קובי בטוח ירצה לנקום בחבר'ה של אבו פארס ולכן ילך לצ'יקו.משמר הגבול- פרק 6- כוכב חדש: (חמישי, 22:00, HOT 3)
נקמת דם מחברת בין קובי לצ'יקו. אבי מסתכסך עם לוחם ביחידה. מירי מצטרפת לורסנו במבצע מסווג שמקבל תפנית מחרידה.
מניח שהעלילה החשובה היא של סיגי.שלי הכובשת:![]()
(ראשון-רביעי, 15:30, כאן חינוכית)
פרק 26- להיות מי שאני:
לאחר החדשות המסעירות של מיכאל, הוא מנסה להרגיע ולשכנע אותה שהכל יהיה בסדר. ואיה מנסה להפוך את סיגי לכוכבת טיק טוק.
הפרק של בדרה. שמסתבר שהוא ערבי. כן כן.פרק 27- לא לגזענות:
המשחק של האריות נגד ברושים מקבל תפנית מכוערת, שלי מתגלה כרבת תושייה ומביאה פתרון מבריק וקבסה פונה לבן עם הצעה מפתיעה.
נפצעת אנטולי או נפצעת ממש?פרק 28- תורנות שלי:
ציקי, איה ונווה מנסים לשפר לשלי את מצב הרוח, בן מחליט לפעול והילי נפצעת באימון.
מה עדן קשור?פרק 29- כל הכוכבים מאירים:
שלי מנסה להחליט מה לעשות, הקבוצה חלוקה בדעותיה ונראה שאין פתרון באופק. במקביל, עדן לומד שיעור חשוב.
לא מתאים היום, יש רגישות יותר גבוהה לנושא...הפרק של בדרה. שמסתבר שהוא ערבי. כן כן.
מתאים דווקא היום.לא מתאים היום, יש רגישות יותר גבוהה לנושא...
זיגי 5:(ראשון-חמישי, 14:00, TEENNICK HOT)
פרק 123- לולו, שובי הביתה:
קוף וניסו מתכננים שוד בכפר אלון, ומאלצים את לולו להשתתף בו. תמוז מנסה לגרום למיקי להזמין ממנה קינוחים לבורגר. דווקא כשניב מתחיל להתקרב לתהילה, היא נאלצת להרחיק אותו בלי להסביר לו את הסיבה האמיתית.
פרק 124- סוף סוף חדשות טובות:
תמוז מפתיעה עם כשרון אפייה. התוצאות המעודכנות בבדיקה של ניתאי מגיעות. לניב נשבר הלב והוא מתעמת עם תהילה. כחלון מתקרב לאושר בהתאם לתוכנית של החבורה. מיכאל מוצא את עצמו מגוייס לשוד של קוף.
פרק 125- הבחירה הנכונה:
בר מנסה לשכנע את מיכאל לעשות את הבחירה הנכונה. דורי מגלה שמישהו משתמש באשראי שלו, והחשד נופל על בר. עופר מחפש אחר אייל שנעלם. האם יש סיכוי שאושר תקשיב באמת למה שיש לכחלון להגיד לה?
פרק 126 ואחרון- סוף טוב, הכל טוב? :
פרק אחרון לסדרה "זיגי", בו נגלה מה קרה עם השוד של קוף, האם יש סיכוי לניב ותהילה, ומה תמוז חושבת על כל זה? האם יהיה איחוד של להקת B.L.T, והאם דורי ונטע חיים באושר ועושר עד עצם היום הזה?
באמת תהיתי מה קורה עם זה. בינתיים מילד קשוח מסובך בצרות הוא הפך לליצן של החבורה...מיכאל מוצא את עצמו מגוייס לשוד של קוף
וברור שהוא מצחיק, אבל העלילה הזאת נזנחה מאוד.באמת תהיתי מה קורה עם זה. בינתיים מילד קשוח מסובך בצרות הוא הפך לליצן של החבורה...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.