שרשור המלצות

שרשור המלצות../images/Emo9.gif

היה את זה פעם לפני הרב ה הרבה זמן;; שכל אחד יכתוב: 5 להקות שהוא ממליץ עליהם[עדיף פחות מוכרות..] 5 סרטים\סדרות שהוא ממליץ עליהם 5 אלבומים שהוא הכי ממליץ עליהם ו5 שירים שהוא ממליץ עליהם D: שתפו פעולה

BrokenRainbow

New member
טוב מנסה ../images/Emo9.gif

5 להקות: 1. anti flag 2. NOFX 3. black flag 4. pennywise 5. bad religion אלה בשבילי 5 להקות הפאנק רוק הכי טובות שאני מכירה ושאני אוהבת. מי שלא מכיר את הלהקות האלה שלא יקרא לעצמו מעריץ של מוזיקת פאנק רוק D:
5 סרטים\סדרות: 1. 'האנטומיה של גריי'- הסדרה הכי טובה שאני מכירה ובלי ספק האהובה עליי. 2. 'רקוויאם לחלום' [Requiem for a Dream]- אחד הסרטים הכי טובים שיש ואחד האהובים. 3. 'אפקט הפרפר'. פשוט כי זה סרט טוב ואני מתה עליו.
4. 'הישרדות' [המקורי, לא החרא של הארץ
]. 5. 'סאות' פארק'. כי אריק, סטן, קייל וקני D:
5 אלבומים: 1. When Your Heart Stops Beating של 44+. 2. New maps of hell של bad religion. 3. Take Off Your Pants And Jacket של blink 182 4. כנען 2000 של שבק ס'
5. One-X של שלושה ימי חסד [3 days grace
]
5 שירים: 1. אין כבוד - שבק ס 2. Seattle Was A Riot של anti flag 3. The Empire Strikes First של bad religion 4. so long nanny! של הbedwetters [לכל אוהבי הסקייט פאנק\פאנק אמריקאי.. אפילו שהם אסטונים או משהו זה שיר אדיר למי שאוהב את הסגנון
] 5. The Scientist של קולדפליי. כי זה שיר מדהים.
6. כל מה שאיכותי D:

The Word Alive

New member
*-*

5 להקות The Devil Wears Prada Bring Me the Horizon The Black Dahlia Murder Beneath the Sky I Killed the Prom Queen [ 5 זה כלום ;; עוד כמה: Underoath Blessthefall Suicide Silence Job for a Cowboy 5 סרטים\סדרות האביר האפל סיוט ברחוב אלם [כל הסדרה] משחקי שעשוע *-* הצלצול מת לצעוק 1 2 3 4 5 אלבומים קנט יו בלסינגס - ברינג מי פלגס - דה דוויל ווירס פראדה בעקרון האלבומים של הלהקות למעלה ^ ו5 שירים 7861 - בנית' דה סקיי מדוזה - ברינג מי קמדאון - ברינג מי פילס [?] - דה בלק דהליה מרדר היגיניה [?] - בלסדהפול *-*

NoAmItA ChAn

New member
יאללה!

שכל אחד יכתוב: 5 להקות: סתם להקות פחות מוכרות שמצאתי XD 1. Cinema Bizarre. 2. Breaking Benjamin. 3. Rise Against. 4. Three Days Grace. 5. Mindless Self-Indulgence. 5 סרטים\אנימה: 1. האביר האפל - ג'וקררררר 33333333333333333333333333> 2. אנימה: Lovely Complex - סיפור אהבה מתוק בין מישהי בגובה 172 ומישהו בגובה 156. 3. Ouran High School Host Club - האנימה האהובה עליי. מלאה בבחורים שרמנטיים ומשעשעת 3> 4. Shugo Chara! - מאהו-שוג'ו (נערת פלא סטייל סאקורה). 5. Hayate The Combat Butler - פארודייה מצחיקה ביותר XP 5 שירים: אני אמליץ על שירים מהלהקות הלא מוכרות. 1. Lovesongs (They Kill Me) - Cinema Bizarre. 2. Evil Angel - Breaking Benjamin. 3. Behind Closed Doors - Rise Against. 4. Never Too Late - Three Days Grace. 5. Stupid MF - MSI. ולסיום, 5 ספרים: (כי אלבומים אין לי) 1. חולית, משיח חולית, כופרי חולית, בית לשכה חולית, הקיסר האל של חולית וכל שאר המליוני חוליות - בינתיים קראתי את חולית ואת משיח חולית, אבל זה מדהים *-* וספר קשה XD 2. הארי פוטר - היי 3: 3. המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה - דה. 4. מעוף הדרקון, מסע הדרקון, הדרקון הלבן - טרילוגייה. קראתי רק את הראשון, אבל אני כבר מתה להמשיך XP 5. ילד האריות - טרילוגייה מאממת 3>

האביר האפל ../images/Emo47.gif../images/Emo99.gif

וואו המשחק של הית' לדג'ר שם מדהים בחיים לא ראיתי משחק יותר אמיתי מהמשחק שלו באביר האפל אני לא חשבתי שאני בסרט ולא חשבתי שהוא שחקן ,חשבתי שזה אמיתי שיש ג'וקר שיש באטמן O: אני כ"כ עצובה על זה שהוא לא זכה לשמוע עד כמה הסרט הצליח ועל זה שכולם אומרים שהוא שחקן אדיר.

Bedussey

New member
המלצהצה../images/Emo217.gif

5 להקות: 1.The Red Jumpsuit Apparatus 2.Black Sabbath 3.Arma Angelus [של פיט חח שהוא היה הסולן] 4.Breaking Benjamin 5.Theory Of A Deadman 5 סרטים/סדרות: 1.מגרש ביתי [סדרה] 2.הטירה הנעה [סרט] 3.מילים ולחן [סרט] לא עולה לי עכשיו כלום ... אלבומים אין לי מושג :S 5 שירים: 1.Snowblind- Black Sabbath 2.Your Guardian Angel -The Red Jumpsuit Apparatus
3. The Diary Of Jane - Breaking Benjamin 4.Made Up Stories - Go Audio 5.Point To Prove -Theory Of A Deadman עוד אחד: 6.Face Down- The Red Jumpsuit Apparatus [:

מחררר יומולדת D:

אממ אני לא ממש מכירה להקות לא מוכרות אז 5 הלהקות שאני הכי אוהבת: 1.פו"ב 2.פאניק אט דה דיסקו 3.גרין דיי 4.קוברה סטארשיפ 5.מיי כמיקל רומאנס 5 סרטים\סדרות: 1.נמלטים 2.האו.סי 3.האביר האפל 4.אלפא דוג 5.תחטפי את ליבי 5 אלבומים : כל האלבומים של הלהקות למעלה >< 5שירים: 1.lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off של פאניק אט דה דיסקו 2.גט בזי ליוינג אור גט באזי דיינג של פו"ב 3.וואן איי קומ אראונד של גרין דיי 4.טיים אוף יור לייף של גרין דיי 5.דה צ'ארצ' אוף הוט אדיקשן של קוברה סטארשיפ

love scar me

New member
נמנמנמ...לא חושבת יש לנו אותו טעםXD../images/Emo108.gif

ננסה
5 להקות שאני ממליצה עליהן -Gunse N' Roses
-נייטוויש
-הביטלס!
-פנטרה *-* -בולאט [אני בטוחה שאתם מכירים גם ת'שם המלאXD] |רשמקול||דגש|5 סרטים\סדרות שאני ממליצה עליהם -דופלקס [סרט] -שנות ה70 [בטוחה שכולם מכירים -סדרה] -שולץ XDD[סדרה] -כינרת[סדרה-ישנה] -גיבור על 4 [סרט]-מומלץ ביותר
5 אלבומים שאני ממליצה עליהם -מצטערת שאני לא זוכרת ת'שמות- -דיסק האוסף של הביטלס
-דיסק האוסף של אביב גפן -Wishmaster של נייטוויש
-אלבום האוסף של בוב מארלי , Legend-מומלץ ביותר! -A Fine Frenzy - Almost Lover -מומלץ ביותר! -ועוד אחד כי ממש אהבתי~ האוסף של כוכב נולד 6!
ליבייי
5 שירים שאני ממליצה עליהם -Eric Clapton - Tears In Heaven[התאהבתי מהרגע הראשון -בגיל 8 :S] -Sleeping Sun -נייטוויש
-A Fine Frenzy - Almost Lover[כה יש האלבום ניקרא אולמוסט לאבר על שם השיר הזה] -Guns N' Roses - Knocking On Heavens Door-אין מה לדבר בכלל!
-Guns N' And Roses - Patience
יש עוד המון ,אבל ניסיתי לגוון :] -

למעלה