שרשור הכרות2..

look away

New member
שרשור הכרות2..../images/Emo20.gif

כי יש הרבה חדשים.. 1.שם: 2.גיל: 3.תאריך לידה: 4.מיקום: 5.תלמיד/צבא/סטודנט/אחר: 6.משו שאת/ה רוצה להמליץ לנו? 7.שיר אהוב של אריק: 8.אלבום אהוב של אריק: 9.סרט אהוב של אריק:

idanri

New member
ראשון../images/Emo13.gif

שם:עידן גיל:16 וקצת תאריך לידה:30.4.1990 מיקום:מזכרת בתיה תלמיד ממליץ על: הדיסק החדש של הדג נחש - בעזרת הג'אם!!!!! שיר אהוב של אריק:צא מזה אלבום אהוב של אריק:רגעים סרט אהוב של אריק:מציצים כמובן. יום טוב!

porky169

New member
שני../images/Emo134.gif

1.שם:ניר 2.גיל:18 3.תאריך לידה:6.8.88 4.מיקום:השפלה 5.תלמיד/צבא/סטודנט/אחר:אחרי ביצפר 6.משו שאת/ה רוצה להמליץ לנו?על האלבום של גידי גוב דרך ארץ 7.שיר אהוב של אריק:אני לא יכול לענות על אחד 8.אלבום אהוב של אריק:הייתי פעם ילד 9.סרט אהוב של אריק:כבלים

Cheat 2 Win

New member
שלישי :]

1.שם:טל 2.גיל:13 3.תאריך לידה:3.2.93 4.מיקום: תל אביב 5.תלמיד 6.לפתוח את הבוקר עם שיריו של אריק 7.שיר אהוב של אריק: אחת השאלות הקשות. אולי גיטרה וכינור או שיר אחרי מלחמה 8.אלבום אהוב של אריק: הייתי פעם ילד 9.סרט אהוב של אריק: כבלים, בלי לחשוב בכלל.

רביעי

1.שם:מורדי 2.גיל:35 3.שנת לידה:תעשו חשבון לבד 4.מיקום:בצריף של גוטה 5.תלמיד/צבא/סטודנט/אחר: אחר 6.משו שאת/ה רוצה להמליץ לנו? לשים במערכת אריק איינשטיין? 7.שיר אהוב של אריק:הרחק בלילה/ערב מול הגלעד... יש עוד,להציף? 8.אלבום אהוב של אריק:
9.סרט אהוב של אריק:מציצים

JAMES DEAN

New member
היא בכוונה שאלה מה הגיל

כדי להוסיף אותך בלוח האירועים של הפורום.

shiri li

New member
חמישית :)

1.שם: שירי לי 2.גיל: 15 וחצי 3.תאריך לידה: 27/1/91 4.מיקום: איפשהו... :) 5.תלמיד/צבא/סטודנט/אחר: תלמידה 6.משו שאת/ה רוצה להמליץ לנו? האלבום של פיטרוט. כבר שנה בערך, אבל מעולה! 7.שיר אהוב של אריק: וואו, קשה לבחור אחד... 8.אלבום אהוב של אריק: פלסטלינה, עם שלום חנוך. וגם שבלול. 9.סרט אהוב של אריק: מציצים

idanri

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifהאלבום של פיטר רוט

ב-ה-ח-ל-ט מומלץ אלבום הבכורה של פיטר!!!

JAMES DEAN

New member
גם אני פה:

1.שם: גלעד 2.גיל: 26 3.תאריך לידה: 21/10 4.מיקום: י-ם 5.תלמיד/צבא/סטודנט/אחר: אחר 6.משו שאת/ה רוצה להמליץ לנו? כן. פורום קולנוע ישראלי 7.שיר אהוב של אריק: יושב על הגדר 8.אלבום אהוב של אריק: שבלול 9.סרט אהוב של אריק: מציצים

עונה../images/Emo13.gif

1.שם: טל 2.גיל: 14 וחצי 3.תאריך לידה: 15.9.91 4.מיקום:
5.תלמיד/צבא/סטודנט/אחר: תלמידה 6.משו שאת/ה רוצה להמליץ לנו? --- 7.שיר אהוב של אריק: יש בי אהבה 8.אלבום אהוב של אריק: עוף גוזל 9.סרט אהוב של אריק: לא יודעת

עונה../images/Emo8.gif

שם: ליאור גיל: 29 ת.לידה : 1976 מיקום: מרכזי ביותר... תלמיד\צבא\סטודנט\אחר: זמר,שחקן,שדרן ומטפל הוליסטי רפואי המלצה: לעזור לחתולים המסכנים כאן בארץ באוכל\מים\אימוץ וכו'... שיר אהוב: אני רואה אותה בדרך לגימנסיה 1971 אלבום אהוב: יש לפחות 3 : "מזל גדי", "שבלול", "בדשא אצל אביגדור" סרט: מציצים האגדי !!!

למעלה