אדם הזה... אבל בנוסף, אני רוצה להציע סלוגנים למנואל. מנואל: צעד קטן מאוד לעתיד גדול. מנואל: כי הזמן קצר, אתם לא יודעים עד כמה. וכמובן, מנואל: כי גם ככה ירדנו נמוך.מקיף מילאנו:(ראשון עד שלישי 18:00 - כאן חינוכית)
פרק 50- פייק ניוז:
אדם מגלה שמלי עדיין לא השתחררה מרועי, וצריך לבחור אם לחכות בסבלנות, או להתלכלך יותר מתמיד. מנואל רק מתחילה את קמפיין הבחירות שלה וכבר מסתבכת בשערוריית פייק ניוז.
ממתי יש אדם ומלי? וחשבתי שמלי תגלה ממש בפרק הלפני אחרון... גיא וסופי יכולים כבר לעשות את זה? אני צריך לחכות עוד שבוע? טוב, אז אני ורועי נצטרך לראות את זה במסך גדול. עם המון ילדים מסביבנו. וגם כמה מבוגרים. המממ... זה נשמע קצת מוזר.פרק 51- לא רואה בעיניים:
גם רועי וזיו וגם מלי ואדם מתמודדים עם חשיפת היחסים ביניהם. כל זוג בדרכו השונה. גיא וסופי מחפשים דרך להתגבר על כמה שזה מביך לדבר על משיכה מינית. עומר מתחפר בספורט אבל שום דבר שהוא עושה לא מספיק לו.
פלג חולם חלומות אירוטיים? על רועי?! ותנו לי לנחש- עומר קיבל משהו מאשר.פרק 52- עלה לו לראש:
תופעה רפואית מפתיעה מערערת את החלומות של פלג ומסבכת את יחסיו עם רועי. נורי מחליטה לפרוש מעולם האופנה, אבל מתפתה לעשות עיצוב אחד אחרון. הכדורים שעומר לוקח נותנים לו את כל מה שרצה, אבל אולי זה יותר מדי?
המון המון המון משפטים קצרים.בת השוטר:![]()
(ראשון-רביעי 15:30 TEENNICK YES)
פרק 63:
איתי ושלומי נאלצים לשתף פעולה, ואדם מצליח להתקדם עם בל.
פרק 64:
החבר'ה דואגים לדניאל, אלא שאז דנה מגלה דבר חדש ומפתיע, ואדם מפשל עם בל בגדול.
פרק 65:
הגילוי החדש מטלטל את עולמה של דנה ועליה לחשב את צעדיה מחדש.
פרק 66:
שלומי ודנה מנסים להישאר יחד עד הסוף, אליהו ובל מתכננים לברוח, ואדם מבין שאין לו הצגה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.