שרשור הספוילרים

YossihNew

Well-known member
הבאר- פרק 20- כל סוף הוא התחלה חדשה: :devilish: |?|
מסיבת סיום עם הפתעה מהעבר הרחוק.

מאחורי הקלעים:
איך מצלמים יצור? מה עושה מכונת עשן - חוץ מעשן? מאחורי הקלעים של ה''באר''.

נערך לאחרונה ב:

YossihNew

Well-known member
שטיסל- פרק 8- מאמע, מאמע: |חרדי|
שולם ונוחעם ממשיכים במאבק הסמוי והגלוי על לבה של נחמה. יוסל'ה שובר את הכלים. רוחמי מכינה קלטות לתינוקת שברחמה, ועקיבא מנסה לצייר את רחלי כשליבי לנגד עיניו.

שיר m

Well-known member
יש מאבק? נראה לי שהיא החליטה כבר עם מי להתחתן...

YossihNew

Well-known member
השוטרים- פרק 4- אש: |שוטר|
אלון והצוות יוצאים למתקפה נגד מאור עזרא. בלשי הימ''ר מגיעים לעיר ומעמידים אותם בסכנה. מיקי חושפת מידע חשוב לגבי עסקיו של עזרא. תום ועמית מנסים להתמודד עם התסבוכת שהחייל הצעיר נמצא בה.

YossihNew

Well-known member
זיגי 🎭|אורגן|

פרק 21+22:

תמוז אוכלת סרטים על דורי שהפך לכוכב. ניב מנסה לגלות מי הכוכב במסיכה. שיקמה ועילי מתקרבים. נטע משקיעה בתפקיד הסוכנת ומזניחה את הזוגיות ואזולאי ופורר יוצאים לפעולה והחיים של סיוון נמצאים בסכנה.

פרק 23:
ניב מחפש דרכים חדשות להגיע לתמוז, מיקי בלחץ מהחדשות של ההורים שלה. יניב ושימרית מתכננים מסיבה משותפת לתמוז ודורי ולא יודעים שההפתעה האמיתית הולכת להיות שלהם ופניני מבין שהחיים של סיוון תלוים בו.

פרק 24:
נטע מתעמתת עם אמא שלה כדי להצליח בתפקיד הסוכנת אבל לא יודעת שבינתיים יש לדורי סוכנת חדשה. אזולאי חושד שפורר שתול באירגון, ובמסיבת יום ההולדת, ניב מגיע בלי הזמנה ולהפתעתו פוגש שם יריב.

פרק 25:
פניני השתחרר מהכלא אבל משהו מונע ממנו להציל את סיוון, מיקי קרובה מאוד לגלות מי מסתתר מאחורי למסיכה של זיגי והיריבות בין זיגי לניב עולה מדרגה, ניתאי מגלה שלשיקמה יש סוד שהיא מסתירה מאחיו ומכולם.

פרק 26:
ניב כתב שיר ומציע דואט לתמוז, דורי נתקל בקשיים להחזיר אליו את נטע הפגועה, ניתאי מגלה של"רשת" יש לב. פורר פוגע בסיוון כדי להוכיח נאמנות לאזולאי וסיוון מתכנן מבצע בריחה ותום פרץ חושף סקופ שמסכן את זיגי.​

YossihNew

Well-known member
לא ידעתי שלתמוז ודורי יש אותו יום הולדת... אבל היי, תתכוננו שניב ישיר איתה את השיר שלהם. בנוסף, זיגי כמובן יגיע וניב לא ישמח. והדואט שלהם. מעניין מתי היא תשיר איתו את השיר שהוא כתב לה וישיר לה בפינת הרחוב.

למה שמרית ויניב מפתיעים ומופתעים בעצמם, למה?! למה זה ככה בכל סדרה?! רגע, הם יגלו על דורי?

ביום רביעי העלילה של שיקמה תתחיל. מעניין מה יהיה מזה. ואני מבטיח שגם שיר הציניקנית כנראה תאהב את העלילה (אוקיי, לא מבטיח כלום).

אני לא מבין מה אכפת לכולם מסיוון. שלא יצילו אותו, מה זה מעניין? שפורר יפגע בו, כאילו, מה חשוב יותר? העבודה של פורר (לא מקבלים אותו להמון עבודות) או החיים של סיוון?! הבנתם אותי.

תום פרץ עלוקה כרגיל.

מיקי פחות מעניינת.

לירז, הרשת לא רואה בעין יפה שיהיה לך לב...

ודורי, בנימה אישית: אתה מניאק. בסדר? מניאק ובוגד וגועל נפש ואתה לא חמוד כמו ניר בר גפן, אז למה שאני אסלח לך?! ניר לפחות הייתה חמודה!

YossihNew

Well-known member
מי זאת? תמוז היא היחידה שיודעת על זיגי , וגם היא לא הכי מתלהבת...
אלא אם שמרית ויניב יגלו ואז שמרית תהיה הסוכנת, אבל מה הקשר בינה לזה?

אולי ליאור!!!!!!!!!!!!!!!!! לא, החיים עצמם לא תעשה כזה דבר.

Roei152

Well-known member
מנהל
ברור לך שזו פנטזיה מוגזמת שלך שהחיים עצמם תכיר אתת דורי ותהיה הסוכנת שלו?

יותר הגיוני ששמריית תרצה לפקח על דורי ועל ההתנהלות שלו ככוכב ,.. מדברים כל ה\זמן על האינססטביות שבעבודה הזראת...

YossihNew

Well-known member
ברור לך שזאת פנטזיה מוגזמת שלי ואין בזה פסול?

למעלה