שרשור הסדרות השבועי

RenanaD

New member
"שקרניות"

ממה בדיוק עשו סיפור "פרק 100! פרק 100!"?! אפשר לחשוב מה כבר קרה! כאילו שלא ציפינו שההודי השחור יחזור, שהשחיינית החדשה היא סוכנת כפולה (נו באמת, מישהו קנה את תדמית הבחורה התמימה שהיא ניסתה למכור?) (מה גם שהשפתיים שלה מוגזמות ברמות וזה מעצבן אותי
), שמתישהו הבחורה שנקברה תקבל שם, שאלי שוב תהיה ביץ'... ציפיתי ליותר

RenanaD

New member
ספרים

אוף, ממש קיוויתי שבמסיבת העיתונאים יציגו תמונה של הבחורה שנקברה - ונראה בה את הפרצוף של אלי
הם חייבים להכניס את הקטע הזה. לא זוכרת בדיוק מה סיפרת לי אז שקורה בספרים, אבל תאומה אחת היתה ב-"ראדלי" כי השניה עבדה על המשפחה שיאשפזו אותה שם בכח או משהו כזה, נכון? אז הנה אמרו שהיא היתה מאושפזת שם. אבלללל מצד שני, המפקד אמר גם שההורים של בת'אני הזו עודכנו, ואמא של אליסון מתה כבר! אז אולי הם לא עושים תאומה?

RenanaD

New member
עליהם הסדרה מבוססת
ומעבר לזה אני לא יודעת

להגיד, לא קראתי... לילך כן.

o0Invisible0o

New member
מישהי רואה משהו?

אני בעונה הרביעית והאחרונה של לויס וקלארק ועוד לא הגעתי לפרק שמצלמים אותה מתנשקת עם סופרמן!! אבל היה פרק שהיא הואשמה ברצח, ולפי השם חשבתי שזה יהיה זה..בכל מקרה, הוא היה ממש מוצלח.
הפרק על הרצח.
ראיתי גם פרק עם דרו קארי שזכרתי ממש טוב ועד כה העונה הרביעית יותר טובה מהשלישית אבל..ברביעית הסדרה בוטלה ובשלישית היה שיא הרייטינג? אני כ"כ מבולבלת.

ראיתי די הרבה סרטים השבוע, כי אני בתקופה ממש קולנועית לאחרונה..(כאילו, כבר איזה שנה..אבל עכשיו זה עוד יותר החמיר..
) אז ראיתי swing time שהיה חמוד ממש. ואוו ג'ינג'ר ופרד גורמים למחול להראות כ"כ קל ואלגנטי ו..ואוו.
וראיתי 'לכשכש בכלב' כדי להרגיש יותר טוב לגבי תיאוריות קונספירציה שונות ולהבין שאני לא יודעת כלום, גם כשאני חושבת שאני יודעת הכל.
והיום היה בטלוויזיה 'כשהארי פגש את סאלי'
כ"כ אוהבת את הסרט הזה!
ואח"כ היה את 'אף פעם לא התנשקה' שפעם כ"כ אהבתי אותו אבל בצפייה חוזרת היום הוא פשוט היה נראה לי מזעזע..כאילו, מייקל ורטן עומד לקחת צעד פעיל, לעבור על החוק ולהתחיל עם מישהי, שהיא לידיעתו, בת 16? 17? לא בגיל חוקי.
אבל הוא ממש חתיך שם. אני לא מבינה לאן הקריירה שלו הלכה ואני לא מבינה איך הוא נראה כ"כ כ"כ טוב. לא אמיתי בכלל.

זה כל מה שהיה לי להגיד. אני בפיגור טלוויזיוני מחריד אבל אין לי חשק להשלים כלום..
(בלי קשר למצב..כבר תקופה ארוכהההה)

אני בעונה 3 של סקס והעיר

היו כמה פרקים פחות שטחיים בסוף עונה 2

כשקארי גילתה שביג מאורס והיא השוותה את עצמה לברברה סטרייסנד ב"The Way We Were"- הבחורה המורכבת שתמיד יעדיפו על פניה בחורה פשוטה.

ואני חייבת לעשות מרתון עונה 2 של אורפן בלאק! ועם העונה השניה של "כתום" אני מחכה לשותפות שלי, ונראה יחד. וגם רוצה לראות את Halt and Catch Fire.

לגבי סרטים- אני דווקא עכשיו בתקופה ממש לא קולנועית, אבל הספקתי יפה בחודשים האחרונים והשלמתי כל מיני סרטים שאף פעם לא ראיתי- החשוד המידי, הרשת החברתית, Into the Wild, ואלס עם באשיר, רכבת הקרח ועוד כל מיני..

את "לכשכש בכלב" הראו לנו בבי"ס כשהייתי בכיתה ט' והייתי בהלם מהעובדה שעלולים להשתמש ככה בתקשורת, ומאז אני מאוד ביקורתית כלפיה. אני חושבת שזה סרט חובה כחלק מחינוך לביקורתיות וחשיבה עצמאית. ובכלל, הלוואי וכל הערוצים היו מקרינים אותו במקום עוד שעה של דיווחים בלתי נגמרים..

o0Invisible0o

New member
ואוו כיתה ט' זה מעולה..

הראו לנו את ההתחלה עם ה"אין מפציץ בי 12" באוני' ואז, נראה לי באותו היום אפילו, חזרתי הביתה והשלמתי אותו..זה היה לפני..אממ 4 שנים? ורק מאז לצערי אני כזו ביקורתית כלפי התקשורת.
מסכימה איתך שזה צריך להיות סרט חובה!

את יודעת מה? אני חושבת שלא ראיתי החשוד המיידי!
אכניס אותו לרשימה.
מה חשבת על הרשת החברתית? ו Into the Wild?

מה זה Halt and Catch Fire?
למה אני לא מכירה כלום.

אני גם צריכה לראות אורפן בלאק עונה 2!

אממ לגבי סקס והעיר..זה אומר שאת יותר נהנית מהסדרה או שפשוט בסוף העונה היו כמה פרקים פחות שטחיים? אני זוכרת את זה ממש במעורפל, את כל ההשוואה..אבל זוכרת!
את משלימה מהר אם את כבר בעונה 3!

o0Invisible0o

New member
לויס וקלארק- פרק הבגידה!

ואוו. אמצע עונה 4. חייבת להודות שהעונה הזו ממש ממש מוצלחת! עונה 3 הייתה החלשה ביותר, לא זכרתי נכון.

בכל מקרה, הגעתי לפרק שלויס בוגדת בקלארק עם סופרמן וזה פרק מעולה! זכרתי ממנו ממש מעט והתמונה המנטאלית בראש הייתה שונה ממה שקרה.
סופרמן מקבל פרס לשלום או בטחון או שקרכלשהו ופושע לשעבר שהפך לפילנתרופ (ולא במקרה שם משפחתו הוא good) מקנא שסופרמן מקבל את כל תשומת הלב, כשגם הוא עושה המון טוב ותורם כספים וכו'.
אז הוא מחליט למצוא לכלוך על סופרמן על מנת להפיל אותו.
בניית רצף האירועים ממש טובה, מה שלא באמת מאפיין 95% מהפרקים בסדרה, שם האילוצים התסריטאים מורגשים היטב!
אני לא ארחיב אבל כל התפתחות הפרק ממש טובה, עם סופרמן מעצבן שלא מוכן לשקר שקר לבן קטן ולהשיב את אמון הציבור, לויס מתחרפנת ומתפרצת על כתבים, התקשורת מעוותת לחלוטין את הכל וגורמת לכולם לאבד אמון בסופרמן..סופרמן מיירט טילים כששתי המדינות חוזרות למצב מלחמה, במקום שלום, אחרי שאיבדו את האמון בסופרמן.
[גם ככה סיטואציית שתי המדינות עשתה לי אסוסיאציות למצב הנוכחי, אבל היירוט שלו הרג אותי מצחוק..הוא הכיפת ברזל שלהם!]

בכל מקרה, פרק מעולה. האילוץ היחיד שביאס אותי היה שאחרי שזו שעקבה אחרי לויס לקחה תמונות אמיתיות של לויס וסופרמן במיטה, היא בצורה הכי מאולצת איבדה אותן- מישהו דחף אותה, המצלמה נפלה, הפילם נפתח בשמש ונשרף והיא נאלצה לזייף את התמונות שהיא צילמה וזה כמובן מה שהחזיר את אמון הציבור בסופרמן.
עם הטכנולוגיה של היום זה לא היה קורה!

Rachel47

New member
זכרתי שהיה משהו

עם זה שהצליחו להוכיח שהתמונה מזוייפת..אבל שכחתי את הקטע שהיא איבדה את התמונות

ואו עשית לי חשק לראות את הפרק הזה שוב
ואת כל הסדרה

אין לי מתי

אפילו עם צ'ירס אני לא מתקדמת

http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=908&MessageId=169611266#169627291

והתמונה ששמת גדולה!
כ"כ מדויק....

האמת שידעתי שאני צריך לצפות למשהו בפרק הזה, כי זכרתי את כל הבאזז מסביב ששמעתי על זה בזמנו
אבל בגלל שראיתי הכל רצוף אז לא שמתי לב שהגעתי לפרק המדובר
(טוב שכך)

*בלי ספוילרים/רמזים להמשך

Moreiro

New member
חייבת לציין (
ל309? לא יודעת אם לסמן)

שהפרק הזה לא עורר בי תחושות כאלה מבעיתות... כלומר, ברור שבאסה כי הם היו "הטובים" ושבאופן כללי זה די נוראי, אבל לא הלכתי לבכות בפינה בצווחות או מה שלא עשו מזה...
אני רוצה להאמין שזה כי ידעתי שהולך לקרות משהו ב309 (ראיתי את כל 3 העונות הראשונות בבת אחת בקיץ שעבר וזכרתי את הבאזז שהיה ואת מספר הפרק) אז הנפש שלי כבר היתה מוכנה, ולא כי אני פסיכופטית חסרת לב

יש ביוטיוב בחור אחד שעושה ביקורות על כל מיני סרטים ולפעמים גם סדרות, והוא עורך את זה ממש מגניב והקטע שלו על זה ממש מצחיק. כאן!

אני חושב שכולן ראו או התוודעו לזה, אבל עדיין צריך לסמן

בכלמקרה, אני לא חושב שאת פסיכופטית חסרת לב
הגיוני שאם ציפית לזה אז זה פחות זיעזע אותך...
זה פשוט היה
ממש עצוב ודיכאוני, וכ"כ חסר תקווה - רוב סטארק היה בערך התקווה היחידה שהחזיקה את הסיפור, את כל המשפחה שלו.
לנקום בשם אבא שלו... אחרי כל מה שהוא עבר! וזה נעשה בכזאת אכזריות, בלי יכולת שלו אפילו להתגונן!
עכשיו מי נשאר?! סטאניס בראתיון ו-Lord of the light?! (בהתחשב בזה שאני "לוחם האור" אני כנראה צריך להיות בעדו)
ואריה הייתה מטר לידם!!! מעונה ראשונה מחכים שקייטלין תתאחד עם הילדים שלה, או מישהו!!!
זה היה כזה "טוב אני הולכת שניה לרוב" ומאז היא לא חזרה
! אחד המעצבנים

אה כן יש את קאליסיי

אני מרגיש שמראים ממנה כ"כ מעט יחסית לשאר. נקווה שהיא תיכנס בכולם...

אני אראה את הסרטון כשאני אסיים את עונה 3 (או אפילו 4), אני חושש מספוילרים והשפעות חיצוניות

Moreiro

New member
אין שם ספוילרים אתה יכול לראות

זה היה ישר אחרי שהפרק יצא והוא לא קרא את הספרים ולא מדבר שם בכלל על תיאוריות ועל מה שהוא חושב שיקרה בהמשך, רק על איך הוא מרגיש לגבי זה...

אני רוצה לקרוא את הספרים אחרי שייגמרו המבחנים, השאלה איך להשיג אותם כי לקנות לא בא לי בינתיים, מעניין אם יש סיכוי שיהיה אותם בספריה...
נראה לי שזה יגרום לי להנות הרבה יותר כי אני רואה כל מיני סרטונים ביוטיוב של אנשים שמסבירים כל מיני אזכורים אקראיים של דברים ואיך הם מנתחים את זה ויש המון המון מעבר... וכרגע כשאני רואה את הסדרה אני בקושי זוכרת מי זה מי ולא שמה לב כל כך לפרטים הקטנים... ובתור בנאדם אובססיבי ששם לב לכל פיפס בסדרות שהוא אוהב ומת על רפרנסים ובדיחות פנימיות... זה אומר המון

אוקיי ראיתי
באמת מוצלח!
אני חושב שחוויתי את זה שונה כי ראיתי את שלושת העונות באיזה שבוע או משהו.
אז לא לגמרי הייתי "מושקע" בדמויות, כאילו הכרתי אותם לפני שניה

אם זה היה מתפרס לשלוש שנים אני מבין לגמרי איך זה יכול להשפיע ברמה שהוא מדבר עליה...
גם אני לא הכי מבין את הרעיון שבו זה הופך את הסדרה למשהו "שונה"
אבל אני כן יכול להגיד שאני כן זז יותר לאט מהפרק הזה... הייתי צריך רגע.
אבל יש מצב שזה כי הפרקים עומדים להיגמר

אגב לקח לי שנים לקלוט את השמות, הבתים וכו', ואני עדיין לא סגור עליהם :S
כי יש מלא דמויות וסיפורים!

LemonLimeLilach

New member

אני חושבת שמה שעורר בי בעיקר רצון להתאבד הייתה הדרך הכל כך אכזרית שהם דקרו את אשתו של רוב בבטן. זה לא שהייתי כל כך עצובה שרוב מת (כי ידעתי שזה יבוא בעונה ההיא, רק לא מתי/איך) אלא שזה היה כל כך אכזרי שלא ראיתי את עצמי אפילו ממשיכה את הסדרה! זה היה שחור ברמה שלא ראיתי משום סדרה אף פעם.

למעלה