טוב שכך!ההרגשה היא שהכל משודר על החגים , ואין סדרות חדשות למעט המפקדת 2 ושלי הכובשת שהן ההמשך של שרשרת כאן..
אין סדרות חדשות בהוט ויס מבוגרים אחרי החגים
אני עברתי על החוק הזה, טסתי לחו"ל , ובגלל זה נוצר לי פער בפאודה ביס בדירה שלי ...חוק מספר אחת: אסור שיהיו לך חיים! חיים ב
בנטפליקיס אני ממש מחכה למניפסט -פרקים חדשים ויש לי את גורל סאגת וינקס . הלייב אקשן של מועדון ווינקס. יש שם דמויות מהממותוכמה סדרות נטפליקיס..
בושה.אני עברתי על החוק הזה, טסתי לחו"ל , ובגלל זה נוצר לי פער בפאודה ביס בדירה שלי ...
לא, אני לא רואה ווינקס. לא ראיתי ווינקס. זאת הייתה סדרה של בנות.אם ראית את הסדרה המקורית בילדות אז סטלה בלייב היא ממש מלכה שלך , ויש שם דמות חדשה שהיא מלאה ומתמודדת עם דחייה..
סתום את הפה שלך..לא, אני לא רואה ווינקס. לא ראיתי ווינקס. זאת הייתה סדרה של בנות.
רואה, אלו סדרות של בנים.ולא את נאורטו או צבע הנינגה ..
לא הבנת ? לא הייתי רואה נאורטו בכלל לעומת זאת ווינקס כן , לא באדיקות אבל הייתי רואה..חוץ מזה, אתה בטח היית רואה נארוטו בדיבוב ולא ביפנית כמו גבר! אני ראיתי נארוטו ביפנית
עכשיו ירדת לפסים של מחלמה איתי ..ופו הדב זה בכלל מצחיק והומוריסטי, לא כמו ווינקס.
גם המורדים לא ראיתי , אבל דניאל מורשת כן ...ובמורדים ו...
אני אמרתי שלא? אמרתי שזה מצחיק, שיש בזה גם דברים קורעים (לא, באמת, יש שם קטעים של הומור משובח ברמה של הפיג'מות). מה, אני גדלתי על הסרט עם המשפט הזה, סרט משובח לכל הדעות.עכשיו ירדת לפסים של מחלמה איתי ..
פו הדב מלא חוכמות חיים .. שלא תעז לרדת עליו ..
"אתה אמיץ יותר ממה שאתה מאמין, חזק יותר מאיך שאתה נראה וחכם יותר מכפי שאתה חושב." זה משפט שאף תלוי לי בחדר..
אולי. אבל אני ראיתי קטנטנות.גם המורדים לא ראיתי , אבל דניאל מורשת כן ...
אז הטעם שלנו בסדרות מראה על המגזר המיני ? כי אתה יורד על זה שאני בן ואוהב וינקס , ודניאל מורשת ראה המורדים , אז זה אומר שזה מראה שאנחנו גייז?
זה בסדר אני הצצתי בכמעט מלאכים , וראיתי וילוטה (הטלנובלה של דיסני שגאיה השתתפה בה בתפקיד אורח ..) וראיתי טלנובלה ספרדית בשם "הקמע"...לא ראיתי, הצצתי, אתה יודע. לא היה לי מה לעשות, הייתי משועמם.
אבל אצלי זה לא מוצדק! לא ולא, אני לא יכול לצפות סתם ככה בעדי אלון מוריד חולצות בלי שתרימו גבה!אבל לי יש סיבה מוצדקת לראות טלנובלות הגברים שם הורסים . למרות שבטלנובלות שראיתי כמעט אין סצינות החפצה
מה זה פה, נעלמים? הבאר? מה נגה מביאה לוח חקירה? מה יש לה?! אני אומר לכם, זאת מבורך. כן, איכשהו עילי מקשר בינה לבין מבורך.המתחם ה-25:(ראשון-שלישי, 16:00, כאן חינוכית)
פרק 15- דפוס חוזר:
נגה חושפת בפני יוני את לוח החקירה והוא מבריק בגילוי חדש שמשנה את כל התמונה. היא מנסה לגרום לו ולאוריה לעבוד יחד ולהשתמש בגילוי כדי לקדם את החקירה – אבל מגלה שזה יהיה הרבה יותר קשה משחשבה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.