שרשור הסופ"ש

אריה31

Member
מנהל
שרשור הסופ"ש

שיר השבוע: שיר השבוע של אפרת: אלבום השבוע: הדבר הכי טוב שקרה השבוע: הדבר הפחות טוב: מאכל השבוע: סמיילי שמאפיין את השבוע: התחדשות השבוע: גאוות השבוע: תגלית השבוע: איך אתם מנצלים את שעת האור הנוספת שקיבלנו בשעון הקיץ?

ליאן 162

New member
סיכוםםם=]

שיר השבוע: מוש בן ארי- משא ומתן שיר השבוע של אפרת: מה שקרה אלבום השבוע: אוונסנס - THE OPEN DOOR הדבר הכי טוב שקרה השבוע:נפטרתי ממלא מבחנים!!! הדבר הפחות טוב: אוקיי אז ככה- יום ראשון היה לי מגן בערבית קיבלתי 97!!!!!!! ביום רביעי בגרות בע"פ באנגלית קיבלתי 100!!!!! יום חמישי מבחן מסכם בחנ"ג ומגן בתנ"ך וביום שישי טרום מגן במתמטיקה!! שבוע מטורףףףףףףףףףףףףףף מאכל השבוע: שייק פירותת סמיילי שמאפיין את השבוע:
התחדשות השבוע:אין משהו מיוחדד גאוות השבוע: - תגלית השבוע: התחברתי עם מישהי מהעבודה שגיליתי שהיא ממש חמודה איך אתם מנצלים את שעת האור הנוספת שקיבלנו בשעון הקיץ? אפשר לשחק טניס בערב בלי תאורה מעצבנת=]

Francine1

New member
מסכמת :)

שיר השבוע: Cryin' - Aerosmith שיר השבוע של אפרת: מצעד הגאווה אלבום השבוע: אין הדבר הכי טוב שקרה השבוע: חודש עם החבר + הוא היה פה סופ"ש
הדבר הפחות טוב: לימודים וכו' מאכל השבוע: ממ..פונדו שוקולד עם פרינגלס D: [זה טעים!] סמיילי שמאפיין את השבוע: ~משהו חולמני~ התחדשות השבוע: דיסקיםדיסקיםדיסקים ותקליט D: גאוות השבוע: ממ אין תגלית השבוע: איך אתם מנצלים את שעת האור הנוספת שקיבלנו בשעון הקיץ? מבלה כמה שיותר בחוץ^^

Francine1

New member
חחח אוקיי (; לפעמים אני חושבת שזה יהיה חופר

אממ קניתי תקליט של "גזוז" שיצא ממש זול :) [היה שוק יד שניה ומכירות וכאלה] ודיסקים: "לנשום בספירה לאחור" של רונה קינן, "classic bites" של הסקורפיונס, the wall של פינק פלויד [במבצעD:] ו"זה רק אור הירח" של אביב גפן. בפעם הבאה שאני אעשה שופינג דיסקים אני מתכננת לקנות את הישנים של אפרת שאין לי [פשוט לא היה לי דחוף כי יש לי את כל השירים שלה על המחשב חח]

אריה31

Member
מנהל
וואלה גזוז, איזה תקליט?

לי יש את האוסף בדיסק כמה עלה "החומה"? שמעתי אותו כשיצא בילדות חח עדיין אין לך את האלבומים של אפרת?!!! חחח סתם זה בסדר

Francine1

New member
האמת שאין לו שם O:

אבל יש שם את "ציפי פרימו" ו"היא לא תדע" ו"תשע בכיכר"
חחחח "החומה" זה כמו להגיד "החיפושיות" ו"האבנים המתגלגלות" ויש לי רק את החדש נו
אני מבטיחה לקנות! P:

אריה31

Member
מנהל
אה נו, זה האלבום הידוע שלהם מ-79'

השנה בה התחלתי להתעניין במוזיקה:) יופי של אלבום!

אריה31

Member
מנהל
השבוע שלי

שיר השבוע: מלכות החרמון - להקת פיקוד הצפון (שיר השנה 1968) http://www.youtube.com/watch?v=WsxdXnSemH0 שיר השבוע של אפרת: לא שמעתי אף שיר אלבום השבוע: אוסף פיקוד צפון הדבר הכי טוב שקרה השבוע: שבוע מוצלח בעבודה הדבר הפחות טוב: פציעה קלה בברך מאכל השבוע: לחמנייה מתוקה סמיילי שמאפיין את השבוע:
התחדשות השבוע: אין גאוות השבוע: אין תגלית השבוע: אין איך אתם מנצלים את שעת האור הנוספת שקיבלנו בשעון הקיץ? עדיין לא, אבל זה כיף. אנצל כנראה כשאלך לים

בר דותן

New member
איזה איחורררר..

שיר השבוע: עדין כמו שבוע שעבר .. DNA בלאקפילד.. שיר השבוע של אפרת: מגד לי בגב :) אלבום השבוע:Welcome To My DNA הדבר הכי טוב שקרה השבוע:אין ... הדבר הפחות טוב:כל השאר.. מאכל השבוע:אין סמיילי שמאפיין את השבוע: :( התחדשות השבוע:Yes Max HD גאוות השבוע:אין תגלית השבוע: אין אני משעמם ... אנייודע .. איך אתם מנצלים את שעת האור הנוספת שקיבלנו בשעון הקיץ?בעבודה :S

למעלה