אליאוררררר../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif
אני אחייה את הפורום הזה
סתם ... שם: המאהב של אליאור. גיל: הגיל של אליאור פחות שנה וחצי. מיקום: רחוק מירושליים זה בטוח
. מראה: לא דומה לאליאור
. תחביבים: לדבר עם אליאור, לאכול עם אליאור, לשתות עם אליאור, לשיר עם אליאור.. ועוד כמה דברים שזה לא המקום לדבר עליהם
. אוכל אהוב: אני בטוח שגם אליאור אוהב. משקה אהוב: שפיך... סתם איכס
. מים.. כמו אליאור! מעשן: אם אליאור לא מעשן אני לא מעשן.. אז לא.. סוג מוזיקה: דומה לסגנון המוזיקה שאליאור אוהב לשמוע.. חוץ מעופר ניסים :S. סרט מומלץ: השיחות שלי ושל אליאור. טוב.. עכשיו אני אהיה נורמלי! שם: אבי. גיל: במאי 17. מיקום: יפו. מראה: עיניים חומות.. שיער שחור... גובה 1.75.. עור בין בהיר לכהה.. בעע מזה חשוב. מדלג.(מאוחר מדי לא? :S) תחביבים: לדבר עם אליאור, מסנג'ר, לדבר עם אליאור, לשמוע מוזיקה, לדבר עם אליאור, לטייל(לא שאני מרבה לעשות את זה..) לדבר עם אליאור, אמממ.. לאונן.. נו מה אני לא סוטה.. זה גם תחביב
. אהה ואיך שכחתי לציין, לדברעם אליאור כמובן!!. אוכל אהוב: קשה לבחור :S משקה אהוב: חלב... וטרופית :S סוג מוזיקה: הכל חוץ ממזרחית ודיכאון.. לא עושה לי את זה :/. מעשן: לא.. אני גם לא סובל את הריח שלזה. סרט אהוב: אין כזה.. אני אוהב המון.