שרשור הספוילרים

YossihNew

Well-known member
אבירם כץ: |1ספר||?| (ראשון ושלישי, 21:15, כאן 11)

פרק 5:

אבירם מנסה למנוע את השתלת האברים של גואטה, ומתקדם בחקירתו.

פרק 6:
לינדה מאבדת סבלנות, אביטל כועסת, ואבירם משיג פריצת דרך משמעותית בחקירתו.

YossihNew

Well-known member
מלכת היופי של ירושלים 2: |1ספר||לב-ש| (שני-רביעי, 21:00, YES TV דרמה)

פרק 51:

סטפני וברברה מגיעות לחנות של זקס ותופסות שם את לונה ודויד במצב מביך. רוזה ורחליקה יוצאות ליום העבודה הראשון שלהן. יחסיהם של דוד ושל לונה ממשיכים להתדרדר. גבריאל מאיים על דויד.

פרק 52:
גבריאל מקבל בשורה מדאיגה. דויד מציב אולטימטום למר זקס. רוחל מספרת לשלוימלה על רשימת הממזרים שנמצאת ברבנות בירושלים. מורדוך לא בוחל באמצעים במאבקו מול רוזה.

פרק 53:
אפרים מזהיר את רוזה מפני סכנה הנשקפת לחייה. מר זקס חושף בפני לונה את הסוד הגדול של חייו. לונה מנסה לסייע למרקדה למצוא אהבה. רוזה סוחטת את מורדוך.​

YossihNew

Well-known member
כראמל 2: |1ספר| 🐈 (ראשון-רביעי 15:30- כאן חינוכית)

פרק 22- הדמות הנעלמת: |?|

ליום ההולדת שלו, מקבל רובי אלבום תמונות משפחתי ובתוכו כמה תמונות מוזרות במיוחד. ג'יין מגלה סוד על אמא שלה וגול מקבל מעטפה מיוחדת במינה. מילה מודאגת ולספ יש רעיון כיצד להגן על הטירה.

פרק 23- שובה של בלום: |שטן|
אל הבית מגיע אדם שמחפש את ספ. רובי מוצא חרב עתיקה. גול מקבל חבילה מתוקה במיוחד ממעריצה סודית, הלנה מתחילה לחשוב שאמא שלה עומדת מאחורי זה, ובעזרת אל אל היא עורכת חקירה ומגלה משהו מפתיע ביותר.

פרק 24- המעריצה הסודית: |מייל|
פרנקו לא נותן לילדים לזוז בטירה, אבל רובי וכראמל מתקדמים בחקירה ומגלים רמז נוסף שמסתתר בגינה. אל אל והלנה מודאגים מהמעריצה הסודית ויוצאים למעקב. בלום מגלה שזה לא כל כך פשוט להתחפש.

פרק 25- בתו של שודד הים: 🏴‍☠️
אל הטירה ממול מגיעה אורחת מיוחדת. כראמל מנסה לעשות קסם שיחשוף מה שיש בתיבה אבל בסוף דווקא ספ עוזר. גול מגלה שהלנה ואל אל עקבו אחריו אל היער וכועס מאוד. בלום שותה שיקוי קסם שהופך אותה למשהו בלתי צפוי.​

YossihNew

Well-known member
כראמל 2: |1ספר| 🐈 (ראשון-רביעי 15:30- כאן חינוכית)

פרק 22- הדמות הנעלמת: |?|

ליום ההולדת שלו, מקבל רובי אלבום תמונות משפחתי ובתוכו כמה תמונות מוזרות במיוחד. ג'יין מגלה סוד על אמא שלה וגול מקבל מעטפה מיוחדת במינה. מילה מודאגת ולספ יש רעיון כיצד להגן על הטירה.​
תן לי לנחש, רובי... יהלומים? קרה כבר בכוכב הצפון.
פרק 23- שובה של בלום: |שטן|
אל הבית מגיע אדם שמחפש את ספ. רובי מוצא חרב עתיקה. גול מקבל חבילה מתוקה במיוחד ממעריצה סודית, הלנה מתחילה לחשוב שאמא שלה עומדת מאחורי זה, ובעזרת אל אל היא עורכת חקירה ומגלה משהו מפתיע ביותר.​
תן לי לנחש, רובי... חרב ירדנית? קרה כבר בפלמ"ח.
פרק 24- המעריצה הסודית: |מייל|
פרנקו לא נותן לילדים לזוז בטירה, אבל רובי וכראמל מתקדמים בחקירה ומגלים רמז נוסף שמסתתר בגינה. אל אל והלנה מודאגים מהמעריצה הסודית ויוצאים למעקב. בלום מגלה שזה לא כל כך פשוט להתחפש.​
תן לי לנחש, רובי... עזרה מאחיך? קרה כבר בגאליס.
פרק 25- בתו של שודד הים: 🏴‍☠️
אל הטירה ממול מגיעה אורחת מיוחדת. כראמל מנסה לעשות קסם שיחשוף מה שיש בתיבה אבל בסוף דווקא ספ עוזר. גול מגלה שהלנה ואל אל עקבו אחריו אל היער וכועס מאוד. בלום שותה שיקוי קסם שהופך אותה למשהו בלתי צפוי.​
תן לי לנחש, רובי... גול מטומטם? קרה כבר במדרסה. כן, לא היה לי איך לסיים את הבדיחה. בכל אופן, קורניליה בדרך, והחברה של גול בספר זאת ברברה אבל הפעם יש את ביאטריס אז אולי זאת היא.​

למעלה