שרשור הספוילרים

YossihNew

Well-known member
שישו ושמחו: |חרדי| |תו| (שני, 21:15, כאן 11)

פרק 6:

שירה עולה על הכוונת של הרב ויזנר והוא כופה עליה כללי צניעות חדשים. נחומי מתקרב לשירה. לנגנטל מקבל מהרב המטפל משימה שתהפוך אותו ליהודי ירא שמים.

YossihNew

Well-known member
מנאייכ 2 |שוטר| |שטן| (כאן 11, חמישי וראשון, 21:15):

פרק 11- לחץ:

בעקבות מציאת גופתו של רוסלן טל מתחילה לחקור מחדש את נסיבות הירצחו למרות שכל מי שמסביבה מנסה לעצור אותה, כולל איזי.

YossihNew

Well-known member
ירושלים: 🕌 (חמישי 20:15 HOT 3)

פרק 8:

יומיים לפני החגים. כומר אלים מצריך התנהגות זהירה. סמואל מציע לאפי ורבקה הצעה נפיצה ושירה סוגרת על אמיר.

YossihNew

Well-known member
בלאדי מורי |לב| |אוטו| (YES TV DRAMA, חמישי, 21:30):

פרק 5:

דנה וליאור חוזרים מאיטליה עם בשורה שדנה מתקשה מאד לספר למורי. מורי פוגשת סלב ומתחילה להאמין - שהסרט נוטינג היל, נכתב על חייה שלה.

YossihNew

Well-known member
מקיף מילאנו: |שמלה||אוטו| (ראשון עד שלישי 18:00 - כאן חינוכית)

פרק 50- פייק ניוז:

אדם מגלה שמלי עדיין לא השתחררה מרועי, וצריך לבחור אם לחכות בסבלנות, או להתלכלך יותר מתמיד. מנואל רק מתחילה את קמפיין הבחירות שלה וכבר מסתבכת בשערוריית פייק ניוז.

פרק 51- לא רואה בעיניים:
גם רועי וזיו וגם מלי ואדם מתמודדים עם חשיפת היחסים ביניהם. כל זוג בדרכו השונה. גיא וסופי מחפשים דרך להתגבר על כמה שזה מביך לדבר על משיכה מינית. עומר מתחפר בספורט אבל שום דבר שהוא עושה לא מספיק לו.

פרק 52- עלה לו לראש:
תופעה רפואית מפתיעה מערערת את החלומות של פלג ומסבכת את יחסיו עם רועי. נורי מחליטה לפרוש מעולם האופנה, אבל מתפתה לעשות עיצוב אחד אחרון. הכדורים שעומר לוקח נותנים לו את כל מה שרצה, אבל אולי זה יותר מדי?​

YossihNew

Well-known member
מקיף מילאנו: |שמלה||אוטו| (ראשון עד שלישי 18:00 - כאן חינוכית)

פרק 50- פייק ניוז:

אדם מגלה שמלי עדיין לא השתחררה מרועי, וצריך לבחור אם לחכות בסבלנות, או להתלכלך יותר מתמיד. מנואל רק מתחילה את קמפיין הבחירות שלה וכבר מסתבכת בשערוריית פייק ניוז.​
אדם הזה... אבל בנוסף, אני רוצה להציע סלוגנים למנואל. מנואל: צעד קטן מאוד לעתיד גדול. מנואל: כי הזמן קצר, אתם לא יודעים עד כמה. וכמובן, מנואל: כי גם ככה ירדנו נמוך.

פרק 51- לא רואה בעיניים:
גם רועי וזיו וגם מלי ואדם מתמודדים עם חשיפת היחסים ביניהם. כל זוג בדרכו השונה. גיא וסופי מחפשים דרך להתגבר על כמה שזה מביך לדבר על משיכה מינית. עומר מתחפר בספורט אבל שום דבר שהוא עושה לא מספיק לו.​
ממתי יש אדם ומלי? וחשבתי שמלי תגלה ממש בפרק הלפני אחרון... גיא וסופי יכולים כבר לעשות את זה? אני צריך לחכות עוד שבוע? טוב, אז אני ורועי נצטרך לראות את זה במסך גדול. עם המון ילדים מסביבנו. וגם כמה מבוגרים. המממ... זה נשמע קצת מוזר.

פרק 52- עלה לו לראש:
תופעה רפואית מפתיעה מערערת את החלומות של פלג ומסבכת את יחסיו עם רועי. נורי מחליטה לפרוש מעולם האופנה, אבל מתפתה לעשות עיצוב אחד אחרון. הכדורים שעומר לוקח נותנים לו את כל מה שרצה, אבל אולי זה יותר מדי?​
פלג חולם חלומות אירוטיים? על רועי?! ותנו לי לנחש- עומר קיבל משהו מאשר.

YossihNew

Well-known member
בת השוטר: |שוטר| |חרדי| (ראשון-רביעי 15:30 TEENNICK YES)

פרק 63:

איתי ושלומי נאלצים לשתף פעולה, ואדם מצליח להתקדם עם בל.

פרק 64:
החבר'ה דואגים לדניאל, אלא שאז דנה מגלה דבר חדש ומפתיע, ואדם מפשל עם בל בגדול.

פרק 65:
הגילוי החדש מטלטל את עולמה של דנה ועליה לחשב את צעדיה מחדש.

פרק 66:
שלומי ודנה מנסים להישאר יחד עד הסוף, אליהו ובל מתכננים לברוח, ואדם מבין שאין לו הצגה.

YossihNew

Well-known member
בת השוטר: |שוטר| |חרדי| (ראשון-רביעי 15:30 TEENNICK YES)

פרק 63:

איתי ושלומי נאלצים לשתף פעולה, ואדם מצליח להתקדם עם בל.

פרק 64:
החבר'ה דואגים לדניאל, אלא שאז דנה מגלה דבר חדש ומפתיע, ואדם מפשל עם בל בגדול.

פרק 65:
הגילוי החדש מטלטל את עולמה של דנה ועליה לחשב את צעדיה מחדש.

פרק 66:
שלומי ודנה מנסים להישאר יחד עד הסוף, אליהו ובל מתכננים לברוח, ואדם מבין שאין לו הצגה.
המון המון המון משפטים קצרים.

אנחנו כבר מגיעים לשיא, אולי נשמע סופסוף מה הקטע עם בל.

אליהו שוב פעם מתכנן לברוח לאמריקה?

אדם, אמרתי לך- אין לך הצגה כי ביום הזה יש *לי* הצגה! תכל'ס היה עדיף שאדם יביים אותנו, הוא היה במאי יותר טוב מהמורה.

למעלה