שרשור הכרות!!!!

יונתן1988

New member
שרשור הכרות!!!!

יאללה חבר'ה, תריצו! שם: גיל: מקום מגורים: דמות אהובה בסידרה: פרק אהוב: להקה אהובה: אייסי: מסן: מסר לאומה: תמונה:

יונתן1988

New member
נתחיל!

שם: יונתן גיל: 18 וחצי מקום מגורים: גבעת שמואל (בקרוב מאוד!) דמות אהובה בסידרה: פיטר (הומר, סורי, מלפניך) פרק אהוב: התלבטות קשה בין עונה 4 פרק 8 ל-6 להקה אהובה: נכון לעכשיו, קווין! אייסי: 243316544 מסן: [email protected] מסר לאומה: סטואי דו מיני, אדם ווסט פדופיל אבל ענק, קווגמייר מלך, מג ילדת כאפות, כריס סתם שמן ולפיטר יש ביצים בסנטר! הומר, בארט, ליסה ומארג' (ומג\י, שתיהן לא חשובות בסדרות)- צר לי, אך אתם שייכים לעבר! תמונה: יותר מאוחר, לא בבית כרגע

יונתן1988

New member
ועוד מסר חשוב!!!

הזקן החרמן חם על כריס! אבל חם חם חם חם. בפרק שכריס מחלק דואר, בפרק עם החצ'קון כשהוא מציץ לו בחלון עם הסולם ונופל,ובפרק שהוא מפצה על הכדור שהעיף לבית שלו. "אם יהיה לך חם ותוריד את החולצה, איט וויל בי ג'סט פיין!" ילדים, ילדות, שמרו מרחק!

אספיר85

New member
עונה../images/Emo54.gif

שם: סתיו גיל: 14 מקום מגורים: ראשון דמות אהובה בסידרה: סטואי (ואחריו בריאן) פרק אהוב: The Kiss Seems Around The World/Deep Throats להקה אהובה: Lostprophets אייסי: אין מסן: [email protected] - אם אתם מוסיפים תזדהו קודם... מסר לאומה: בוגה לי בוגה לי בו תמונה:

יונתן1988

New member
Deep Throats אחד הענקים!

חחח, איך נקרעתי בקטע שסטואי עם התחפושת של הנקבה! זה כל כך הולם אותו!
או בקטע עם קרמיט הצפרדע! ראש העיר במיטבו בפרק, מי שלא ראה שירוץ לראות.

אספיר85

New member
כן!../images/Emo54.gif

אהבתי במיוחד את הקטע שלא נותנים לסטואי לראות טלויזיה ואז הוא מתחיל לשיר בקולי קולות. נקרעתי מזה...

יונתן1988

New member
"אתם יודעים מה יותר כייף?

ווצ'ינג מיסטר בלוודיל בלי כל הרעש הזה" ואז כל הבלה בלה בלה.. ענק

dsol

New member
../images/Emo13.gif_../images/Emo189.gif

שם: דודי גיל: 18 מקום מגורים: אשדוד דמות אהובה בסידרה: סטואי, ואז הקוף שיש לכריס בחדר
פרק אהוב: לא יודע.... להקה אהובה: NOVA אייסי: 5167676 אבל לא ממש בשימוש מסן: [email protected] מסר לאומה: אני ואומה ברוגז כבר שנים.... תמונה: אולי אחר כך

יונתן1988

New member
חחח, ד'ה איוול מאנקי אין מיי קוזט

קרע אותי איך הוא איגנר אותו בפרק עם החצ'קון. "איימ אין נו מוד!"

The Miller

New member
פפ

שם: עידו גיל: 16 מקום מגורים: רעות דמות אהובה בסידרה: סטואי פרק אהוב: 8 simple rules for selling your teenage daughter להקה אהובה: רדיוהד אייסי: 202686877 מסן: [email protected] מסר לאומה: אם מצאתם משהו טוב ברחוב כנראה שהשתינו עליו תמונה: שלי =\

אני../images/Emo126.gif../images/Emo194.gif

שם: שי גיל: 15 מקום מגורים: ערד דמות אהובה בסידרה: סטואי פרק אהוב: שפיטר נהיה מובטל ושסטואי נכנס לבית ספר לכוכבים להקה אהובה: נירוונה אייסי: 237785471 מסן: מסר לאומה: חיים רק פעם אחת אז צריך לחיות כמו שצריך תמונה: טוב רק כי אתם חמודים

yotamn9

New member
טוב יאללה

שם: יותם גיל: 15.752348 מקום מגורים: ירושלים דמות אהובה בסידרה: סטואי/פיטר פרק אהוב: לא יודע, יש יותר מדי. להקה אהובה: גם יש יותר מדי, אבל בכלליות אפשר להגיד שאני שומע הרבה דברים סביב הרוק והמטאל. אייסי:348638510 מסן:[email protected] מסר לאומה: תאכלו הרבה איוו.

למעלה