שרשור הספוילרים

Roei152

Well-known member
מנהל
ההרגשה היא שהכל משודר על החגים , ואין סדרות חדשות למעט המפקדת 2 ושלי הכובשת שהן ההמשך של שרשרת כאן..
אין סדרות חדשות בהוט ויס מבוגרים אחרי החגים

YossihNew

Well-known member
ההרגשה היא שהכל משודר על החגים , ואין סדרות חדשות למעט המפקדת 2 ושלי הכובשת שהן ההמשך של שרשרת כאן..
אין סדרות חדשות בהוט ויס מבוגרים אחרי החגים
טוב שכך!

שלי, המפקדת, גדול עלינו, שומקום... עזוב, לא צריך יותר מזה. שלא יהיה כמו אז, כשהיו שבע סדרות בבת אחת. עוד יהיה לי חווה-נאווה להשלים בשבוע הבא!

Roei152

Well-known member
מנהל
מהרשימה שלך מתכוון לראות רק את שלי , המפקדת , שומקום ויש לי את פאודה להשלים , וכמה סדרות נטפליקיס..

שיר m

Well-known member
יוסי אתה צריך לפתוח שרשור שבועי עם טיפים לניהול הזמן|טמבל|

YossihNew

Well-known member
חוק מספר אחת: אסור שיהיו לך חיים! חיים בחוץ זה השטן!

חוק מספר שתיים: תכנני תסריטים שאף אחד לא יקרא ואת לא מתכוונת להגיש אותם לשום מקום כדי שיפיקו.

Roei152

Well-known member
מנהל
חוק מספר אחת: אסור שיהיו לך חיים! חיים ב
אני עברתי על החוק הזה, טסתי לחו"ל , ובגלל זה נוצר לי פער בפאודה ביס בדירה שלי ...
וכמה סדרות נטפליקיס..
בנטפליקיס אני ממש מחכה למניפסט -פרקים חדשים ויש לי את גורל סאגת וינקס . הלייב אקשן של מועדון ווינקס. יש שם דמויות מהממות
אם ראית את הסדרה המקורית בילדות אז סטלה בלייב היא ממש מלכה שלך , ויש שם דמות חדשה שהיא מלאה ומתמודדת עם דחייה..

YossihNew

Well-known member
אני עברתי על החוק הזה, טסתי לחו"ל , ובגלל זה נוצר לי פער בפאודה ביס בדירה שלי ...
בושה.

אם ראית את הסדרה המקורית בילדות אז סטלה בלייב היא ממש מלכה שלך , ויש שם דמות חדשה שהיא מלאה ומתמודדת עם דחייה..
לא, אני לא רואה ווינקס. לא ראיתי ווינקס. זאת הייתה סדרה של בנות.

Roei152

Well-known member
מנהל
לא, אני לא רואה ווינקס. לא ראיתי ווינקס. זאת הייתה סדרה של בנות.
סתום את הפה שלך..
ווינקס זה ממש לא לבנות בלבד...
סדרה ך עם הרבה העצמה נשית\ בדיוק כמו סדרות ישראליות כמו כדברא שעוסקת בנושא דומה ...
אני לא ראיתי ככ סדרות אנימציה , אבל ווינקס הייתה סדרה שאם הייתי מזפזפ לערוץ הילדים הייתי רו'אה ולא את נאורטו או צבע הנינגה ..

Roei152

Well-known member
מנהל
חוץ מזה, אתה בטח היית רואה נארוטו בדיבוב ולא ביפנית כמו גבר! אני ראיתי נארוטו ביפנית
לא הבנת ? לא הייתי רואה נאורטו בכלל לעומת זאת ווינקס כן , לא באדיקות אבל הייתי רואה..
בכלל לא אהבתי את סדרות האנימצציה לבנים שהיו בילדות , יותר אהבתי את פו הדב (עד היום) וכאלה ..
אנחנו בעולם יותר מתקדם מבנים - בנות היום ואני לא אוהב את הדיון הזה ..
..

YossihNew

Well-known member
זה כי אתה לא הבנת את החיים האלה! ואני הבנתי שלא ראית, זה לא השתלב לי בבדיחה!

ופו הדב זה בכלל מצחיק והומוריסטי, לא כמו ווינקס.

סדרות האנימה לבנים היו הכי טובות! ואם לא תיזהר אתה תחטוף קאמהאמהא או רסנגן או משהו אחר!

אני צפיתי באנימה יפני כמו גבר! ובהיאבקות כמו גבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא בווינקס ובמורדים ו... אוקיי, סאקורה ראיתי, אבל זה היה מקרה מיוחד.

Roei152

Well-known member
מנהל
ופו הדב זה בכלל מצחיק והומוריסטי, לא כמו ווינקס.
עכשיו ירדת לפסים של מחלמה איתי ..
פו הדב מלא חוכמות חיים .. שלא תעז לרדת עליו ..
"אתה אמיץ יותר ממה שאתה מאמין, חזק יותר מאיך שאתה נראה וחכם יותר מכפי שאתה חושב." זה משפט שאף תלוי לי בחדר..
ובמורדים ו...
גם המורדים לא ראיתי , אבל דניאל מורשת כן ...
אז הטעם שלנו בסדרות מראה על המגזר המיני ? כי אתה יורד על זה שאני בן ואוהב וינקס , ודניאל מורשת ראה המורדים , אז זה אומר שזה מראה שאנחנו גייז?

נערך לאחרונה ב:

YossihNew

Well-known member
עכשיו ירדת לפסים של מחלמה איתי ..
פו הדב מלא חוכמות חיים .. שלא תעז לרדת עליו ..
"אתה אמיץ יותר ממה שאתה מאמין, חזק יותר מאיך שאתה נראה וחכם יותר מכפי שאתה חושב." זה משפט שאף תלוי לי בחדר..
אני אמרתי שלא? אמרתי שזה מצחיק, שיש בזה גם דברים קורעים (לא, באמת, יש שם קטעים של הומור משובח ברמה של הפיג'מות). מה, אני גדלתי על הסרט עם המשפט הזה, סרט משובח לכל הדעות.

גם המורדים לא ראיתי , אבל דניאל מורשת כן ...
אז הטעם שלנו בסדרות מראה על המגזר המיני ? כי אתה יורד על זה שאני בן ואוהב וינקס , ודניאל מורשת ראה המורדים , אז זה אומר שזה מראה שאנחנו גייז?
אולי. אבל אני ראיתי קטנטנות.

לא ראיתי, הצצתי, אתה יודע. לא היה לי מה לעשות, הייתי משועמם.

נו, אל תסתכל עליי ככה!

Roei152

Well-known member
מנהל
לא ראיתי, הצצתי, אתה יודע. לא היה לי מה לעשות, הייתי משועמם.
זה בסדר אני הצצתי בכמעט מלאכים , וראיתי וילוטה (הטלנובלה של דיסני שגאיה השתתפה בה בתפקיד אורח ..) וראיתי טלנובלה ספרדית בשם "הקמע"...
אבל לי יש סיבה מוצדקת לראות טלנובלות הגברים שם הורסים . למרות שבטלנובלות שראיתי כמעט אין סצינות החפצה בטח שלא בטלנובלת דיסני מתקתקה .....
היום אני רואה מפען לפעם בנטפליקיס טלנובלת החפצה בשם "להבות" שזה מעין "התחנה " רק בהכיבוי אש..

YossihNew

Well-known member
אבל לי יש סיבה מוצדקת לראות טלנובלות הגברים שם הורסים . למרות שבטלנובלות שראיתי כמעט אין סצינות החפצה
אבל אצלי זה לא מוצדק! לא ולא, אני לא יכול לצפות סתם ככה בעדי אלון מוריד חולצות בלי שתרימו גבה!

YossihNew

Well-known member
המתחם ה-25: 🦅 (ראשון-שלישי, 16:00, כאן חינוכית)

פרק 15- דפוס חוזר:

נגה חושפת בפני יוני את לוח החקירה והוא מבריק בגילוי חדש שמשנה את כל התמונה. היא מנסה לגרום לו ולאוריה לעבוד יחד ולהשתמש בגילוי כדי לקדם את החקירה – אבל מגלה שזה יהיה הרבה יותר קשה משחשבה.

פרק 16- התחלה חדשה:
חשדות המשטרה הולכים ונסגרים סביב יעקב, ונגה ויוני ממשיכים לחקור כדי לגלות את זהות הגנב ולהוכיח את חפותו. יחד עם וואסים הם מצליחים לגלות את דפוס הגניבות מהגן. אוריה מקבל הצעה להתחלה חדשה ורחוקה.

פרק 17- השוק הסודי:
חברי הגן מגלים שאוריה עזב מבלי להיפרד. נגה מנסה להשיג את אוריה ולספר לו על המעצר של יעקב. וואסים משתף את אסיה בחקירה והיא מבריקה עם רעיון שמביא את כולם לגילוי חדש שיכול להביא לפתרון התעלומה.​

YossihNew

Well-known member
המתחם ה-25: 🦅 (ראשון-שלישי, 16:00, כאן חינוכית)

פרק 15- דפוס חוזר:

נגה חושפת בפני יוני את לוח החקירה והוא מבריק בגילוי חדש שמשנה את כל התמונה. היא מנסה לגרום לו ולאוריה לעבוד יחד ולהשתמש בגילוי כדי לקדם את החקירה – אבל מגלה שזה יהיה הרבה יותר קשה משחשבה.​
מה זה פה, נעלמים? הבאר? מה נגה מביאה לוח חקירה? מה יש לה?! אני אומר לכם, זאת מבורך. כן, איכשהו עילי מקשר בינה לבין מבורך.

למעלה