שרשור הספוילרים

YossihNew

Well-known member
זיגי 3 🎭|אורגן| (ראשון-רביעי 15:30, TEENNICK,ב-HOT)

פרק 43:

כל החבורה מגלה שניתאי במעצר ולא כולם מאמינים שהוא חף מפשע. דורי נחשף לעובדה שסיוון הוא זה שגרם לו נזק. מיקי משתעממת בעבודה וממציאה את ראפ-ונזל. צוות באבלס מקבל הצעה ודרור הולך ומסתבך...

פרק 44:
אזולאי מחלץ את אחיו והם נקלעים לקרב יריות. ניב ושיקמה מתעמתים סביב החקירה של ניתאי, וניתאי משקר לפאולה. תמוז מגלה על ההיסטוריה של ניתאי ובר ומסרבת להופיע עם ניב.

פרק 45:
ניב מתחיל עם בר אבל לצערו תמוז רואה את זה. דרור מקבל איום שעלול לפגוע בנטע. בר מציעה לאיתן עזרה בלי לחשוף את הקשר שלה לחקירה. איתמר מגייס את דורי לטובת בית נחמה. הקריירה של מיקי בבורגר בסכנה.

פרק 46:
רגע אחרי הוידוי של ניתאי, הוא נלקח לשחזור בבית נחמה מול כל החבורה. אזולאי ודרור עומדים לברוח מהארץ לפני שהמשטרה תגיע אליהם. מנהלת חדשה מגיעה לבורגר ומערערת את מיקי ודן.​

YossihNew

Well-known member
זיגי 3 🎭|אורגן| (ראשון-רביעי 15:30, TEENNICK,ב-HOT)

פרק 43:

כל החבורה מגלה שניתאי במעצר ולא כולם מאמינים שהוא חף מפשע. דורי נחשף לעובדה שסיוון הוא זה שגרם לו נזק. מיקי משתעממת בעבודה וממציאה את ראפ-ונזל. צוות באבלס מקבל הצעה ודרור הולך ומסתבך...​
מי לא מאמין לניתאי? מי הכי הגיוני שלא יאמין... ניב? מיקי משועממת זה בעייתי אבל קורע. סיוון יחזור להיות אלמוני ודרור כרגיל.

פרק 44:
אזולאי מחלץ את אחיו והם נקלעים לקרב יריות. ניב ושיקמה מתעמתים סביב החקירה של ניתאי, וניתאי משקר לפאולה. תמוז מגלה על ההיסטוריה של ניתאי ובר ומסרבת להופיע עם ניב.​
תמיד קרבות יריות אצלם. תמיד. רק לא הבנתי למה ההיסטוריה של ניתאי ובר קשורה לתמוז וניב.

פרק 45:
ניב מתחיל עם בר אבל לצערו תמוז רואה את זה. דרור מקבל איום שעלול לפגוע בנטע. בר מציעה לאיתן עזרה בלי לחשוף את הקשר שלה לחקירה. איתמר מגייס את דורי לטובת בית נחמה. הקריירה של מיקי בבורגר בסכנה.​
הנה עלילת בית נחמה ומעניין למה מיקי תסכן את הקריירה בבורגר. מצד אחד- זה שבר מציעה עזרה בחקירה זה מובן לגמרי, וזה גם סימן לירון ארזי שלא רק לו יש גאיה חוקרת. מצד שני, ניב מתחיל עם בר זה מעצבן אותי אישית- אם הוא כבר מתחיל עם בר, שיתחיל עם בר מהזירה! ומצד שלישי- אם מישהו יפגע בנטע אני אפגע בו.

פרק 46:
רגע אחרי הוידוי של ניתאי, הוא נלקח לשחזור בבית נחמה מול כל החבורה. אזולאי ודרור עומדים לברוח מהארץ לפני שהמשטרה תגיע אליהם. מנהלת חדשה מגיעה לבורגר ומערערת את מיקי ודן.​
שחזור? שחזור של מה בדיוק? של איך שהוא לקח את הז'קט? מנהלת חדשה זה בעייתי מאוד. בעייתי מאוד. אזולאי ודרור כרגיל פושעים.

YossihNew

Well-known member
שקשוקה 2: |כלב| (ראשון-רביעי, 15:30, כאן חינוכית)

פרק 26- הרפתקה בקיבוץ:

שקשוקה במסע בזמן לקיבוץ של פעם. אופק מתקשה לישון בבית הילדים. הוא מבקש בקשה מוזרה – לישון בבית הוריו. אפי היא ילדה חדשה בקיבוץ, והיא מגלה שכל הבגדים שלה והספרים שלה והמשחקים שלה שייכים עכשיו לכולם.

פרק 27- נקודה חשודה:
למרות המחלה של אבא שלה, אפי משדרת עניינים כרגיל ויולי מתקשה לתמוך בה. השומרת מגלה שיש לה עכבר בבוטקה. היא מבקשת עזרה מחיים שמנסה ללכוד אותו בדרכים שונות ומשונות. אפי מתעצבנת בכיתה בגלל מחדד שאבד.

פרק 28- תעלומת המימונה:
אפי מגלה שלמרות שאביה חצי מרוקאי, הוא אף פעם לא חוגג את המימונה. ליסה אמא של מייקי אומרת לה שהוא בטח מתבייש. דותן עובר דירה ומאבד את חולצת המזל שלו. האם יצליח להרגיש בבית במקום החדש?

פרק 29- דותן גאון:
כשקשת מגלה שיש מישהו בכיתה שיותר טוב ממנה במתמטיקה, היא מתקשה לקבל את זה ומתחילה להפריע בשיעורים. דוקי מרגיש שדותן מעדיף לבלות עם סבתות משחקות סודוקו במקום איתו, ואופק נהנה לשרת את דותן.​

YossihNew

Well-known member
אז אתה מבין לא נכון, אני רואה.

זה סתם עצבן אותי מסיבות מובנות ואני מודיע שכאן שביתה ולא יהיו עוד בדיחות שחקן עם דמות שנגררת.

YossihNew

Well-known member
ילדים ביער: |בנים| |עץ| (חמישי 22:00- YES ACTION)

פרק 7:

נשים נוספות כלואות בביתה של מריומה. משטרת ישראל וספרד בכוננות שיא לטיסה. אודרי מתחילה לחשוד שיש דברים נסתרים מעבר לסחר בתינוקות. היחסים בין סנדרה ושלומי מתחממים.​

YossihNew

Well-known member
שנות הירח: ☮️ (חמישי, 20:15, HOT3)

פרק 4- כישלון, הקיר הזה שלא הצלחת לעבור:

אביב נכשל עם האלבום ונתקל בקהל אלים בהופעתו הראשונה ברוקסן. הוא חוגג יום הולדת 18 ופוגש שוב את אילנה.​

נערך לאחרונה ב:

YossihNew

Well-known member
כפולים: |בנים| (שלישי, 21:15, קשת 12)

פרק 18:

עונה חדשה! במהלך מסיבת חברת הייטק ישראלית בקפריסין, אנשים נופלים לרצפה ומתחילים לפרכס, כולם חוששים שמדובר בפיגוע כימי והמוסד נקרא לחקירה. החוקר הוותיק נשלח מיד לקפריסין, כדי לרדת לשורש העניין.​

נערך לאחרונה ב:

דיברגנט חדש

Well-known member
כפולים: |בנים| (שלישי, 21:15, קשת 12)

פרק 18:

עונה חדשה! במהלך מסיבת חברת הייטק ישראלית בקפריסין, אנשים נופלים לרצפה ומתחילים לפרכס, כולם חוששים שמדובר בפיגוע כימי והמוסד נקרא לחקירה. החוקר הוותיק נשלח מיד לקפריסין, כדי לרדת לשורש העניין​
אז למה התחלת מ-18?

Roei152

Well-known member
מנהל
משום מה יוסי התחיל לספר גם את סדרות המבוגרים מהפרק הראשון של העונה הראשונה ..
(יוסי , אתה צודק , אבל בכפולים אין צורך , כל עונה היא סיפור אאחר...)

YossihNew

Well-known member
משום מה יוסי התחיל לספר גם את סדרות המבוגרים מהפרק הראשון של העונה הראשונה ..
(יוסי , אתה צודק , אבל בכפולים אין צורך , כל עונה היא סיפור אאחר...)
מאיפה אני יודע?

לא ראיתי כפולים.

Roei152

Well-known member
מנהל
או!!! 'אז אתה אמר שאתה לא מכיר את רומי משם???? רומי הייתה הבת של דמות מרכזית בעונה להשניה ..

YossihNew

Well-known member
אני אי פעם אמרתי שהכרתי את רומי משם?

הכרתי אותה מתברחו, למרות שידעתי שהיא שיחקה שם.

מעולם לא ראיתי כפולים.

למעלה