שרשור המלצות

ShukyD

New member
שרשור המלצות

לפני המקלחת
מי שרוצההההההה היום ב11 ומשו ב "יס 2" יש ג'יי ובוב השקט מכים שנית ובכלל אם יצא לכם לראות בימים האחרונים שמו את כל הסרטים של קווין סמית בכל מקרה מומלץ ביותר ומי שיש לו יס ורוצה לראות שיבדוק את השעה המדוייקית ויביא כיף וזהו
תהנו אחד הסרטים החזקים <למרות שצריך לראות את כולם כדי להבין הרבה מהבדיחות שם> אבל שטויות הוא מצחיק בלי קשר

Hangman Jury 87

New member
המלצות

ל-3 סרטים חדשים פשוט ענקיים לדעתי "טיסת לילה" (סרט מעולה!) "התרסקות" (עוד יותר מעולה) "סודות נעולים" (פחות מעולה מהם אבל גם טוב)

ShukyD

New member
טחחחחחחח

טיסת לילה זה סרט מעולה? תעשה לי טובה אחד הגרועים ביותר.. כל כך צפוי ומשעמם תעיר אותי כשיגמר

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

ראיתי טיסת לילה ביום שישי והיה ממש ממש מעפן למרות המלצות טובות. אנשים לא יודעיםמה זה איכות בימינו.

The Peanut

New member
יש לי אחד טוב ../images/Emo13.gif

קוראים לו "תפוס אותי אם תוכל", סרט ממש יפה.

Dawson girl

New member
וואי ראיתי את הסרט הזה!

הוא היה מצחיק
במיוחד אהבתי את הקטע עם ג'יימס ואן דר ביק וג'ייסון ביגס
ואין לי יס

Dawson girl

New member
../images/Emo3.gif

אבל אם אנלא טועה הוא נפל מהחלון או משו
והכי הרס אותי שטמפיט כמו ג'יי ממש ראה דוסון קריק

JMSixfeetsmall

New member
המלצות:

הסרט Frequancy, לא זוכרת מאיזו שנה אבל זה סרט פשוט מצויין. ולמי שיש יס, לראות את התוכנית "30 יום" ביס דוקו (ערוץ 8). זה גדול

SomebodyElse

New member
קווין סמית אדיר

במיוחד Clerks. ודוגמה. וג'יי ובוב השקט מכים שנית זה באמת סרט ענק, אני מתה לראות אותו [שוב]

"Aziz, LIGHT!"

האלמנט החמישי, כי ברוס וויליס עם שיער שם ויש... כוסית ערומה!
. וגם מועדון קרב כי זה מהסרטים האלה שהפעם הראשונה שרואים אותו והשנייה ממש אחרות.. תגידו, מישהו ראה את הצללית של המטוס בטרויה? חיפשתי כל הסרט ולא מצאתי
(זה סרט עם מוסר השכל: "לא כל סרט עם בראד פיט בחצאית הוא בהכרח שווה צפייה").

למעלה