כללי כללי כללי.בני מצווה:![]()
(ראשון-רביעי, 15:30, כאן חינוכית)
פרק 1- הגניבה:
טוהר ואביתר מתכוננים בהתרגשות לבר ובת המצווה שלהם, כשהם מקבלים בשורה מאכזבת שמאיימת להרוס את כל התכניות שלהם - הם מחליטים לשתף פעולה ולצאת יחד למסע חקירה מסוכן ומותח כדי לשנות אותה.
גם תמר משקרת לתהילה. מה היא וטוהר עשו בפרמיירה, אה, רועי?פרק 2- מבצע לילי:
אביתר יוצא למבצע חקירה לילי שמשתבש וגורם לו להסתבך מאוד. החברים מגיעים לבית של טוהר ואביתר ונבהלים לגלות שהם נעלמו. תהילה מקבלת שיחה מסתורית ומשקרת לתמר.
פיצוץ פיצוץ או... תגידו, למה כולכם מסתירים סודות? כולכם מוזרים ככה בירושלים?פרק 3- המעקב שהשתבש:
טוהר ותמר יוצאות למעקב אחרי תהילה בעוד אביתר, נעמי והלל יוצאים למעקב משלהם. שני המעקבים משתבשים בפיצוץ גדול שבסופו מתגלה סוד שישנה את כל מה שידענו על תהילה. נעמי מסתירה סוד משלה שמאיים להתגלות.
אני לא מבין ממתי יש בנות בבני עקיבא...פרק 4- הלל מתבלבל:
החזרות למופע הדגלנות של בני עקיבא בעיצומן ותהילה, מובילת המופע, עסוקה בסוד שגילתה ועלולה להפסיד את התפקיד אליו התכוננה. הלל מסתבך בשקר שלא התכוון אליו וחשודה חדשה בגניבת הספר מתגלה.
חחח תמיד היו בנות בבני עקיבא.. את זה אני יודע בתור מישהו שבא ממשפפחה לא בתור ירושלמי ..אני לא מבין ממתי יש בנות בבני עקיבא.
כן, לייזי שפירא הוא דתי, אני יודע.חחח תמיד היו בנות בבני עקיבא.. את זה אני יודע בתור מישהו שבא ממשפפחה לא בתור ירושלמי ..
הסדרה היא יותר על הדתיים הסרוגים. לא כמו בת השוטר על חרדים . המשפחה שלי כזאת למשל שאני אומר המשפחה שלי אני מתכוון למשפחה של אחות של אבא שלי , אנחנו משפחה חילונית ויש לנו חברים חילונים אבל המשפחה של דודה שלי היתה פחות מעורבבות בבנים בנות כלומר לבת דודה שלי היןו רק חברות דתיות לפני שהתחתנה לבן דדוד שלי היו רק חברים בנים .. פה זה ממש בנים בנו ..
מייקי, אני חושב שזה יוצא לך במקרה שכל פעם הם רבים איתך. תבדוק את עצמך. ולוקה, אתה נוסע בשטח עירוני בנוי.פול ספיד:(ראשון-חמישי, 14:00, TEENNICK HOT)
פרק 6:
מיה מגלה שמאור משקר לה. מייקי מנסה לשכנע את מאור להצטרף לנבחרת, אך השניים נקלעים לריב. מיקה מנסה לשקם את היחסים עם גיא והוגה קמפיין כדי שישתפו פעולה. לוקה מרגיש שהגיע הזמן להעלות הילוך ביחסיו עם מיה.
היום מותר לרדת על גיא, כן? אתמול פשוט נויקי חגגה יום הולדת ולא רציתי להפריע לזוג מתוק.פרק 7:
התחרות הפנימית שמארגנת נועה בין הרוכבים חושפת את המצטיינים, אבל גם את מערכת היחסים הבעייתית בין מיקה וגיא. עמליה כועסת על אייל, ואדי כועס על נועה שטיפלה בתחרות בצורה שגויה.
יום תורנויות זה מתכון נפלא להתאהבות. אייל וגיא זה גם משהו שחשבתי שיקרה. תאמינו לי, זה נשמע ככה.פרק 8:
יום תורנויות באקדמיה ומיה ומאור מוצאים את עצמם במטבח ביחד, מייקי מנסה להתחמק מהמטלות, ואייל וגיא מתחברים. מיקה נפגעת ונועה מנסה לדבר אל ליבה. לואיג'י רותח על מאור, אבל למאור יש רק את מיה בראש.
מסכנה עומר. גם אח מעצבן וגם זה.פרק 9:
הסוד של עומר מתגלה. נועה מנסה לגבש את הרוכבים. לוקה מאוהב עד מעל לראש במיה, שמפחדת שהרומן שלה עם מאור יתגלה ויוביל להסתבכותה עם חברי הנבחרת האיטלקית.
אייל לא יגלה מי זאת גם אם הם יתנשקו מולו.פרק 10:
עומר מנסה להישאר באקדמיה בכל דרך. אייל חושד שלמאור יש חברה, אבל לא מצליח לגלות מי זאת. מיקה מנסה להשלים עם הפרידה מגיא.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.