יש לי הרגשה חזקה שלפחות חלק לא יהיו זכאים לפרס ויפסלו מסיבות שונות. אני מהמר על הזוג מהדרום. בלי קשר, יש לי הרגשה שרואה החשבון והמנחה יתתתנו.שישה אפסים- פרק 5- מפגש חמישי: (שלישי, 21:15, כאן 11)
אדם מנסה לסמוך על גלי. צבי רוצה לעשות צעד רומנטי, אבל ארנונה מקדימה אותו. אבא של רותי במצב לא טוב. איילת ואלכס מתקרבים.
אני בטוח ששני קראה לשלומי. עדן צריכה להיזהר.פרק 58- אני אספר לו:
עדן מגלה שבעלה הוא אבא של יהודה, יהודה לא מוכן למכור לאבא שלו את החברה ומחפש קונה אחר, נירה חושדת ששני לא אומרת לה את כל האמת. לירן מתחיל לחשוד שהמוות של רוז לא היה תאונה.
פרק 59- מה רצית להגיד? (בשני):
שלומי מתעקש על ארוחה משפחתית ועדן מקווה שהאירוע יפייס בין הנוכחים, אבל האירוע מסלים והדבר שעדן חששה ממנו יותר מכל עומד לקרות ולהרוס את החיים של כולם.
גם ליה מכירה את הדיג'יי. למרות שבניגוד למה שנהוג לחשוב היא אינה אחותו התאומה (למרות שהיא התאומה של אחותו).פרק 60- למה באמת באת:
יהודה ועדן מצליחים לתקשר, גל ודידי מפיקים אירוע מכירה ומגלים שהם מכירים את הדיג'יי, שלומי לא מוותר על הקשר עם הבן שלו וחוטף ממנו אמת כואבת.
לירן מתחיל לחשוד שהמוות של רוז לא היה תאונה.
אמרתי כבר משהו מסריח קרה בחתונה של רוז ויהודה .. . מעבר לכך שאודיה הרגה אותה שהעדיפה לא להשתתףף בעונה....לא מספיק שחקרנו את המוות של רוז בפעם הקודמת, שוב פעם חוקרים?! בסוף יחשפו שיהודה הרג אותה והוא לא זוכר.
פרק 4- המהפך של גבי:
גבי מחליטה לעשות מהפך בחייה והופכת לאשת האלפיון העליון בעזרתה של מיקי. לילי מלמדת את גוני להפסיק להיות מושלמת ופרפקציוניסטית כל כך, ומגלה שזו לא משימה קלה.
אני אקח את התמונות.פרק 2- שוגשוגים:
זעתר מגלה שהפסיקו לייצר את החטיף האהוב עליו ויוצא למאבק. נבו מנסה לעזור לאיה שמתקשה למחוק תמונות של עצמה מהמחשב.
האם לאיה יש את אפליקציית ריבנג' פור יו?פרק 4- זעתר המורה:
זעתר מקבל לידיו את בימוי טקס טו בשבט בבית הספר של נבו. איה נופלת במתיחה של רוני, ומבטיחה לנקום... אבל בתנאים שלה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.