זה רק אני או שהסדרה הזאת לא מתקדמת לשום מקום?שישה אפסים- פרק 7
דווקא התקדמה.זה רק אני או שהסדרה הזאת לא מתקדמת לשום מקום?
ליההההההההההההההה. משימה סודית... ליההההההההההההה.בעלת החלומות:(ראשון-שלישי, 19:35, HOT בידור)
פרק 64- אתה צריך להחליט:
נעמי וקובי מסתבכים, שני ממלכדת את לירן, ליאור ושירלי מפחדים שהרומנוס גילו את הסוד שלהם ויהודה מצליח לשבור את עדן, שלומי בבעיה.
פרק 65- תישארי בשבילי? :
קובי שולח את הבת שלו ליה למשימה סודית, לירן מבין משהו חדש על שני, עדן ויהודה מתפוצצים וכשהאירוע בסכנה גל מפחדת על שלמות המשפחה וחיי כולם.
פרק 66- הקללה לוקחת את בעל החברה:
יהודה ועדן מפיקים ביחד את אירוע המכירה, נעמי מקבלת משלומי הבטחה, גל מבינה משהו חדש על החלום שלה וזה מרגיע אותה אבל את סבתא שלה זה מכניס לבהלה.
פרק 13- נאחס באפס מאמץ:
אייל מגלה את העובדה הכי מדהימה שגילה בחייו - יש לו אח תאום שמעולם לא ראה! מיקי מנסה לכתוב ספר וסוחפת את כולם להרפתקאות מטורפות בשביל להצליח במשימה.
אזדרכת! כוכבת הסדרה "נערי בקתת השיח". האמת שחבל שלא מלהקים את אופק באמת לסדרות, אבל צפו למשהו מעניין שאני אעשה...לבד בבית 3:![]()
(ראשון-רביעי, 15:30-כאן חינוכית)
פרק 9- אזדרכת:
איה מקבלת תפקיד בסדרת נוער חדשה ומבססת את הדמות שלה על מיקה שלא אוהבת את זה בכלל. זעתר מנסה להתמודד עם הפחד שלו מרובוט הניקיון החדש של הבית.
מה לו ולסטנדאפ? והמורה של נבו היא בת השטן. שלא מתה על נערי בקתת השיח.פרק 10- זעתר הסטנדאפיסט:
מיקה מעודדת את זעתר להגשים את חלום ילדותו להיות סטנדאפיסט. נבו מנסה לגלות למה המורה שלו מתנכלת לו.
שון? זה אתה?פרק 11- חדר בריחה:
זעתר ורוני מחליטים להקים חדר בריחה בסלון. איה יוצאת לדייט שיוצא משליטה.
משפיענית זה יופי, איפה התפקידים לשחקנית הנהדרת?!פרק 12- מסיבת הפתעה בהפתעה:
איה מארגנת מסיבה לחגוג את ההצלחה שלה כמשפיענית. זעתר מלמד את פלוטניק איך להצליח עם בנות המין היפה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.