שרשור הספוילרים

YossihNew

Well-known member
שמים אדומים- פרק 4- דוכס, ערב מלחמה: (שני, 21:15, רשת 13) |חייל||כאפיה||פצצה|
כולם רוצים לדעת מי הוא הדוכס. האם סער הוא היחיד שיצליח לעצור אותו?

נערך לאחרונה ב:

YossihNew

Well-known member
השוטרים 2- פרק 13- הרומן מסתבך: (שלישי, 21:15, קשת 12)|שוטר|
הזדמנות נדירה להפיל את באומן מאלצת את הסמויים והמפעילים שלהם לקחת סיכונים גדולים. המתקפות האלימות של עזרא מעמידות את מיקי וקלנר במבחן הקשה ביותר מאז תחילת הקמפיין.​

נערך לאחרונה ב:

YossihNew

Well-known member
שישה אפסים- פרק 6- מפגש שישי: (שלישי, 21:15, כאן 11)|כסף||טמבל|
גלי מפתיעה את אדם והשקר שלו מתגלה. צבי נאלץ לעשות חשבון נפש ביום הולדתו. אלכס מגלה דברים על חייה של איילת. רותי מקבלת בשורה כואבת.​

YossihNew

Well-known member
בעלת החלומות: |ישן||חרופ| (ראשון-שלישי, 19:35, HOT בידור)

פרק 61-אני שומר על הסוד שלך:

שלומי מבקש מעדן להפיק את אירוע המכירה, לירן מנסה להוציא משני מידע, יהודה בוחר טקטיקה שתוציא את עדן ושלומי מהחיים שלו ותחזיר אותם לאמריקה.

פרק 62- יש לנו בעיה:
שני שומרת את לירן על אש קטנה, יהודה מנסה לשבור את עדן, נירה משלמת מחיר אישי כבד כשהיא מחפשת הוכחות לטענה שלה ששלומי הוא איש מסוכן.

פרק 63- אמא זאת את??:
גל מחפשת נחמה מול הקבר של אבא ומוצאת אותה בדרך לא צפויה, יהודה מעלה הילוך בתכנית שלו מול עדן, נירה מנסה לנטרל את שלומי.

YossihNew

Well-known member
בעלת החלומות: |ישן||חרופ| (ראשון-שלישי, 19:35, HOT בידור)

פרק 61-אני שומר על הסוד שלך:

שלומי מבקש מעדן להפיק את אירוע המכירה, לירן מנסה להוציא משני מידע, יהודה בוחר טקטיקה שתוציא את עדן ושלומי מהחיים שלו ותחזיר אותם לאמריקה.
בפרק כזה יהודה צריך לשנות טקטיקה. (כמובן שהוא לא, זאת סדרה נמרחת מאוד)

פרק 62- יש לנו בעיה:
שני שומרת את לירן על אש קטנה, יהודה מנסה לשבור את עדן, נירה משלמת מחיר אישי כבד כשהיא מחפשת הוכחות לטענה שלה ששלומי הוא איש מסוכן.
לשבור איך...? תיזהר, היא יותר טובה ממך בתפקיד חיילת.

פרק 63- אמא זאת את??:
גל מחפשת נחמה מול הקבר של אבא ומוצאת אותה בדרך לא צפויה, יהודה מעלה הילוך בתכנית שלו מול עדן, נירה מנסה לנטרל את שלומי.
סתם ניחוש. הנחמה של גל תהיה... אימא שלה? סתם ככה נראה לי.

YossihNew

Well-known member
ט-ל-נ-ב-ל-ה
מיכל יוצת אחת כזאת עגשיו , שהיא כותבת את המחליפה ..
בן אדם, ראיתי טלנובלות, זאת גרועה אפילו בסטנדרט הזה.

אני צופה בזה כקומדיה בכלל. אליאנה, גל, רוני, עומר ורועי הם שחקנים קומיים בחסד.

וגם יואב לוי, ש... משום מה לבוש בצורה מזעזעת.

YossihNew

Well-known member
אבא מטפלת 6: 👨‍👧|ליצן|(ראשון-חמישי, 14:00-TEEN NICK)

פרק 6- לילי המקורית:

לילי סיירוס נוספת צצה בדונאטסיה דווקא ביום ששקד מצפה לדייט חשוב עם חבר אמריקאי מסתורי. מיקי יוצאת לחפש אוצר משפחתי עתיק יומין.

פרק 7- גבי גאמפ:
לילי עוזרת לאלינור להתפרנס בפעם הראשונה בחייה בדרכים שרק לילי יודעת לעזור. גבי מתגלה כאחת מבכירות צה''ל בכל הזמנים. (אורח: חן מזרחי)

פרק 8- חגורה שחורה:

לילי ממציאה את השקר המוגזם בהיסטוריה כדי לנצח באליפות ישראל בג'ודו. מיקי ובר מחליטות להיפרד ונשארות ביחד מסיבה מפתיעה.

פרק 9- דוקטור גוני:
לילי עוזרת לגוני להתגבר על פחד הבמה שלה לקראת המפגש של גוני עם המרצה שלה באוניברסיטה. גבי מנצלת את מבצע ''אכול כפי יכולתך'' בדונאטסיה כמו שרק גבי יכולה.

פרק 10- מרגלית וערגלית:
גבי ''מרגלית'' מנסיני מגיעה למשפחת מנסיני ופותחת חזית עם גבי ''ערגלית'' מנסיני בקרב על מי היא הגבי המקורית. קובי סטאר מתקבל לתוכנית ריאליטי יוקרתית. (אורח: דוד דביר)

YossihNew

Well-known member
פרק 9- דוקטור גוני:
לילי עוזרת לגוני להתגבר על פחד הבמה שלה לקראת המפגש של גוני עם המרצה שלה באוניברסיטה.​
גוני?!

פחד?!

במה?!

גוני?!

במה?!

פחד?!

גוני?!

פחד?!

גוני?!

(במאמר מוסגר אני חייב להגיד שרומי למדה יפה מאימא שלה וכל פעם שהיא על המסך אני מתלהב כי היא פשוט מושלמת בתפקיד שלה. ללא ספק, יש לה עתיד.)​

YossihNew

Well-known member
לבד בבית 3: |משפחה| |חגיגה| (ראשון-רביעי, 15:30-כאן חינוכית)

פרק 5- תורידי ת'תמונה:

מיקה מנסה לשכנע את איה להוריד תמונה שהיא העלתה, של שתיהן, שמיקה נראית בה נורא ואיום. נבו חולה וזוכה לטיפול של שתי הסבתות שלא מסתדרות ביניהן.

פרק 6- מסיבת פיג'מות:
זעתר ורוני מנסים לעודד את נבו שלא הוזמן למסיבת כיתה. מיקה מסתבכת עם המדפסת של הבית.

פרק 7- הסדרה הכי טובה בעולם:
איה מגלה שקמה לה מתחרה ברשת ויוצאת להילחם בה. זעתר מנסה לגרום לילדים להתאהב בתכנית שהוא אהב כילד.

פרק 8- זהירות ספויילר:
נבו מנסה לעזור לחבר שלו מיכמיכ שמספר לו שהוריו מתגרשים. איה ורוני נכנסים למלחמת ספויילרים אכזרית.​

למעלה