שרשור הספוילרים

YossihNew

Well-known member
משמר הגבול- פרק 8- לא כשיר: (חמישי, 22:00, HOT 3):-[|חייל|
אבי סופג שורה של אכזבות קשות מהדמויות המרכזיות בחייו, יוצא מאיזון, ונכנס למשבר עמוק. האפשרות לגאולה מגיעה מכיוונים לא צפויים. פרק אחרון.

YossihNew

Well-known member
משמר הגבול- פרק 8- לא כשיר: (חמישי, 22:00, HOT 3):-[|חייל|
אבי סופג שורה של אכזבות קשות מהדמויות המרכזיות בחייו, יוצא מאיזון, ונכנס למשבר עמוק. האפשרות לגאולה מגיעה מכיוונים לא צפויים. פרק אחרון.​
גם... גם ממירי? וקובי? מה, אני לא רציתי לסכסך ביניהם...

בנימה אחרת: זה שנועה שיתפה את הסטורי שלי עם סמיילים של |לב|😢 ובזכות הבעות פניה הסטורי הגיע להמון המון המון עוקבים שלה ויש לי כל כך הרבה צופים, לא שינה אותי בכלל. אני אישאר אותו יוסי שלא תראו אותו במכולת, הוא לא יגיד לכם שלום וישוויץ בתמונה שלו עם נועה.​

YossihNew

Well-known member
שלי הכובשת: |כרגל| |נקבה| (ראשון-רביעי, 15:30, כאן חינוכית)

פרק 34- אוי נווה… : |נחמה|

רגע לפני הפלייאוף נווה טועה טעות קשה שגורמת לו לחוסר ביטחון ולמחשבה שהוא שוער גרוע. וסיגי חושפת צד חדש שלה.

פרק 35- כוכביבסה: |*|
האריות מוגרלים למשחק נגד הקבוצה הכי חזקה בליגה והלחץ בשיאו וציקי מנסה להיות יותר משמעותי בקבוצה.

פרק 36- עדן הדוגמן: |בלונד|
האריות מתכוננים למשחק מכריע, שלי קצת אבודה ועדן נבחר להצטלם בקמפיין אופנה עם דוגמנית יפהפייה אך חושש מהתגובה של הילי.

פרק 37- משחק הוגן: |יעני|
המשחק נגד הדרקונים מנס ציונה מקבל תפנית מפתיעה ושלי והאריות צריכים לקחת החלטה קשה.

נערך לאחרונה ב:

YossihNew

Well-known member
שלי הכובשת: |כרגל| |נקבה| (ראשון-רביעי, 15:30, כאן חינוכית)

פרק 34- אוי נווה… : |נחמה|

רגע לפני הפלייאוף נווה טועה טעות קשה שגורמת לו לחוסר ביטחון ולמחשבה שהוא שוער גרוע. וסיגי חושפת צד חדש שלה.
זה שנווה מסננת אנחנו יודעים. מה עם סיגי? אפשר לדעת?

פרק 35- כוכביסה: |*|
האריות מוגרלים למשחק נגד הקבוצה הכי חזקה בליגה והלחץ בשיאו וציקי מנסה להיות יותר משמעותי בקבוצה.
אנחנו מדברים על קבסה?

פרק 36- עדן הדוגמן: |בלונד|
האריות מתכוננים למשחק מכריע, שלי קצת אבודה ועדן נבחר להצטלם בקמפיין אופנה עם דוגמנית יפהפייה אך חושש מהתגובה של הילי.
אל תדאג, עדן, הילי תגיד לה אהלן אהלן.

פרק 37- משחק הוגן: |יעני|
המשחק נגד הדרקונים מנס ציונה מקבל תפנית מפתיעה ושלי והאריות צריכים לקחת החלטה קשה.
מה? יש להם אוהד שמשתמש בארטישוק קסום? מובן לגמרי.

למעלה