שרשור הספוילרים

YossihNew

Well-known member
שלי הכובשת: |כרגל| |נקבה| (ראשון-רביעי, 15:30, כאן חינוכית)

פרק 38- ריגול ספורטיבי: |בלש|

צדיק מנצל את הקבוצה כדי לקדם את עסקיו הפרטיים והאריות חושדים שמרגל מסתורי מעביר את תכניות המשחק שלהם לקבוצה היריבה.

פרק 39- אבן שוורץ: 🪨
ההכנות למשחק בעיצומן וציקי בטוח שיש לו את המפתח לניצחון, מגלה כישרונות ממכבי חיפה גורם לבלאגן בקבוצה והוריה של שלי מודיעים לה הודעה דרמטית.

פרק 40- המפית של דדש: |גלידה|
ציקי נחרד לגלות שגם סיגי הכינה שיר אליפות. יניב מוטרד מכך שפספס משחק של הקבוצה האהובה עליו- דינמו בוקרשט, והלחץ אצל שלי מגיע לשיא.

פרק 41- המגדל והאריות: 🗼🦁
פרק סוף העונה הגדול!!!

YossihNew

Well-known member
שלי הכובשת: |כרגל| |נקבה| (ראשון-רביעי, 15:30, כאן חינוכית)

פרק 38- ריגול ספורטיבי: |בלש|

צדיק מנצל את הקבוצה כדי לקדם את עסקיו הפרטיים והאריות חושדים שמרגל מסתורי מעביר את תכניות המשחק שלהם לקבוצה היריבה.
לא סגרנו שציקי המרגל? וצדיק מנצל את הקבוצה לקידום עסקיו- בחייאת, זה לא חדש.

פרק 39- אבן שוורץ: 🪨
ההכנות למשחק בעיצומן וציקי בטוח שיש לו את המפתח לניצחון, מגלה כישרונות ממכבי חיפה גורם לבלאגן בקבוצה והוריה של שלי מודיעים לה הודעה דרמטית.
שאבא של שלי לא רוצה לחיות ליד מגלה כישרונות ממכבי חיפה. כולנו יודעים. טעות שלו.

פרק 40- המפית של דדש: |גלידה|
ציקי נחרד לגלות שגם סיגי הכינה שיר אליפות. יניב מוטרד מכך שפספס משחק של הקבוצה האהובה עליו- דינמו בוקרשט, והלחץ אצל שלי מגיע לשיא.
למה נחרד? למה? זה נשמע נפלא!

פרק 41- המגדל והאריות: 🗼🦁
פרק סוף העונה הגדול!!!
כרגיל אין מידע. סבבה. נו? ינצחו העונה?

YossihNew

Well-known member
פול ספיד: |מכונית| (ראשון-חמישי, 14:00, TEENNICK HOT)

פרק 1:

הנבחרת הישראלית מגיעה לאקדמית האופנועים באיטליה והכל מוכן לאירוע הפתיחה החגיגי. רוכבים ורוכבות צעירים בחוויה של פעם בחיים עם תחרויות, חברויות וגם סודות שיעמידו במבחן את מי הם על המסלול ומחוצה לו.

פרק 2:
מייקי ועומר נלחמים על האופנוע הירוק. תרגול רכיבה ראשון חושף את היכולות של חלק מהרוכבים, בעוד אחרים נשארים מאחור. מייקי פותח בשביתה איטלקית ורועי מבקש מעמליה לשמור את הסוד שמאיים על מקומו באקדמיה.

פרק 3:
עמליה מוצאת את עצמה מעורבת במצבו הרפואי של רועי. מיקה עוזרת לעומר להסתיר מאביה שהיא באקדמיית האופנועים. ערב סרט במועדון מציב את הזוגיות של מיקה וגיא במבחן. מאור חייב להסתיר ממיה שהוא בכלל מכונאי.

פרק 4:
מאור מציל את מייקי ממצב מסוכן. לוקה מנסה לשכנע את מיה שמאור משקר לה. המצב הרפואי של רועי מסתבך. גיא מקנא למיקה ופונה לצעדים קיצוניים. לתחרות הרכיבה הפנימית מצטרף מתמודד מפתיע.

פרק 5:
אדי מציע למאור להצטרף לנבחרת אבל מאור מתלבט. עמליה מרגישה אשמה בעקבות העזיבה של רועי. מיקה מגלה שהיא כבר לא מנהלת בעמוד שלה ושל גיא, ומתחמקת מעמליה ומיקה.​

YossihNew

Well-known member
פול ספיד: |מכונית| (ראשון-חמישי, 14:00, TEENNICK HOT)

פרק 1:

הנבחרת הישראלית מגיעה לאקדמית האופנועים באיטליה והכל מוכן לאירוע הפתיחה החגיגי. רוכבים ורוכבות צעירים בחוויה של פעם בחיים עם תחרויות, חברויות וגם סודות שיעמידו במבחן את מי הם על המסלול ומחוצה לו.​
כללי כמו תמיד.

פרק 2:
מייקי ועומר נלחמים על האופנוע הירוק. תרגול רכיבה ראשון חושף את היכולות של חלק מהרוכבים, בעוד אחרים נשארים מאחור. מייקי פותח בשביתה איטלקית ורועי מבקש מעמליה לשמור את הסוד שמאיים על מקומו באקדמיה.​
מייקי, אני אהבתי אותך, אבל... עומר. עומר. ומה שביתה איטלקית?! אצל האיטלקים אומרים שביתה. ורועי בטח חולה בהמופיליה, נכון? יופי. עמליה ורועי יהיו זוג נפלא. אגב, שחר עשתה לי לייק כשאמרתי שיהיו לה שתי סדרות תכף. היא תהיה גם בבני מצווה.

פרק 3:
עמליה מוצאת את עצמה מעורבת במצבו הרפואי של רועי. מיקה עוזרת לעומר להסתיר מאביה שהיא באקדמיית האופנועים. ערב סרט במועדון מציב את הזוגיות של מיקה וגיא במבחן. מאור חייב להסתיר ממיה שהוא בכלל מכונאי.​
מיקה מתחברת עם עומר. מרתק. גיא, אמרתי לך, אתה יורה לכל הכיוונים, יש אחת מתוקה במיוחד שאיתה אתה יכול להיות. ואני חושב ששיר עומדת לא לאהוב את הדמות של מיכאלי כאן.

פרק 4:
מאור מציל את מייקי ממצב מסוכן. לוקה מנסה לשכנע את מיה שמאור משקר לה. המצב הרפואי של רועי מסתבך. גיא מקנא למיקה ופונה לצעדים קיצוניים. לתחרות הרכיבה הפנימית מצטרף מתמודד מפתיע.​
מאור, לך על מיה. לך עליה! מה הקשר לפנות את הדרך שלי אל מירי, אנחנו בכלל בכלל לא התכתבנו אתמול. למרות שאחרי הפיוס שלנו אתה די חייב לפנות לי את הדרך.

פרק 5:
אדי מציע למאור להצטרף לנבחרת אבל מאור מתלבט. עמליה מרגישה אשמה בעקבות העזיבה של רועי. מיקה מגלה שהיא כבר לא מנהלת בעמוד שלה ושל גיא, ומתחמקת מעמליה ועומר.​
כמה מפתיע, המכונאי מגיע ומצטרף. בחייאת. רועי כבר עוזב? טוב, זאת בטח סדרה של 20 פרקים. קצר. איך אני מחכה לדמות הזאת של נאיה, אגב...

נערך לאחרונה ב:
למעלה