שרשור המלצות

שרשור המלצות../images/Emo70.gif

בגלל שטיפטיפה יבש פה [בלשון המעטה] החלטתי לפתוח שרשור המלצות על כל מיני דברים: שיר מומלץ: להקה מומלצת: זמר מומלץ: זמרת מומלץ: סרט מומלץ: תוכנית טלויזיה מומלצת: בהצלחה לכם!

עונה:

שיר מומלץ:welcome to my life-simple plan להקה מומלצת:simple plan זמר מומלץ:chad kroger זמרת מומלץ:avril lavigne סרט מומלץ:אין כל כך.. תוכנית טלויזיה מומלצת:סמולוויל

גיל110

New member
עונה

שיר מומלץ: "אדון עולם עד מתי" של סאבלימינל ומירי בן ארי להקה מומלצת: Disturbed זמר מומלץ: המלך (פתאום בא לי לשמוע אותו..) זמרת מומלץ: אין אחת כזאת.. אבל אחת שאני שומע, זו סלין דיון. סרט מומלץ: המירוץ לזהב תוכנית טלויזיה מומלצת
לא רואה.

BaTeL37

New member
עונה=]

שיר מומלץ:יש הרבה...אחד מהם הוא Matisyahu-Indestructible להקה מומלצת:pearl jam,The Beatles זמר מומלץ:Lenny Kravitz זמרת מומלץ:Alanis Morissette סרט מומלץ:מיליון דולר בייבי. תוכנית טלויזיה מומלצת:סמולוויל,סימפסונס,סיינפלד.

עונה - סחתיין על היוזמה!

שיר מומלץ: Stop And Stare - One Republic. שיר יפה, קליפ זוועוני
. להקה מומלצת (חוץ מניקל): לינקין פארק, פורט מיינור, וואן רפובליק, מארון 5, פול אאוט בויז
. זמר מומלץ: ני-יו, שי גבסו (יש מלא, אבל לא עולים לי עכשיו!). זמרת מומלץ: קלי קלארקסון. סרט מומלץ: נמנממ.. לא ראיתי לאחרונה הרבה סרטים. אז את "החשוד המיידי". תוכנית טלויזיה מומלצת: סמולוויל (יש, אני לא לבד!!!) ועל טבעי (אולי בזה כן..).

למעלה