שרשור הכרות

eliormagick

New member
שרשור הכרות

אוקי אז הפורום קצת... מת! אז חשבתי לעשות שרשור הכרות שכל אחד יכתוב על עצמו קצת פרטים מי שרוצה מוזמן לענות:) שם: גיל: מיקום: מראה(עיניים שיער ועוד): תחביבים: אוכל אהוב: משקה אהוב: מעשן?: סוג מוזיקה: סרט מומלץ: זהו:) אם יש לכם עוד רעיונות לשאלות אתם מוזמנים להוסיף:)

eliormagick

New member
תשובות שלי כמובן../images/Emo3.gif

שם:אליאוד דהה
תחביבים:מיסטיקה
אוכל אהוב:פלאו של אמא
משקה אהוב:מיץ תפוחים או מילשק
מעשן?: לעיתים רחוקות מאוד
סוג מוזיקה:פופ דאנס שחורה עברית(לא מזרחית!)
סרט מומלץ:שר הטבעות:

ש איילת

New member
תשובות

שם: איילת גיל: 32 (כמעט פי 2 ממך..:) ) מיקום: פ"ת מראה: שער חום, עיניים חומות תחביבים: רגילים למדיי..ספרות, מוסיקה, סרטים.. אוכל אהוב: חצילים במיונז משקה אהוב: בזמן האחרון, תה צמחים לא מעשנת! סוג מוסיקה: לועזי, עברי, ג'אז, בוסה נובה ועוד כל מיני סרט מומלץ:...אנשים פשוטים. יש הרבה סרטים..

סמסרה1

New member
לאיילת המקסימה ../images/Emo23.gif

איילת, שכחת לציין, שאת ארכיטקטית. לא לזלזל בכך, למדת 5 שנים קשות עבור זה. באהבה,

סמסרה1

New member
שרשור הכרות

שם: סמסרה בשבילכם. גיל: האמא/סבתא של כולם כאן. מיקום: מרכז. עיניים: חומות. שיער: דבש . אוכל: כל מה שאכיל כמעט. אבל, בוא נגיד, שחומוס אסלי ולנגב בפיתה טריה. משרה: פרישק. מעשן: כבר לא. ספר מומלץ: יום שלישי עם מורי. סרט מומלץ: כרגע לא עולה לי בראש. תחביבים: טיולים, מוסיקה, ספרים, קניות, ים, ריקודים, חברות/ים,בטלה... הצגה מומלצת: במקרה אמש הייתי בהצגה :ריקוד בשישה שיעורים" עם נתן דטנר. נהדר. הוא גדול. ולא מזמן הייתי בהצגה : הצמה של אבא. גם טוב. עובדת , נו מה לעשות כדי להתקיים צריך גם כסף.

עונה:

שם: נגה גיל: 15 מיקום: אזור השרון מראה(עיניים שיער ועוד): עיניים- חומות, שיער- חום וחלק, צבע עור- לבן (לא זוהר) גובה: 163 תחביבים: לבלות עם המשפחה/חברים, לראות סרטים, לשבת מול המחשב ועוד... אוכל אהוב: סלט משקה אהוב: קולה מעשן?: לא סוג מוזיקה: רוק ישראלי
סרט מומלץ: כנפיים שבורות

Xboy123

New member
אליאוררררר../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

אני אחייה את הפורום הזה
סתם ... שם: המאהב של אליאור. גיל: הגיל של אליאור פחות שנה וחצי. מיקום: רחוק מירושליים זה בטוח
. מראה: לא דומה לאליאור
. תחביבים: לדבר עם אליאור, לאכול עם אליאור, לשתות עם אליאור, לשיר עם אליאור.. ועוד כמה דברים שזה לא המקום לדבר עליהם
. אוכל אהוב: אני בטוח שגם אליאור אוהב. משקה אהוב: שפיך... סתם איכס
. מים.. כמו אליאור! מעשן: אם אליאור לא מעשן אני לא מעשן.. אז לא.. סוג מוזיקה: דומה לסגנון המוזיקה שאליאור אוהב לשמוע.. חוץ מעופר ניסים :S. סרט מומלץ: השיחות שלי ושל אליאור. טוב.. עכשיו אני אהיה נורמלי! שם: אבי. גיל: במאי 17. מיקום: יפו. מראה: עיניים חומות.. שיער שחור... גובה 1.75.. עור בין בהיר לכהה.. בעע מזה חשוב. מדלג.(מאוחר מדי לא? :S) תחביבים: לדבר עם אליאור, מסנג'ר, לדבר עם אליאור, לשמוע מוזיקה, לדבר עם אליאור, לטייל(לא שאני מרבה לעשות את זה..) לדבר עם אליאור, אמממ.. לאונן.. נו מה אני לא סוטה.. זה גם תחביב
. אהה ואיך שכחתי לציין, לדברעם אליאור כמובן!!. אוכל אהוב: קשה לבחור :S משקה אהוב: חלב... וטרופית :S סוג מוזיקה: הכל חוץ ממזרחית ודיכאון.. לא עושה לי את זה :/. מעשן: לא.. אני גם לא סובל את הריח שלזה. סרט אהוב: אין כזה.. אני אוהב המון.

אהלנים ../images/Emo140.gif

גמני פה מדי פעם
שם:גילי (מתוקה) גיל: גדולה מהחיים (עוד שניה 40) מיקום: חיפה (אומרים שזו עיר עם עתיד
) מראה(עיניים שיער ועוד): שחורדינית, עיניים ירוקות
תחביבים: ספרים, עוד ספרים, מיסטיקה, החיים. אוכל אהוב: הכל כאילו... בעיקר של אמא
משקה אהוב: מיץ פירות. מעשן?: או אה.. המון
סוג מוזיקה: הכככככל.. תלוי בראש, תלוי בזמן... סרט מומלץ: החוש השישי... זה האחרון שראיתי...
משרה: מנחת סדנאות חווייתיות למודעות עצמית. וקצת "קלפנית" (- קוראת בקלפים נו..) ציטוטים נבחרים: "עשה את מה שאתה אוהב
ואהוב את מה שאתה עושה" לכל דבר בחיים יש לפחות שתי זוויות ראיה - מה את/ה בוחר/ת?

למעלה