שרשור הספוילרים

YossihNew

Well-known member
נעלמים |?|🏢

פרק 159:

אלון מתעמת עם ריף, אמה ושאולי מוצאים קצה חוט ודריה פותחת בפני תמר את הלב.

פרק 160:
ריטה מתעמתת עם עידו, אמה ושאולי במירוץ שליחים ואלון מצליח לערער את תמר.

פרק 161:
שאולי במפגש לא צפוי עם נעם ודריה, אלון נחשף בפני אסיה ותמר רואה סרטון שמשנה את כל התמונה.

פרק 162:
החבורה מנסה לעשות סדר בבלאגן, אמה מבקשת עזרה מבחוץ וללולי יש רעיונות חדשים.

YossihNew

Well-known member
דריה ותמר מדברות על זוגיות לסבית! ספיר צריכה להקשיב למפקדת שלה מהצבא. כן, אביב הייתה המפקדת שלה.

אלון ממשיך להסתבך עם תמר. האם נראה את אסיה? מה ריף מתכנן?

שאולי ואמה חוקרים ומסתבכים.

ריטה מהממת.

רעיונות חדשים? מתי יגלו שהיא לא נכה?

YossihNew

Well-known member
שבאבניקים: |חרדי|

פרק 7- המכבים החדשים:

המצב הכלכלי של חברון החדשה לא טוב. אלא שאז טפירו וטרבלסי, צמד שבאבניקים אמיתיים מעוניינים להצטרף ולשלם שכר לימוד חודשי.

פרק 8- יומים:
טפירו וטרבלסי הופכים לחלק משמעותי בישיבה למורת רוחו של אבינועם, ואפילו מצליחים לגרום לכולם להשתתף בסגולת ה"תשע דקות" שמצליחה מעל למשוער.

YossihNew

Well-known member
בעלת החלומות |ישן|
פרק 15- היהלום של קינג אבי:

נור מפחדת לחזור לסיני כדי שלא יקרה לה אסון יותר גדול, לירן לוחץ עליה והתמיכה שלו מגיעה ממקור לא צפוי. יהודה נוסע למדבר לחפש רמזים וחוזר עם תובנות. שני מגלה שקובי מקבל את החברה ומתחרפנת.

פרק 16- האח הגדול:
נור ולירן חוזרים לסיני, לירן בעננים אבל הלב של נור כבר לא שם והיא מיוסרת ומלאת טינה כלפי אבי. היא חשדנית ומפוכחת, חושפת את השקרים של אבי ומכניסה את עצמה למקום מסוכן מאוד מולו שעלול לעלות לה ביוקר.

פרק 17- קנאת אחים:
מאיר סוגר עסקה עם באסם שמצילה את אבי, אבל בתנאים שלו. נור לא מסוגלת לסלוח ללירן ומבחינתה מהנקודה הזו אין דרך חזרה. נירה ושני מגלות לאן יהודה ומאיר נסעו ומחליטות להניע את מהלך אי הכשירות נגד מאיר.​

נערך לאחרונה ב:

YossihNew

Well-known member
אני הבנתי שכמו בתקציר שנתתי בזמנו בפולמון, יש בסדרה הזאת קצת מריחה.

אני אזכיר לכם תקציר שמצאתי בפייסבוק לפולמון: "עידן כמעט נזכר, מכחיש, עידן מתחיל להיזכר, מכחיש, עידן כמעט נזכר... עידן לא נזכר עדיין" ומנגד: "בר נשבעת שהיא עומדת לעזוב, נשארת, צועקת שהיא עומדת לעזוב, נשארת". זה די דומה עם נור ויהודה ואביבה...

שיר m

Well-known member
קצת?! אני מותשת מהסדרה הזאת כבר.
14 פרקים שחוזרים על עצמם.

YossihNew

Well-known member
אבל אני בכל זאת צופה רק כדי להיקרע משני, גל, צחי ודידי.

למרות שזה מדע בדיוני שאליאנה ומשה אשכנזי נשואים. גם יואב לוי ויעל בר זוהר לא זורם.

YossihNew

Well-known member
ורק כדי שתבינו, הנה התקציר לפול מון...

עידן לא נזכר
עידן נזכר בקצת
עידן מכחיש שנזכר
עידן נזזזזזזכמעט נזכר
עידן מתחיל להיזכר!!!!!
עידן לא נזכר ולא רוצה להיזכר שחררו אותו הוא דולפין עכשיו

ומצד שני:

בר רוצה לחזור לארץ
עדיין לא חזרה
מאיימת לחזור
עדיין לא חזרה
ממש רוצה לחזור
עדיין לא חוזרת
מאיימת לחזור
עדיין לא חוזרת

ומצד שלישי:

סדרה הכי מטומטמת ביקום למה אני לא מצליחה להפסיק לראות אותה תנו לי פרק 45 כבררר!!!!!!!!!!!!!

אז אצלנו זה:

מאיר רוצה להעביר את החברה.
מאיר כמעט מעביר את החברה לשני.
מאיר אומר לשני שהוא יעביר לה את החברה בקרוב.
מאיר מעבבבבבבבבבבעוד שנייה מעביר את החברה לשני.
מאיר מתחיל להעביר!
מאיר חלם חלום והוא מחליט לחפש את רוז, עזבו אותו.

נור רוצה לחזור לסיני
עדיין לא חזרה
מאיימת לחזור
עדיין לא חזרה
ממש רוצה לחזור
עדיין לא חוזרת
מאיימת לחזור
עדיין לא חוזרת

סדרה הכי מטומטמת ביקום, למה אני לא מצליח להפסיק לראות אותה, תנו לי פרק 15 כבררר!!!!!!!!!!!!!

נערך לאחרונה ב:

YossihNew

Well-known member
פלמ"ח: |חייל| |דויד|

פרקים 67:

אלינור מגלה מה עמוס מרגיש כלפיה, יוחנן מסתבך בניסיון להבין מה גאולה מרגישה, ואמיל חייב לבחור בין שרה לזהרה.

פרק 68:
בעוד שרות ואורי זוכים לשיתוף פעולה מפתיע בעכו, העימות בין אלינור ליעל מוביל לשרשרת אירועים שתסבך את כולם.

פרק 69:
נראה שפעולת הלח''י מוליכה את כולם להתנגשות, האם עוד ניתן לעצור את הרכבת הדוהרת? מסתבר שכן, רק שאז צריך גם לשדוד אותה.

פרק 70:
אלינור ממהרת לעזרת לורנס, אמיל ויוחנן נהנים לעבוד עם רבין, וגאולה נשלחת עם זהרה למשימה אווירית מפתיעה.

פרק 71:
הכל משתבש כשחברי וועדת האו''ם מגיעים למשמר הנגב. האם יוחנן יציל את המצב?​

YossihNew

Well-known member
פלמ"ח: |חייל| |דויד|

פרקים 67:

אלינור מגלה מה עמוס מרגיש כלפיה, יוחנן מסתבך בניסיון להבין מה גאולה מרגישה, ואמיל חייב לבחור בין שרה לזהרה.

פרק 68:
בעוד שרות ואורי זוכים לשיתוף פעולה מפתיע בעכו, העימות בין אלינור ליעל מוביל לשרשרת אירועים שתסבך את כולם.

פרק 69:
נראה שפעולת הלח''י מוליכה את כולם להתנגשות, האם עוד ניתן לעצור את הרכבת הדוהרת? מסתבר שכן, רק שאז צריך גם לשדוד אותה.

פרק 70:
אלינור ממהרת לעזרת לורנס, אמיל ויוחנן נהנים לעבוד עם רבין, וגאולה נשלחת עם זהרה למשימה אווירית מפתיעה.

פרק 71:
הכל משתבש כשחברי וועדת האו''ם מגיעים למשמר הנגב. האם יוחנן יציל את המצב?​

זה מרגיש לי שהם מבלבלים בין תאריכים כל הזמן ושוד הרכבת זה בכלל משהו שהאצ"ל עומד לעשות ונעשה בתחילת 1946, וכמובן שככה גם יגיע אבי קורניק אלינו.

אלינור ועמוס. ואמיל וזהרה. בכלל, בין שרה לזהרה זה ביטוי מגניב. אה, ויוחלה.

שיתוף פעולה מפתיע זה אמיר שחוזר אלינו.

אלינור מול יעל?

שיתופי פעולה מפתיעים ביום רביעי.

ו... יורגן מגיע! שני היובלים בדרך! יובל סגל! בא לי לבכות מרוב התרגשות!

YossihNew

Well-known member
בין שרה לזהרה.

בין שרה לזהרה.

בין שרה לזהרה!

מה, זה מתגלגל יפה על הלשון. מעניין שהשם שלהן כמעט דומה.

לא דיברתי בכלל בכלל על עניינים רומנטיים!!!!!!!!!!!!!

Roei152

Well-known member
מנהל
חוץ מזה שבשביל זוגיות ישראלית יהודית שמתחברת למססורת ולשורש ים שלנו, אמיל חייב להיות עם זוהרה ...
שיר אל תשנאי אותי .... שרה אומנם מקראית בשם יהודי .. אבל היא שרה אליזבת' בארקר.. היא בריטית בסופו של דדבר...
הם יפרדו בסוף הסדרה ... אם זה יגיע לה כרזת המדינה , אולי לפנ י , ככי שרה תעזוב לברטיניה .... אחרי כ"ט בנובמבר ...
חוץ מזנ כיף ללעצבן אותך , כמו שהתעצבנתי על דניאללי , וכמו שיוסי מתעצבן מתמר ואלון...

YossihNew

Well-known member
אני לא מתעצבן מתמר ואלון כי אלון מתנהג בטמטום. אבל יום יבוא והוא יבין מה טוב לו. אני מתעצבן מאמה ושאולי.

אני חושב שתהיה הפתעה עם זהרה. בינתיים לא אגלה אבל אם זה יקרה אני אקפוץ ואגיד "ידעתי! לפניכם!".

ושרה לא תעזוב לבריטניה, רועי. עובדה שהיא חיה בלי אבא שלה תקופה.

למעלה