שרשור המלצות

black crow

New member
שרשור המלצות

טוב, אז השרשור הקודם היה פורה, הוסיפו לי עוד דברים לרשימה.... אגב, נעלמתי כי חיכיתי לאינטרנט מהיר....הוא הגיע אז אני חורשת על יוטיוב..חחח...איזה כיף לי והתגעגעתי מאוד אז תבואו לצ'אט מאוחר יותר המלצתי תבוא בהמשך: אני מזכירה:-לא יותר מהמלצה אחת להודעה -להשתדל להימנע משרשור הודעות לא קשורות -בלי מריחות של מילים וריבוי אייקונים אוהבת חוף

black crow

New member
../images/Emo207.gifאף אחד מלבד רינת לא אוהב אותי

למה לא באים לצ'אט? חסרתם לי ותכף סימפסונס אוהבת חוף

behappy

New member
המלצה מפגרת לגמרי

להקת קווין!! יא, אני שומעת אותם עכשיו במשרד וזה כזה........ מלא בנוסטלגיות, ויפה, והקול של פרדי

black crow

New member
סרט זר

vengo אני התמכרתי וכעת מתענגת על בסיס יומי על המוסיקה הנהדרת סיפור שברו של אב שמאבד את בתו. הסרט שזור ברגישות בינות צלילי הגיטרות הספרדיות מומלץ בחום!!!! חוף

פלוטו24

New member
אם כבר מדברים על סרטים

מלהולנד דרייב. כי זה אחד הסרטים האהובים עליי ביותר, עם הבמאי הגאוני: דיויד לינץ' ואחת השחקניות הטובות והאלוהיות ביותר: נעמי ווטס.

shiray

New member
וואי כןןןןןןןן

סרט מעולה מעולה מעולה!!! רק לא לצפות להבין הכל בצפיה הראשונה- זה בלתי אפשרי! ואז זה מתחלק- או לראות שוב ושוב עד שמבינים, או לקרוא באינטרנט ניתויחם ואז לראות שוב ולקלוט שם עוד דברים שלא כתובים... אבל צריך להבין אותו כדי באמת לאהוב אותו. סרט באמת מדהים.

lifahead

New member
במאי גדול...בלו וולווט וטווין פיקס..איזה ראש

חולני.........:}

אחחח.....טווין פיקס Fire Walk With Me...

אגב, המוזיקת רקע בסידרה של אנג'לו בדלמנטי היא פשוט גאונית ויש גם זמרת ששרה רבה בסדרה ובסרט וקוראים לה ג'ולי קרוז. איזה פלאשבקים...אחת הסדרות שהכי אהבתי כל חיי. והפסקולים גם של הסדרה וגם של הסרט מומלצים ביותר. |חותכת| יום טוב, ליבי

behappy

New member
דיוויד לינץ' הזה

יושב לך בראש ומכרסם לך אחד-אחד את תאי הדם שאתה מדמם כשאתה רואה את הסרטים שלו:[[ אבל כן, הוא גאון. דווקא יותר אהבתי את קטיפה כחולה, אבל גם מלהולנד מטורף ויפה=]

פלוטו24

New member
איזה כיף שכולכם מעריכים

במאי כה גאוני.
ואת מלהולנד ראיתי בערך 10 פעמים עד כה. לא מגזים...

lifahead

New member
אז אתה בטח יודע מה הקשר לבחור המפחיד

עם הראסטות לסרט? כי אני לא הבנתי מה הוא קשור!

פלוטו24

New member
ואיי זה חתיכת הסבר פילוסופי...

אני באמת לא אעריך ואמליץ לך לפנות לכל מיני אתרים שנותנים פרשנויות לסרט וכלל לקטע עם "המפלצת" (ככה אני קורא לו). מה שאני יכול לומר על פי מה שקראתי הוא שמדובר בעצם בתת מודע של בטי, או באלטר אגו שלה. הנפש האכולה והרקובה שלה מבפנים וכל הפחדים שקיימים בתוך מה שהיא חובה ואני לא אעריך על מנת לא להרוס פה עם ספוילרים.

behappy

New member
וואי. הבנתי את זה קצת אחרת.

שזה התת מודע של לינץ' עצמו. אבל מה שכתבת פה גם רעיון מעניין..

למעלה