לויס וקלארק- פרק הבגידה!
ואוו. אמצע עונה 4. חייבת להודות שהעונה הזו ממש ממש מוצלחת! עונה 3 הייתה החלשה ביותר, לא זכרתי נכון.
בכל מקרה, הגעתי לפרק שלויס בוגדת בקלארק עם סופרמן וזה פרק מעולה! זכרתי ממנו ממש מעט והתמונה המנטאלית בראש הייתה שונה ממה שקרה.
סופרמן מקבל פרס לשלום או בטחון או שקרכלשהו ופושע לשעבר שהפך לפילנתרופ (ולא במקרה שם משפחתו הוא good) מקנא שסופרמן מקבל את כל תשומת הלב, כשגם הוא עושה המון טוב ותורם כספים וכו'.
אז הוא מחליט למצוא לכלוך על סופרמן על מנת להפיל אותו.
בניית רצף האירועים ממש טובה, מה שלא באמת מאפיין 95% מהפרקים בסדרה, שם האילוצים התסריטאים מורגשים היטב!
אני לא ארחיב אבל כל התפתחות הפרק ממש טובה, עם סופרמן מעצבן שלא מוכן לשקר שקר לבן קטן ולהשיב את אמון הציבור, לויס מתחרפנת ומתפרצת על כתבים, התקשורת מעוותת לחלוטין את הכל וגורמת לכולם לאבד אמון בסופרמן..סופרמן מיירט טילים כששתי המדינות חוזרות למצב מלחמה, במקום שלום, אחרי שאיבדו את האמון בסופרמן.
[גם ככה סיטואציית שתי המדינות עשתה לי אסוסיאציות למצב הנוכחי, אבל היירוט שלו הרג אותי מצחוק..הוא הכיפת ברזל שלהם!]
בכל מקרה, פרק מעולה. האילוץ היחיד שביאס אותי היה שאחרי שזו שעקבה אחרי לויס לקחה תמונות אמיתיות של לויס וסופרמן במיטה, היא בצורה הכי מאולצת איבדה אותן- מישהו דחף אותה, המצלמה נפלה, הפילם נפתח בשמש ונשרף והיא נאלצה לזייף את התמונות שהיא צילמה וזה כמובן מה שהחזיר את אמון הציבור בסופרמן.
עם הטכנולוגיה של היום זה לא היה קורה!