מה הם חשבו לעצמםאל השכונה מגיעה ילדה חדשה בשם יולי
אז שקשוקה נשארת...אפי ושקשוקה
זה קורעאופק מקבל משימה מיוחדת והופך לאחראי הזבל האורגני.
זה דווקא נחמד מבחינה סיפורית שיש יולי חדשה. מה שמטריד זה שאימא שלה דומה מדי לאימא של דותן. כן, רעות ומרב דומות מדי. השיבוטים האלה משתלטים על העולם.מה הם חשבו לעצמם
אבל שייתן לסבתא כבר לאכול!זה קורע
אני נוטה להסכיםרעות ומרב דומות מדי.
יותר גרוע מיונתן?הקול שלו השתנה מדי
פעם למרב הייתה הצגה ותייגו את רעות במקומה... אני ממש חשבתי שהדמויות שלהן יהיו אחיות מרוב הצחוקים שהן עשו בצילומים.אני נוטה להסכים
לא, כאן לא החליפו לנו שחקן באמצע ומכרו לנו שזה אותו בן אדם למרות שלא. רק הקול השתנה, חיצונית הוא נשאר זהה.יותר גרוע מיונתן?
על מי מדברים?יותר גרוע מיונתן?
את מזכירה לי את הקטע הבאמה הם חשבו לעצמם
מה כ"כ נחמד? הלוואי שבעונה 5 דני תחזור... שהיה לה קיץ עם עיסוק גדול מדי, ובעונה 5 היא תחזור..זה דווקא נחמד מבחינה סיפורית שיש יולי חדשה.
אני מתכוון מבחינת זה שהמחליפה שלה זה יולי אחרת.מה כ"כ נחמד? הלוואי שבעונה 5 דני תחזור... שהיה לה קיץ עם עיסוק גדול מדי, ובעונה 5 היא תחזור..
ברור ששקוקוקה תשאר, השאלה אם יולי החדשה תעביר איתה את קטעי הסיכום של הפרקים? מי באמת יעביר אית קטעי סיכום?אז שקשוקה נשארת...
מה, יאשימו את אלה בשימוש באלה? אלה... אלה... אה... אמרתי לכם להיסגר על העניין הזה של הניקוד. אמרתי כבר בנושא אלמז.תלאתה:(ראשון-חמישי, 14:00- TEENNICK HOT)
פרק 16:
הסוד של יסמין נחשף. אלה מואשמת במשהו שלא עשתה. אדם וקים עומדים למכור את הטבעת.
שיעזוב, שיעזוב, שילך וישחרר אותנו! גם ככה ליאור ירון ממש רוצה בעונה 2 את נאדב ודלינה. נדלינה! הנה, רואים? רויסמין, קימאלה, נדלינה! מה אתם רוצים, סמואלינה? זה נשמע מטומטם.פרק 17:
דלינה משכנעת את סמואל לא לעזוב את יפו. מורי חושש מגזר הדין הצפוי לו. אבא של יסמין לא מרשה לה יותר להיפגש עם רוי. אדם מעמיד את אלה בסכנה חמורה.
אימא של רוי. יפה. אבל מה מורי קשור לטבעת?פרק 19:
סמואל משלם מחיר כבד על הווידוי שלו. אלה וקים מבינות שכדי להציל את מורי הן חייבות להוציא את הטבעת מאדם. אמא של רוי דורשת ממנו לעשות בחירה בלתי אפשרית.
נשמע פרק אחרון. רק הקטע עם יסמין ורוי לא מזכיר לי משהו...?פרק 20:
כשנדמה שכל העולם נגדם, יסמין ורוי צריכים לקבל החלטה האם להישאר יחד או להיפרד. אלה וקים נמצאות במרוץ נגד הזמן להציל את מורי, האם הן יצליחו?
הפרק האחרון אמור להיוותצ מופע הסיום , אז זה ממשיך עוד שני פרקים...שמע פרק אחרון. רק הקטע עם יסמין ורוי לא מזכיר לי משהו...?
מה הקשר?.. אני יודע שפרפילאב יוצאת עם מישהו מהסדרה, שאין להם סיפור משותף.., אבל אם דלינה היתה יוצאת עם מורי זה היה יותר נכון עלילתית.. מאשר שהיא תצא עם מישהו שמרכיב את הסיפור של מורי...גם ככה ליאור ירון ממש רוצה בעונה 2 את נאדב ודלינה
אוקיי , ולמה שאני ר רומז על זוגות שעלילתית אלו זוגות טובים אתה עוקץ אותי?היא יוצאת עם נאדב. לא הבנת?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.