שרשור הספוילרים!

Roei152

Well-known member
מנהל
רשת קשת תמיד קשה למצוא , בגלל לוח השידורים הלא סדיר שלהם...

YossihNew

Well-known member
הבאר: :devilish: |?|

פרק 1+2- סיפור מדהים שלא אני כתבתי + מה קורה פה? :
ארבעה ילדים פותחים באר מסתורית שתשנה את חייהם ואת גורל המושב שלהם. חבורת ראגנארוק מגיעה ליער ומוצאת משהו אחר לגמרי ממסיבת פורים. משהו מוזר קרה לסנדוויץ' של בנו ודני מתעצבנת על שי.

פרק 3- מכונת זמן:
פרויקט ''אני נחמד'' יוצא לדרך וזימרי לא מוצא את הכלב.

פרק 4- אזהרה אחרונה:
אלינור מסתירה משהו ולשי יש מטרה חדשה.

YossihNew

Well-known member
PPS: 🤖 🕺

פרק 1+2:
יהונתן מרגי כוכב הילדים והנוער מגיע למסך בתפקיד הראשי בדרמה יומית ומוסיקלית! יחד עם ריף נאמן, אברהם ארונסון ושחקנים אהובים נוספים. היכונו להתאהב.​

פרק 3:
מולי מנסה להבין מה בדיוק התרחש כאן. ריף מבקרת את משפחת אברמסון בחווה עם מתנה לגילי. אליוט מטילה משימה על המדענים שלה. מולי מודיעה לגילי והרצליה על החוקים החדשים בבית.​

פרק 4:
הבנות מנסות למצוא את האבידה. גילי ממשיכה לסבול הצקות מחברותיה לכיתה. חוסן גוטמן תופס אומץ. מולי זוכה לביקור מפתיע במעבדה. פיפיאס אומר לגילי שגם לו אין אבא.
פרק 5:
גילי כועסת על מולי. פיפיאס מרגיש לראשונה קנאה. ריף לא מבינה מה השתנה ומתעמתת עם פיפיאס. הרצליה מרוצה מהעזרה בחווה אבל מהר מאוד משהו גדול מאוד משתבש.

פרק 6:
מולי וגילי אובדות עצות. יואב מרוצה מהציונים של נטע, ואומר לחוסן להציע לריף שוב לבוא איתו לנשף. ריף וגילי משלימים. גילי נקלע לאימון הכדורגל של נבחרת התיכון.​

נערך לאחרונה ב:

YossihNew

Well-known member
אז ריף תתאהב ברובוט שכבר יתחילו לקרוא לו גילי, מה שייצור בלבול בתקצירים.

חוסן המסכן. איך ריף לא מבינה שהם יכולים להיות ממש חמודים ביחד? בנימה אחרת- מה עם צוקית?

גילי, יש לך אבא! קוראים לו רני אביב! היא סתם שכחה שוב, התמרה וייס הזאת.

ולרובוט יש רגשות...

Roei152

Well-known member
מנהל
אז יש פרק חדש בחמישי? מתנה נפלאה ליומולדת.. ( כן זה גם תזכורת למי ששכח בניגוד אלי שלא שוכח...|)

YossihNew

Well-known member
נשבע לך שזכרתי, התאריך שלך קל לזיכרון, פשוט חשבתי שכדאי ששיר תפתח את השרשור כי היא הכי טובה בזה (יוסי מסנג'ר את שיר).

Roei152

Well-known member
מנהל
העיקר יוסי סמך עליך שתכתבי לי ברכת יומולדת מושקעת יותר ממנו , א

YossihNew

Well-known member
שטיסל- פרק 2: |חרדי|
רוחמי וחנינא מבקשים פרי בטן בדרכים לא שגרתיות, עקיבא מנסה להשיב אליו את הציורים שנמכרו, ושולם נאבק לגייס תלמידים לחיידר החדש ובינתיים לבו נשבר.

למעלה