים משתבשים בפיצוץ גדול שבסופו מתגלה סוד שישנה את כל מה שידענו על תהילה. נעמי מסתירה סוד משלה שמאיים להתגלות.

פרק 4- הלל מתבלבל: |נחמה|
החזרות למופע הדגלנות של בני עקיבא בעיצומן ותהילה, מובילת המופע, עסוקה בסוד שגילתה ועלולה להפסיד את התפקיד אליו התכוננה. הלל מסתבך בשקר שלא התכוון אליו וחשודה חדשה בגניבת הספר מתגלה.​

YossihNew

Well-known member
בני מצווה: 📜 ✡️ (ראשון-רביעי, 15:30, כאן חינוכית)

פרק 1- הגניבה: |זורו|

טוהר ואביתר מתכוננים בהתרגשות לבר ובת המצווה שלהם, כשהם מקבלים בשורה מאכזבת שמאיימת להרוס את כל התכניות שלהם - הם מחליטים לשתף פעולה ולצאת יחד למסע חקירה מסוכן ומותח כדי לשנות אותה.​
כללי כללי כללי.

פרק 2- מבצע לילי: 🌑
אביתר יוצא למבצע חקירה לילי שמשתבש וגורם לו להסתבך מאוד. החברים מגיעים לבית של טוהר ואביתר ונבהלים לגלות שהם נעלמו. תהילה מקבלת שיחה מסתורית ומשקרת לתמר.​
גם תמר משקרת לתהילה. מה היא וטוהר עשו בפרמיירה, אה, רועי?

פרק 3- המעקב שהשתבש: |שיט|
טוהר ותמר יוצאות למעקב אחרי תהילה בעוד אביתר, נעמי והלל יוצאים למעקב משלהם. שני המעקבים משתבשים בפיצוץ גדול שבסופו מתגלה סוד שישנה את כל מה שידענו על תהילה. נעמי מסתירה סוד משלה שמאיים להתגלות.​
פיצוץ פיצוץ או... תגידו, למה כולכם מסתירים סודות? כולכם מוזרים ככה בירושלים?

פרק 4- הלל מתבלבל: |נחמה|
החזרות למופע הדגלנות של בני עקיבא בעיצומן ותהילה, מובילת המופע, עסוקה בסוד שגילתה ועלולה להפסיד את התפקיד אליו התכוננה. הלל מסתבך בשקר שלא התכוון אליו וחשודה חדשה בגניבת הספר מתגלה.​
אני לא מבין ממתי יש בנות בבני עקיבא...

Roei152

Well-known member
מנהל
אני לא מבין ממתי יש בנות בבני עקיבא.
חחח תמיד היו בנות בבני עקיבא.. את זה אני יודע בתור מישהו שבא ממשפפחה לא בתור ירושלמי ..
הסדרה היא יותר על הדתיים הסרוגים. לא כמו בת השוטר על חרדים . המשפחה שלי כזאת למשל שאני אומר המשפחה שלי אני מתכוון למשפחה של אחות של אבא שלי , אנחנו משפחה חילונית ויש לנו חברים חילונים אבל המשפחה של דודה שלי היתה פחות מעורבבות בבנים בנות כלומר לבת דודה שלי היןו רק חברות דתיות לפני שהתחתנה לבן דדוד שלי היו רק חברים בנים .. פה זה ממש בנים בנו ..

YossihNew

Well-known member
חחח תמיד היו בנות בבני עקיבא.. את זה אני יודע בתור מישהו שבא ממשפפחה לא בתור ירושלמי ..
הסדרה היא יותר על הדתיים הסרוגים. לא כמו בת השוטר על חרדים . המשפחה שלי כזאת למשל שאני אומר המשפחה שלי אני מתכוון למשפחה של אחות של אבא שלי , אנחנו משפחה חילונית ויש לנו חברים חילונים אבל המשפחה של דודה שלי היתה פחות מעורבבות בבנים בנות כלומר לבת דודה שלי היןו רק חברות דתיות לפני שהתחתנה לבן דדוד שלי היו רק חברים בנים .. פה זה ממש בנים בנו ..
כן, לייזי שפירא הוא דתי, אני יודע.

שמע, פעם הייתה בדיחה כשטוביה צפיר ותום אבני עשו קטע בערוץ הילדים של "טוביה ובניו" ותום שאל אותו "אם זה רק אני, למה אנחנו אומרים 'בניו'?". התשובה של טוביה הייתה "אתה תמיד היית בניו, ואתה תמיד תהיה בניו" (וסברי מרנן הוכיחה שזה לא בהכרח נכון)

YossihNew

Well-known member
פול ספיד: |מכונית| (ראשון-חמישי, 14:00, TEENNICK HOT)

פרק 6:

מיה מגלה שמאור משקר לה. מייקי מנסה לשכנע את מאור להצטרף לנבחרת, אך השניים נקלעים לריב. מיקה מנסה לשקם את היחסים עם גיא והוגה קמפיין כדי שישתפו פעולה. לוקה מרגיש שהגיע הזמן להעלות הילוך ביחסיו עם מיה.

פרק 7:
התחרות הפנימית שמארגנת נועה בין הרוכבים חושפת את המצטיינים, אבל גם את מערכת היחסים הבעייתית בין מיקה וגיא. עמליה כועסת על אייל, ואדי כועס על נועה שטיפלה בתחרות בצורה שגויה.

פרק 8:
יום תורנויות באקדמיה ומיה ומאור מוצאים את עצמם במטבח ביחד, מייקי מנסה להתחמק מהמטלות, ואייל וגיא מתחברים. מיקה נפגעת ונועה מנסה לדבר אל ליבה. לואיג'י רותח על מאור, אבל למאור יש רק את מיה בראש.

פרק 9:
הסוד של עומר מתגלה. נועה מנסה לגבש את הרוכבים. לוקה מאוהב עד מעל לראש במיה, שמפחדת שהרומן שלה עם מאור יתגלה ויוביל להסתבכותה עם חברי הנבחרת האיטלקית.

פרק 10:
עומר מנסה להישאר באקדמיה בכל דרך. אייל חושד שלמאור יש חברה, אבל לא מצליח לגלות מי זאת. מיקה מנסה להשלים עם הפרידה מגיא.​

YossihNew

Well-known member
פול ספיד: |מכונית| (ראשון-חמישי, 14:00, TEENNICK HOT)

פרק 6:

מיה מגלה שמאור משקר לה. מייקי מנסה לשכנע את מאור להצטרף לנבחרת, אך השניים נקלעים לריב. מיקה מנסה לשקם את היחסים עם גיא והוגה קמפיין כדי שישתפו פעולה. לוקה מרגיש שהגיע הזמן להעלות הילוך ביחסיו עם מיה.​
מייקי, אני חושב שזה יוצא לך במקרה שכל פעם הם רבים איתך. תבדוק את עצמך. ולוקה, אתה נוסע בשטח עירוני בנוי.

פרק 7:
התחרות הפנימית שמארגנת נועה בין הרוכבים חושפת את המצטיינים, אבל גם את מערכת היחסים הבעייתית בין מיקה וגיא. עמליה כועסת על אייל, ואדי כועס על נועה שטיפלה בתחרות בצורה שגויה.​
היום מותר לרדת על גיא, כן? אתמול פשוט נויקי חגגה יום הולדת ולא רציתי להפריע לזוג מתוק.

פרק 8:
יום תורנויות באקדמיה ומיה ומאור מוצאים את עצמם במטבח ביחד, מייקי מנסה להתחמק מהמטלות, ואייל וגיא מתחברים. מיקה נפגעת ונועה מנסה לדבר אל ליבה. לואיג'י רותח על מאור, אבל למאור יש רק את מיה בראש.​
יום תורנויות זה מתכון נפלא להתאהבות. אייל וגיא זה גם משהו שחשבתי שיקרה. תאמינו לי, זה נשמע ככה.

פרק 9:
הסוד של עומר מתגלה. נועה מנסה לגבש את הרוכבים. לוקה מאוהב עד מעל לראש במיה, שמפחדת שהרומן שלה עם מאור יתגלה ויוביל להסתבכותה עם חברי הנבחרת האיטלקית.​
מסכנה עומר. גם אח מעצבן וגם זה.

פרק 10:
עומר מנסה להישאר באקדמיה בכל דרך. אייל חושד שלמאור יש חברה, אבל לא מצליח לגלות מי זאת. מיקה מנסה להשלים עם הפרידה מגיא.​
אייל לא יגלה מי זאת גם אם הם יתנשקו מולו.

למעלה