מי לא מאמין לניתאי? מי הכי הגיוני שלא יאמין... ניב? מיקי משועממת זה בעייתי אבל קורע. סיוון יחזור להיות אלמוני ודרור כרגיל.זיגי 3(ראשון-רביעי 15:30, TEENNICK,ב-HOT)
פרק 43:
כל החבורה מגלה שניתאי במעצר ולא כולם מאמינים שהוא חף מפשע. דורי נחשף לעובדה שסיוון הוא זה שגרם לו נזק. מיקי משתעממת בעבודה וממציאה את ראפ-ונזל. צוות באבלס מקבל הצעה ודרור הולך ומסתבך...
תמיד קרבות יריות אצלם. תמיד. רק לא הבנתי למה ההיסטוריה של ניתאי ובר קשורה לתמוז וניב.פרק 44:
אזולאי מחלץ את אחיו והם נקלעים לקרב יריות. ניב ושיקמה מתעמתים סביב החקירה של ניתאי, וניתאי משקר לפאולה. תמוז מגלה על ההיסטוריה של ניתאי ובר ומסרבת להופיע עם ניב.
הנה עלילת בית נחמה ומעניין למה מיקי תסכן את הקריירה בבורגר. מצד אחד- זה שבר מציעה עזרה בחקירה זה מובן לגמרי, וזה גם סימן לירון ארזי שלא רק לו יש גאיה חוקרת. מצד שני, ניב מתחיל עם בר זה מעצבן אותי אישית- אם הוא כבר מתחיל עם בר, שיתחיל עם בר מהזירה! ומצד שלישי- אם מישהו יפגע בנטע אני אפגע בו.פרק 45:
ניב מתחיל עם בר אבל לצערו תמוז רואה את זה. דרור מקבל איום שעלול לפגוע בנטע. בר מציעה לאיתן עזרה בלי לחשוף את הקשר שלה לחקירה. איתמר מגייס את דורי לטובת בית נחמה. הקריירה של מיקי בבורגר בסכנה.
שחזור? שחזור של מה בדיוק? של איך שהוא לקח את הז'קט? מנהלת חדשה זה בעייתי מאוד. בעייתי מאוד. אזולאי ודרור כרגיל פושעים.פרק 46:
רגע אחרי הוידוי של ניתאי, הוא נלקח לשחזור בבית נחמה מול כל החבורה. אזולאי ודרור עומדים לברוח מהארץ לפני שהמשטרה תגיע אליהם. מנהלת חדשה מגיעה לבורגר ומערערת את מיקי ודן.
לא היה כבר בקופה ראשית?השומרת מגלה שיש לה עכבר בבוטקה. היא מבקשת עזרה מחיים שמנסה ללכוד אותו בדרכים שונות ומשונות.
אני לא אומר כלום. תודה.ליסה אמא של מייקי
אם אתה רואה את העונה, אתה צריך לדעת שדנה כבבר היתה בפרק .. לפי זה אני מבין שאתה לא רואה...אני לא אומר כלום. תודה.
אז למה התחלת מ-18?כפולים:(שלישי, 21:15, קשת 12)
פרק 18:
עונה חדשה! במהלך מסיבת חברת הייטק ישראלית בקפריסין, אנשים נופלים לרצפה ומתחילים לפרכס, כולם חוששים שמדובר בפיגוע כימי והמוסד נקרא לחקירה. החוקר הוותיק נשלח מיד לקפריסין, כדי לרדת לשורש העניין
מאיפה אני יודע?משום מה יוסי התחיל לספר גם את סדרות המבוגרים מהפרק הראשון של העונה הראשונה ..
(יוסי , אתה צודק , אבל בכפולים אין צורך , כל עונה היא סיפור אאחר...)
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.