שרשור הספוילרים

YossihNew

Well-known member
המון.

המון.

המון.

סדרות.

אבל אחת נגמרת ואחרות מתחילות!

YossihNew

Well-known member
4:20: 🍀 (שלישי-חמישי- 22:00- HOT3)

פרק 16:

אסי מגלה את האמת על מירון. קומה ורפי מסתבכים בקריית צאנז. קורל וניבי במפגש תמים אך גורלי.

פרק 17:
רפי וקומה על זמן שאול. ניבי משיגה תרופה ניסיונית לגאיה ואסי מנסה להשלים עם אובדן ה"אמא".

פרק 18 ואחרון:
בפרק אחרון ועוצר נשימה, אסי וניבי נלחמים על ה"אמא" שתציל את בתם הקטנה, וקומה ורפי בקרב על חייהם. פרק אחרון.

YossihNew

Well-known member
שמים אדומים- פרק 3- נקודות אל-חזור: (שני, 21:15, רשת 13) |חייל||כאפיה||פצצה|
בשביל להוציא את עלי וג'ני, סער חייב להיכנס פנימה. האם הוא יגיע בזמן?

נערך לאחרונה ב:

YossihNew

Well-known member
השוטרים 2- פרק 12- חפלה: (שלישי, 21:15, קשת 12)|שוטר|
מאור עזרא משתחרר מהכלא, אך מגלה שנהריה כבר לא בשליטתו. אלון, ראובן ויואב מתחילים לעבוד בשירותו של באומן ונדרשים ללכת רחוק יותר משחשבו. מיקי וקלנר מבינים מי האויב החדש והמסוכן שפועל נגדם.​

YossihNew

Well-known member
שישה אפסים- פרק 5- מפגש חמישי: (שלישי, 21:15, כאן 11)|כסף||טמבל|
אדם מנסה לסמוך על גלי. צבי רוצה לעשות צעד רומנטי, אבל ארנונה מקדימה אותו. אבא של רותי במצב לא טוב. איילת ואלכס מתקרבים.

dory30

Well-known member
שישה אפסים- פרק 5- מפגש חמישי: (שלישי, 21:15, כאן 11)|כסף||טמבל|
אדם מנסה לסמוך על גלי. צבי רוצה לעשות צעד רומנטי, אבל ארנונה מקדימה אותו. אבא של רותי במצב לא טוב. איילת ואלכס מתקרבים.
יש לי הרגשה חזקה שלפחות חלק לא יהיו זכאים לפרס ויפסלו מסיבות שונות. אני מהמר על הזוג מהדרום. בלי קשר, יש לי הרגשה שרואה החשבון והמנחה יתתתנו.

YossihNew

Well-known member
בעלת החלומות: |ישן||חרופ| (ראשון-שלישי, 19:30, HOT בידור)

פרק 56- עם מי עדן?:

יהודה ורבורג, בעל חברת המלונות רומנו, חייב למכור את החברה כי המשפחה שלו מאמינה שיש עליהם קללה, כשמפגש גורלי עם עדן אלגזי גורם לו לחזור לחלום ויהודה חושד שהחלום שלו מזהיר אותו מפני העסקה.

פרק 57- אתה לא מזהה אותי? (בראשון):
גל רומנו חולמת חלום על אבא שלה שמת ומקבלת נבואה מטלטלת כשאח שלה יהודה קולט שחוץ ממנו, כל המשפחה שלו מכירה את הקונה ואי אפשר לדעת מה הוא רוצה מהם ולמה הוא חזר.

פרק 58- אני אספר לו:
עדן מגלה שבעלה הוא אבא של יהודה, יהודה לא מוכן למכור לאבא שלו את החברה ומחפש קונה אחר, נירה חושדת ששני לא אומרת לה את כל האמת. לירן מתחיל לחשוד שהמוות של רוז לא היה תאונה.

פרק 59- מה רצית להגיד? (בשני):
שלומי מתעקש על ארוחה משפחתית ועדן מקווה שהאירוע יפייס בין הנוכחים, אבל האירוע מסלים והדבר שעדן חששה ממנו יותר מכל עומד לקרות ולהרוס את החיים של כולם.

פרק 60- למה באמת באת:
יהודה ועדן מצליחים לתקשר, גל ודידי מפיקים אירוע מכירה ומגלים שהם מכירים את הדיג'יי, שלומי לא מוותר על הקשר עם הבן שלו וחוטף ממנו אמת כואבת.​

YossihNew

Well-known member
פרק 58- אני אספר לו:
עדן מגלה שבעלה הוא אבא של יהודה, יהודה לא מוכן למכור לאבא שלו את החברה ומחפש קונה אחר, נירה חושדת ששני לא אומרת לה את כל האמת. לירן מתחיל לחשוד שהמוות של רוז לא היה תאונה.

פרק 59- מה רצית להגיד? (בשני):
שלומי מתעקש על ארוחה משפחתית ועדן מקווה שהאירוע יפייס בין הנוכחים, אבל האירוע מסלים והדבר שעדן חששה ממנו יותר מכל עומד לקרות ולהרוס את החיים של כולם.​
אני בטוח ששני קראה לשלומי. עדן צריכה להיזהר.

לא מספיק שחקרנו את המוות של רוז בפעם הקודמת, שוב פעם חוקרים?! בסוף יחשפו שיהודה הרג אותה והוא לא זוכר.

כמו שבמקרה הוא זיין את אשתו של אביו. ועכשיו כולם יגלו.

פרק 60- למה באמת באת:
יהודה ועדן מצליחים לתקשר, גל ודידי מפיקים אירוע מכירה ומגלים שהם מכירים את הדיג'יי, שלומי לא מוותר על הקשר עם הבן שלו וחוטף ממנו אמת כואבת.​
גם ליה מכירה את הדיג'יי. למרות שבניגוד למה שנהוג לחשוב היא אינה אחותו התאומה (למרות שהיא התאומה של אחותו).

שיר m

Well-known member
רק מלקרוא את התקציר בא לי לדפוק את הראש בקיר

Roei152

Well-known member
מנהל
לירן מתחיל לחשוד שהמוות של רוז לא היה תאונה.

לא מספיק שחקרנו את המוות של רוז בפעם הקודמת, שוב פעם חוקרים?! בסוף יחשפו שיהודה הרג אותה והוא לא זוכר.
אמרתי כבר משהו מסריח קרה בחתונה של רוז ויהודה .. . מעבר לכך שאודיה הרגה אותה שהעדיפה לא להשתתףף בעונה....
השאלה היא מה קרה.., מי רצח את רזז?

YossihNew

Well-known member
אבא מטפלת 6: 👨‍👧|ליצן|(ראשון-חמישי, 14:00-TEEN NICK)

פרק 1- לילי פופינס:

דפיקה בדלת של משפחת דנינו-מינאז' עומדת לשנות במפתיע את חיי המשפחה בכלל ואת חיה של לילי בפרט, כאשר אישה וארבעה ילדים חדשים מצטרפים למשפחה. אלינור מתגייסת לצה''ל ומקבלת רגליים קרות.

פרק 2- אליהו ענבים:
לבית משפחת דנינו-מינאז' מגיע אורח מפתיע במיוחד- אליהו הנביא בכבודו ובעצמו! מיקי ובר מנסות לעשות את העבודה הקשה בעולם - להפוך את בן לחכם. (אורח: תמיר בר)

פרק 3- הסוף של לילי:

משפחת דנינו-מינאז' המורחבת בטוחה שלילי נמצאת בימיה האחרונים והם מנסים להקל על חייה בכל דרך אפשרית. אלינור מנסה להתחמק מהצבא ומשקרת שקר אחד מוגזם מדי.

פרק 4- המהפך של גבי:
גבי מחליטה לעשות מהפך בחייה והופכת לאשת האלפיון העליון בעזרתה של מיקי. לילי מלמדת את גוני להפסיק להיות מושלמת ופרפקציוניסטית כל כך, ומגלה שזו לא משימה קלה.

פרק 5- לילי הולמס:
הזמר האלוהי מני קלמארי נרצח ברחבי הדונאטסיה, וכולם כולל כולם חשודים במעשה. (אורח: שחר טבוך)

YossihNew

Well-known member
פרק 4- המהפך של גבי:
גבי מחליטה לעשות מהפך בחייה והופכת לאשת האלפיון העליון בעזרתה של מיקי. לילי מלמדת את גוני להפסיק להיות מושלמת ופרפקציוניסטית כל כך, ומגלה שזו לא משימה קלה.​
גוני? פחות מושלמת? מה המשימה הבאה של לילי- לנסות לשכנע את אימא של גוני להיות בפחות מעשר הצגות בו זמנית?! שאימא שלה תהיה פחות מוכשרת?! מניסיון זה לא עובד. בדקתי.​

YossihNew

Well-known member
לבד בבית 3: |משפחה| |חגיגה| (ראשון-רביעי, 15:30-כאן חינוכית)

פרק 1- צילה:

נתי מקבלת הצעת עבודה בצ'ילה ולוקחת איתה כמתורגמן את דודי. הילדים (וזעתר) נשארים לבד בבית, שוב, והפעם הם גם מתמודדים עם מטפלת קשוחה וקפדנית שההורים שכרו את שירותיה.

פרק 2- שוגשוגים:
זעתר מגלה שהפסיקו לייצר את החטיף האהוב עליו ויוצא למאבק. נבו מנסה לעזור לאיה שמתקשה למחוק תמונות של עצמה מהמחשב.

פרק 3- הפודקאסט של מיקה:
מיקה מתחילה לשדר פודקאסט ומתקשה להשיג מאזינים. נבו מגלה שהוא גרוע בנתינת ''כיפים'', זעתר מנסה לייעץ לו בבעיה.

פרק 4- זעתר המורה:
זעתר מקבל לידיו את בימוי טקס טו בשבט בבית הספר של נבו. איה נופלת במתיחה של רוני, ומבטיחה לנקום... אבל בתנאים שלה.

YossihNew

Well-known member
פרק 2- שוגשוגים:
זעתר מגלה שהפסיקו לייצר את החטיף האהוב עליו ויוצא למאבק. נבו מנסה לעזור לאיה שמתקשה למחוק תמונות של עצמה מהמחשב.
אני אקח את התמונות.

פרק 4- זעתר המורה:
זעתר מקבל לידיו את בימוי טקס טו בשבט בבית הספר של נבו. איה נופלת במתיחה של רוני, ומבטיחה לנקום... אבל בתנאים שלה.
האם לאיה יש את אפליקציית ריבנג' פור יו?

למעלה