שרשור הספוילרים

YossihNew

Well-known member
והשבוע יש פרידה מסדרה שליוותה אותנו המון זמן.

YossihNew

Well-known member
משמר הגבול- פרק 6- כוכב חדש: (חמישי, 22:00, HOT 3):-[|חייל|
נקמת דם מחברת בין קובי לצ'יקו. אבי מסתכסך עם לוחם ביחידה. מירי מצטרפת לורסנו במבצע מסווג שמקבל תפנית מחרידה.

YossihNew

Well-known member
משמר הגבול- פרק 6- כוכב חדש: (חמישי, 22:00, HOT 3):-[|חייל|
נקמת דם מחברת בין קובי לצ'יקו. אבי מסתכסך עם לוחם ביחידה. מירי מצטרפת לורסנו במבצע מסווג שמקבל תפנית מחרידה.
קובי בטוח ירצה לנקום בחבר'ה של אבו פארס ולכן ילך לצ'יקו.

אבי מסתכסך עם מאיר תמם. מובן לי לגמרי.

ומירי לא במצב. מה שמעתי? היא אפילו לא יודעת מתי עולים פרקים ל-VOD ושואלת מעריצים תמימים אך נאמנים מתי זה עולה.

ובלי קשר- בסוף פרק 6 אמור לקרות משהו גדול.

YossihNew

Well-known member
שלי הכובשת: |כרגל| |נקבה| (ראשון-רביעי, 15:30, כאן חינוכית)

פרק 26- להיות מי שאני: |רמקול|

לאחר החדשות המסעירות של מיכאל, הוא מנסה להרגיע ולשכנע אותה שהכל יהיה בסדר. ואיה מנסה להפוך את סיגי לכוכבת טיק טוק.

פרק 27- לא לגזענות: |כאפיה|
המשחק של האריות נגד ברושים מקבל תפנית מכוערת, שלי מתגלה כרבת תושייה ומביאה פתרון מבריק וקבסה פונה לבן עם הצעה מפתיעה.

פרק 28- תורנות שלי: :-(|נחמה|
ציקי, איה ונווה מנסים לשפר לשלי את מצב הרוח, בן מחליט לפעול והילי נפצעת באימון.

פרק 29- כל הכוכבים מאירים: 🌟
שלי מנסה להחליט מה לעשות, הקבוצה חלוקה בדעותיה ונראה שאין פתרון באופק. במקביל, עדן לומד שיעור חשוב.

YossihNew

Well-known member
שלי הכובשת: |כרגל| |נקבה| (ראשון-רביעי, 15:30, כאן חינוכית)

פרק 26- להיות מי שאני: |רמקול|

לאחר החדשות המסעירות של מיכאל, הוא מנסה להרגיע ולשכנע אותה שהכל יהיה בסדר. ואיה מנסה להפוך את סיגי לכוכבת טיק טוק.
מניח שהעלילה החשובה היא של סיגי.

פרק 27- לא לגזענות: |כאפיה|
המשחק של האריות נגד ברושים מקבל תפנית מכוערת, שלי מתגלה כרבת תושייה ומביאה פתרון מבריק וקבסה פונה לבן עם הצעה מפתיעה.
הפרק של בדרה. שמסתבר שהוא ערבי. כן כן.

פרק 28- תורנות שלי: :-(|נחמה|
ציקי, איה ונווה מנסים לשפר לשלי את מצב הרוח, בן מחליט לפעול והילי נפצעת באימון.
נפצעת אנטולי או נפצעת ממש?

פרק 29- כל הכוכבים מאירים: 🌟
שלי מנסה להחליט מה לעשות, הקבוצה חלוקה בדעותיה ונראה שאין פתרון באופק. במקביל, עדן לומד שיעור חשוב.
מה עדן קשור?

YossihNew

Well-known member
זיגי 5: 🎭|אורגן| (ראשון-חמישי, 14:00, TEENNICK HOT)

פרק 123- לולו, שובי הביתה: |נחמה|

קוף וניסו מתכננים שוד בכפר אלון, ומאלצים את לולו להשתתף בו. תמוז מנסה לגרום למיקי להזמין ממנה קינוחים לבורגר. דווקא כשניב מתחיל להתקרב לתהילה, היא נאלצת להרחיק אותו בלי להסביר לו את הסיבה האמיתית.

פרק 124- סוף סוף חדשות טובות: |חיוךרחב|
תמוז מפתיעה עם כשרון אפייה. התוצאות המעודכנות בבדיקה של ניתאי מגיעות. לניב נשבר הלב והוא מתעמת עם תהילה. כחלון מתקרב לאושר בהתאם לתוכנית של החבורה. מיכאל מוצא את עצמו מגוייס לשוד של קוף.

פרק 125- הבחירה הנכונה: |אחורה||קדימה|
בר מנסה לשכנע את מיכאל לעשות את הבחירה הנכונה. דורי מגלה שמישהו משתמש באשראי שלו, והחשד נופל על בר. עופר מחפש אחר אייל שנעלם. האם יש סיכוי שאושר תקשיב באמת למה שיש לכחלון להגיד לה?

פרק 126 ואחרון- סוף טוב, הכל טוב? : |היי|
פרק אחרון לסדרה "זיגי"
, בו נגלה מה קרה עם השוד של קוף, האם יש סיכוי לניב ותהילה, ומה תמוז חושבת על כל זה? האם יהיה איחוד של להקת B.L.T, והאם דורי ונטע חיים באושר ועושר עד עצם היום הזה?​

YossihNew

Well-known member
זיגי 5: 🎭|אורגן| (ראשון-חמישי, 14:00, TEENNICK HOT)

פרק 123- לולו, שובי הביתה: |נחמה|

קוף וניסו מתכננים שוד בכפר אלון, ומאלצים את לולו להשתתף בו. תמוז מנסה לגרום למיקי להזמין ממנה קינוחים לבורגר. דווקא כשניב מתחיל להתקרב לתהילה, היא נאלצת להרחיק אותו בלי להסביר לו את הסיבה האמיתית.​
תמוז, אני זרמתי עם הכל, אבל את הקינוחים לבורגר תכין רוני מרחבי. אם אורן יעקבי הוא האיש שמונע ממנה בגלל סכסוך עם אשתו, זה לא בסדר.
פרק 124- סוף סוף חדשות טובות: |חיוךרחב|
תמוז מפתיעה עם כשרון אפייה. התוצאות המעודכנות בבדיקה של ניתאי מגיעות. לניב נשבר הלב והוא מתעמת עם תהילה. כחלון מתקרב לאושר בהתאם לתוכנית של החבורה. מיכאל מוצא את עצמו מגוייס לשוד של קוף.​
הנה לכם, ניתאי לא חולה. מעניין אגב אם ניב באמת יהיה עם תהילה בסוף. אין לנו צ'ומפיז יותר.
פרק 125- הבחירה הנכונה: |אחורה||קדימה|
בר מנסה לשכנע את מיכאל לעשות את הבחירה הנכונה. דורי מגלה שמישהו משתמש באשראי שלו, והחשד נופל על בר. עופר מחפש אחר אייל שנעלם. האם יש סיכוי שאושר תקשיב באמת למה שיש לכחלון להגיד לה?​
הקטע עם מיכאל היה צריך להיות יותר חזק ויותר נוכח.
פרק 126 ואחרון- סוף טוב, הכל טוב? : |היי|
פרק אחרון לסדרה "זיגי"
, בו נגלה מה קרה עם השוד של קוף, האם יש סיכוי לניב ותהילה, ומה תמוז חושבת על כל זה? האם יהיה איחוד של להקת B.L.T, והאם דורי ונטע חיים באושר ועושר עד עצם היום הזה?​
בכל עץ רענן הם אומרים שיהיו 50 פרקים... טוב, נו, יום רביעי נפרדים מכולם. מנטע, מבר, מתמוז, מניב, ומ... אה... איך קראו לזה עם ה... זה עם הכתמים, נו...? נו, ההוא עם המסכה הזאת?​

למעלה