שרשור הספוילרים

YossihNew

Well-known member
שלי הכובשת: |כרגל| |נקבה| (ראשון-רביעי, 15:30, כאן חינוכית)

פרק 9- מה שחשוב באמת:

שלי ודורי מתכוננים לחגיגת יום ההולדת של אביהם ומנסים להכין בעצמם את עוגת המשפחה המסורתית. במקביל, הבחירות לראשות מועצת התלמידים מגיעות להכרעה והאריות מסייעים לתמר, שלומדת משלי שיעור חשוב על מנהיגות.

פרק 10- רעשים בחדר ההלבשה:
בחדר ההלבשה של האריות מתחילים דיבורים על כך ששלי עושה הנחות למיכאל ושלי מחפשת פיתרון. הילי רוצה גם היא זוגיות ומנסה להתחיל משהו חדש ומפתיע, ומהי הברכה האינדיאנית של ציקי?

פרק 11- כמו לאפות שלג:
מיכאל מנסה לשכנע את אמו שתיתן לו לחזור לקבוצה אך היא נחושה בדעתה, ציקי מתנדב ביום הקשיש ומגלה בעצמו יכולות שלא היה מודע לקיומן, ושלי נאלצת לקחת החלטה קשה שתשנה הכל.

פרק 12- הקללה:
רצף אירועים מביא את דורין למסקנה שיש קללה על הקבוצה וחייבים לטפל בה מיידית. שלי פורקת את תסכוליה על הסביבה , ומיהו השותף האלמוני של צדיק הידוע בכינויו בצלאל הנוכל?​

YossihNew

Well-known member
פרק 10- רעשים בחדר ההלבשה:
בחדר ההלבשה של האריות מתחילים דיבורים על כך ששלי עושה הנחות למיכאל ושלי מחפשת פיתרון. הילי רוצה גם היא זוגיות ומנסה להתחיל משהו חדש ומפתיע, ומהי הברכה האינדיאנית של ציקי?​
הילי תלעעעעעעעעעעס את עדן, אני חושב. או מה שזה לא יהיה.

פרק 12- הקללה:
רצף אירועים מביא את דורין למסקנה שיש קללה על הקבוצה וחייבים לטפל בה מיידית. שלי פורקת את תסכוליה על הסביבה , ומיהו השותף האלמוני של צדיק הידוע בכינויו בצלאל הנוכל?​
דורין צודקת, וכמה מפתיע שלצדיק יש שותף נוכל. זה תמיד קורה ככה.

YossihNew

Well-known member
המפקדת 2: |חייל| |נקבה| (ראשון ורביעי, 21:15, כאן 11)

פרק 6- להוביל:

צליל לא מסתפקת בתפקיד שהוטל עליה לקראת טקס יום הזיכרון הבט"רי, ומסתבכת כשהיא פועלת, בעצתה של חגו, כדי לשדרג את מעמדה.

פרק 7- הפולשת:
נועה יוצאת שבת בבית הוריה עם משימה שמפחידה אותה יותר מכל. התוכנית שלה מסתבכת עקב נוכחותה של אורחת לא רצויה.

YossihNew

Well-known member
שומקום: |כלב| |תו| (ראשון-רביעי, 15:30, TEEN NICK YES)

פרק 6:

ללי נפגשת עם אדם על הצוק לדייט ראשון מול האגם. האני משתף את ללי במצב הכלכלי העגום של שומקום. לשומקום מגיעים אורחים לא צפויים והחבורה נאלצת לאלתר. כולל הלהיט הקוריאני החדש והמקורי ''מיאו מיאו''.

פרק 7:
ללי לא רוצה לשמוע שום דבר מאף אחד. קובי דורש מקינדר למצוא את האבידה. דנה מבינה את הטעות שלה. האני מפתיע את החבורה. הרצל מזעיק את ללי. החבורה יוצאת לבקר את ריקי בבית החולים, וללי דורשת נסיעה שקטה.

פרק 8:
החבורה חוגגת זוג חדש. הבנות מוטרדות מהאבחנה של דנה. ולאד מצנן את ההתלהבות של הבנות. נופר מאיימת להתפטר. ללי מבשרת לאדם שהוא חייב לקיים את המסורת, והוא משתף אותה בסיפור חייו. נופר חוגגת יום הולדת.

פרק 9:
ללי מתגעגעת לאדם שנסע למרכז לפגוש את העובדת הסוציאלית שלו. דנה חוקרת את עדן על האקס שלה, אושר. קובי ונופר אומרים שהגיע הזמן להעיף סופית את החניכים הבוגרים שנשארו בשומקום. אורח לא צפוי מגיע לשומקום.​

YossihNew

Well-known member
שומקום: |כלב| |תו| (ראשון-רביעי, 15:30, TEEN NICK YES)

פרק 6:

ללי נפגשת עם אדם על הצוק לדייט ראשון מול האגם. האני משתף את ללי במצב הכלכלי העגום של שומקום. לשומקום מגיעים אורחים לא צפויים והחבורה נאלצת לאלתר. כולל הלהיט הקוריאני החדש והמקורי ''מיאו מיאו''.​
לאלתר- כלומר להציג להם אדם שיגיד תמיד רק YES ולא מפספס.

YossihNew

Well-known member
גדול עלינו: |בנים| |אליהו| (ראשון-רביעי, 15:00, ZOOM HOT)

פרק 10- העוקץ:

יובל מקבל טלפון מסתורי מקים אור אזולאי, הרצל וברי רבים על החנייה הפרטית שלהם ופלג מנסה לתפוס אותם כדי להעביר להם מסר מאוד חשוב שקיבל בעניין קפוסטין.

פרק 11- הלוטו:
הרצל ברי ויובל זוכים בשני מיליון שקלים בלוטו!! אבל דווקא הזכייה הזאת מאיימת לפרק את החברות שלהם. ברי עצוב שפלג עומד לעבור דירה והרצל מנסה לשמח את רוני עם שחקן הכדורגל בוגדן בוגדנוב.

פרק 12- יומולדת לברי:
הרצל ויובל נקלעים לריב גדול סביב היומולדת של ברי שמוביל לחגיגת שתי מסיבות נפרדות. רוני מנסה לקבל תפקיד בפרסומת לסלט פירות.

פרק 13- שלישי פיצה:
יובל נלחץ שהחברות של השלישייה מתפרקת ומחליט להחזיר את מסורת "שלישי פיצה". הרצל עושה לרוני שיעורים פרטיים בבאולינג וברי מתכונן למופע קסמים עם פלג.​

למעלה