שרשור הכרות

צוף בו

New member
שרשור הכרות

בגלל שהצטרפו מלא חדשים אז בואו נעשה אחד כזה ולא כולם מכירים את כולם::::: שם: גיל: עיר\ישוב: בן\בת: תחביב: שיר אהוב מהסדרה: שחקן אהוב מהסדרה: שחקנית אהובה מהסדרה: תאריך לידה: אייסי/מסנג'ר: תמונה שלי[רצוי מאד]: ועוד משהו שבא לי להגיד: אתם באופן אישי יכולים להביא עוד שאלותתת... פשוט לא עולה לי כרגע עוד אבל כל דבר אפילו הכי לא קשור יכול להיות סבבה... אז יאלללה... תתחילו לשרשר...

../images/Emo141.gif../images/Emo42.gif

שם: אביאל. גיל: 16. עיר\ישוב: יהוד. בן\בת:
תחביב: מחשב, לימודים, חברים, סריגה. שיר אהוב מהסדרה: הפתיחה. שחקן אהוב מהסדרה: ג'ק. שחקנית אהובה מהסדרה: סלין. תאריך לידה: 23.9.90 אייסי/מסנג'ר: [email protected] תמונה שלי[רצוי מאד]:
<~~~~ הנה אני. ועוד משהו שבא לי להגיד: :)

dani t h e girl

New member
הכירו נא, דני! ../images/Emo3.gif

שם-דני.
גיל-13.
עיר-ירושלים.
בן/בת-בת (ופמינסטית).
תחביבים-לראות השבט, להיפגש עם חברות, לשמוע את השירים של רד הוט צ'ילי פפרס
.
שיר אהוב מהסידרה-every where that you go.
שחקן אהוב מהסידרה-בריי.
שחקנית אהובה מהסידרה-אמבר.
תאריך לידה-30.7.1993
אייסי/מסנג'ר-מי שרוצה לקבל את האייסי (אין מסן)-->תשלחו הודעה לפרטי.. ואולי תקבלו!
תמונה שלי-
----> הנה אני! נכון אני חמודה?
מספר מזל-7.
הכינויי הכי חמוד בפורום-dans girl.
הדמות הכי שווה בסידרה (מבחינת מראה, בת+בן)-דני, בריי/לקס.

hagayx

New member
אני../images/Emo27.gif

שם: חגי גיל: 16 עיר\ישוב:יישוב ליד כפר סבא
בן\בת: בן תחביב: הכל! שיר אהוב מהסדרה: שיר פתיחה שחקן אהוב מהסדרה: ג'ק ,ריאן שחקנית אהובה מהסדרה:פטסי,סלין,אבוני,טרודי תאריך לידה:1990\05\30 אייסי/מסנג'ר: 154967510 [email protected] תמונה שלי[רצוי מאד]: -------->

אניייייייייייייייייייייי

שם:= יוני גיל:= 18 עיר\ישוב:= פ"ת בן\בת: = בן תחביב:= מוזיקה שיר אהוב מהסדרה:= כל מיני שחקן אהוב מהסדרה:= בריי שחקנית אהובה מהסדרה:= אבוני תאריך לידה:=xxxx אייסי/מסנג'ר:=xxxxxx תמונה שלי[רצוי מאד]: ועוד משהו שבא לי להגיד= החיים יפים.

YaEloNeT

New member
יאללה. ../images/Emo204.gif../images/Emo23.gif

שם: יעל. אבל גם בלונדה הולך P: גיל: עודמעט 17. עיר\ישוב: פ"ת. בן\בת: נקבה
תחביב: וול, אני בטוחה שזה לא יפתיע כמה וכמה מכם.. שופינג
.
שיר אהוב מהסדרה: דה דרים מאסט סטיי אלאיב. שחקן אהוב מהסדרה: כיילב רוס. שחקנית אהובה מהסדרה: בת' אלן. תאריך לידה: 16.5. אייסי/מסנג'ר: [email protected] , 286859639 ועוד משהו שבא לי להגיד: בלופ.

moton

New member
../images/Emo26.gif

שם: מוטי גיל: 17 עיר\ישוב: רמלה בן\בת: בן תחביב: צילום, עריכה, עיצוב גרפי שיר אהוב מהסדרה: Abe Messiah ו-The Dream Must Stay Alive שחקן אהוב מהסדרה: מי שמשחק את ג'ק שחקנית אהובה מהסדרה: בת' אלן (אמבר) תאריך לידה: 8.12.89 אייסי/מסנג'ר: אני אתן למי שירצה במסר ועוד משהו שבא לי להגיד: יש לי היום בגרות במתמטיקה... בהצלחה לי

AVIV172

New member
שלום לכוווווווולם!

שם: גיל: עיר\ישוב: מרכז הארץ:) מצטער... בן\בת: בן. תחביב: מתנדב, קולנוע, ים וכו' שיר אהוב מהסדרה: שיר סיום- עונה 1. שחקן אהוב מהסדרה: בריי שחקנית אהובה מהסדרה:ואמבר (כמה קיטשי..) תאריך לידה: יוני 1989 אייסי/מסנג'ר: אשמח לתת במסר למי שארצה. תמונה שלי[רצוי מאד]: אשמח לתת לכל מי שיבקש:) ועוד משהו שבא לי להגיד: מצטער חבר'ה, אני פשוט בג"צ ולא רוצה לחשוף אותי. אוהב אתכם המון!

DirtyDance

New member
../images/Emo127.gif

שם: גיל: נועה עיר\ישוב: י-ם בן\בת: בת תחביב: ים, קולנוע, מסיבות ודברים כאלה שיר אהוב מהסדרה: every where you go שחקן אהוב מהסדרה: ג'ק שחקנית אהובה מהסדרה: אמבר תאריך לידה: יוני 1993 אייסי/מסנג'ר: 294231007, יש מסן אבל רק במסרים. תמונה שלי- o_O ועוד משהו שבא לי להגיד:

בת 1986

New member
אל תשאלו מה קרה לי!

כתבתי וכתבתי את כל השאלון הזה.. שלחתי וזה נמחקקקק אינלי כח שוב!

שירה 94

New member
קצת פרטים עלי

שם: שירה גיל: בדיוק היום 14!! עיר\ישוב: ---- (פרטי) בן\בת: בת תחביב: לשיר לנגן ולראות השבט!! שיר אהוב מהסדרה: השיר פתיחה של העונה השניה (שאבוני שרה) שחקן אהוב מהסדרה: מתה על בריי שחקנית אהובה מהסדרה: אמבר (זה הולך ביחד לא?) תאריך לידה: 1.2.93 אייסי/מסנג'ר: לא נכנסת לאייסקיו ואין לי מסנג'ר אבל מי שרוצה זה האיימל : [email protected] ועוד משהו שבא לי להגיד: אם יש למשהו תמונות יפות של בריי הוא מוזמן לשלוח לי לאיימל ואני אשמח מאוד

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gifמזלטוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo212.gif../images/Emo213.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif

YaRoN Tribe

New member
../images/Emo26.gif אני ../images/Emo36.gif

שם: ירון גיל: 17.5 עיר\ישוב: איפושהו במרכז בן\בת: בן תחביב: לראות השבט
שיר אהוב מהסדרה: Tribe Spirit שחקן אהוב מהסדרה: מי אם לא דייויד קמרון שחקנית אהובה מהסדרה: בת' אלן כמובן תאריך לידה: מתישהו בספטמבר 1989 אייסי/מסנג'ר: 345038868 תמונה שלי[רצוי מאד]:
ועוד משהו שבא לי להגיד: משעמם לי
סמיילי אהוב:

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gifאני../images/Emo13.gif שם: דפי.גיל: 18.5עיר\ישוב: נס ציונה../images/Emo82.gifבן\בת: בת../images/Emo90.gifתחביב: לקרוא.שיר אהוב מהסדרה: This is the place../images/Emo99.gifשחקן אהוב מהסדרה: מייקל ווסלי סמית'../images/Emo99.gif ודן וויקס../images/Emo99.gif.שחקנית אהובה מהסדרה: בת' אלן../images/Emo99.gifתאריך לידה: 26.4.1988אייסי/מסנג'ר: [email protected], תגידו אם אתם מוסיפים. ומשהו נוסף, ב90 מהזמן אני בכלל לא שם, אז אל תתפלאו אם ייקח לי שנים לענות../images/Emo3.gifתמונה שלי[רצוי מאד]: ../images/Emo26.gifועוד משהו שבא לי להגיד: אני עייפה מוות |פיהוק|

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gifבלע../images/Emo3.gif הנה נורמלי: שם: דפי. גיל: 18.5 עיר\ישוב: נס ציונה../images/Emo82.gif בן\בת: בת../images/Emo90.gif תחביב: לקרוא../images/Emo63.gif. שיר אהוב מהסדרה: This is the place../images/Emo99.gif שחקן אהוב מהסדרה: מייקל ווסלי סמית'../images/Emo99.gif. שחקנית אהובה מהסדרה: בת' אלן../images/Emo99.gif תאריך לידה: 26.4.1988 אייסי/מסנג'ר: [email protected], תגידו אם אתם מוסיפים. ומשהו נוסף, ב90 מהזמן אני בכלל לא שם, אז אל תתפלאו אם ייקח לי שנים לענות תמונה שלי[רצוי מאד]: למעלה../images/Emo3.gif ועוד משהו שבא לי להגיד: אני עייפה מוות |פיהוק|

קרניjack

New member
ולמה את/ה (צוף בו) לא עונה?

שם: קרן גיל: 18.5 עיר\ישוב: מרכז בן\בת: נקבה תחביב: ציור, מוזיקה, לנהל את הפורום שלי ולהתעסק עם מבחנות שיר אהוב מהסדרה: שיר הפתיחה המקסים שחקן אהוב מהסדרה: ג'ק!!- מייקל ווסלי סמית שחקנית אהובה מהסדרה: סלין. לא זוכרת את השם. תאריך לידה: 21.7 אייסי/מסנג'ר: תמונה שלי[רצוי מאד]: אם זה רצוי מאוד למה אף אחד לא שם תמונה?
ועוד משהו שבא לי להגיד: אני התאהבתי בAVENGED SEVENFOLD. תשמעו- אולי תאהבו

אני

שם: יוני גיל: 18 עיר\ישוב: ערד בן\בת: בן תחביב: לבלות עם חברה שלי שיר אהוב מהסדרה: abe messiah, tribe spirit, abadeo שחקן אהוב מהסדרה: ניק מילר שחקנית אהובה מהסדרה: מריל קאסי תאריך לידה: 6/10 אייסי/מסנג'ר: במסרים תמונה שלי[רצוי מאד]:
ועוד משהו שבא לי להגיד: אני שונא לקום בשישי בבוקר

צוף בו

New member
הנה אני...

סורי שאני מקפיצמה את זה.. פשוט לא היה לי זמן כל השבועעע שם: גליה גיל: 14 וחצי =) עיר\ישוב: פ"ת בן\בת: בת תחביב: ריקוד שירה.. אממ טלויזיה, חברות שיר אהוב מהסדרה: אני אוהבת את כולם :S שחקן אהוב מהסדרה: חח גם כולם בערך באותה מידה אבל שיהיה דייויד קמרון שחקנית אהובה מהסדרה: בת' אלן
תאריך לידה:2.7.92 אייסי/מסנג'ר:[email protected] תמונה שלי[רצוי מאד]: במסן לפעמים יש ועוד משהו שבא לי להגיד: גמני רוצה את הפרק שהיה ביום שני!!!!זה הפרק היחידי שהפסדתי עד עכשיו.. דווקא את הפרק הזה שכחתי להקליטטטט יום טוב =)

למעלה