שרשור הכרות

שלום...

האמת שאני לא יודעת אם אהיה בפורום או לא..אין לי מחשב בחיים היום יום כי אני חיילת כרגע ונמצאת בבית רק בסופי שבוע וכאן יש לי מחשב.. אבל החלטתי שהשנה תהיה שנת התחזקות בשבילי, מכל מיני דברים שגרמו לי להיות חלשה מאוד בשנים האחרונות ולכן השם של הפורום הדליק אותי והחלטתי להכנס לראות... אבל גם אם אהיה כאן רק קצת אני חושבת שהיכרות היא דבר שטוב שיהיה... אז אני שחף, חיילת כרגע, נהנית בצבא... קצת מפחיד אותי לכתוב עוד על עצנמי בפורום חדש כי יש בפורומים באופן כללי אנהשים שמכירים אותי.. אבל אם אהיה פה יותר, בטוח אספר

sobolina

New member
עוד לא מאוחר נכון ../images/Emo8.gif

אז ככה,שמי הילה,אני עוד פחות מחודשיים אהיה בת 22,ולמרות גילי הצעיר,הספקתי לעשות המון בחיי : לנהל אתר אינטרנט מרשים כבר 3 שנים (במטרה לעזור לכלל הסטודנטים במחלקה שלי...),להקים פרויקט בסדר גודל אוניברסיטאי,להבחר פעמיים לנציגת מועצה באגודת הסטודנטים,לעבור מספר מבחנים בקורסים שממש לא ראיתי את סופם ואוטוטו מסיימת את התואר הראשון בלוגיסטיקה (שאני גם מנהלת את הפורום שלו פה בתפוז...184).להכיר המו אנשים מדהימים ונפלאים שהם ממש חברי אמת בשבילי וכו'. הבעיתיות שלי היא שישנם המון תחומים שמעניינים אותי,וישנן אפילו המו הצעות עסקיות שממש מושכות אותי-רק מה? אני פוחדת לעשות את הצעד הזה שממש מגדיר אותי לראשונה כ"עצמאית". מצד אחד זה החלום שלי - מצד שני זה הפחד הכי גדול שלי - נשמע הגיוני
מעבר לכך,אני מצטרפת לפורום הזה לאחר כמה שינויים מהותיים שעשיתי בחיי,ותאמינו לי,זה ממש מוטט אותי נפשית,אבל כפי שחבריי אמרו לי - לפעמים צריך ליפול כדי לקום מחדש , אז אני עשיתי את זה - ובגדול
. לקראת השנה החדשה - הצבתי לי כמה מטרות,ועוד כמה חלומות,כי אני מאמינה שאדם שלא חולם ,שלא שואף תמידית למימוש פוטנציאל,למימוש עצמו , לא חי את חייו במלואם - ככה לפחות אני הרגשתי עם עצמי,עד שעשיתי את הצעדים הראשונים שלי בתור "אני" החדשה. כמובן,ששאר הפרטים יגיעו בהמשך (צריך להשאיר אתכם קצת במתח לא
). שתהיה לכולנו שבת שלום,שנה טובה,ו
רבה בהכל. וכאן זה המקום לברך את כולנו בברכה שגרמה לי לעשות סוויץ' (ככה כותבים את זה
:)) בראש ולהסתכל על דברים אחרת: מי יתן והטוב ביותר השנה,יהיה הרע ביותר בשנה הבאה יעל,שיהיה לך בהצלחה רבה,אני כמובן אתמקם פה
הילה

היי הילה, תודה על ההודעה שלך

עשית דברים מרשימים יחסית לגיל שלך, רק בת 22 והספקת המון. כך שבאמת הטוב עדיין לפנייך. לפני כולנו. רציתי להתייחס למשהו שכתבת בקשר לחלום הכי גדול ולפחד הכי גדול. בדר"כ הדברים החשובים ביותר לנו, החלומות הגדולים ביותר, הם הכי מפחידים, כי הפחד הוא מפני האכזבה, ואי מימוש הציפיות שלנו מעצמנו. בטח יש עוד דברים שמפחידים, מניתי רק שתי סיבות אפשריות. ולכן הדברים שלך מאוד הגיוניים. שמחה מאוד על הצטרפותך לפורום ומקווה שהתוכנית תעזור לך לממש את המטרות שלך בשנה הזאת. שנה טובה
שבת שלום,

בלקמר 1

New member
שלום, אני בלקמר.

שלום, אני בלקמר, בת 37, נשואה לאיש יקר לי,אמא ל- 3, שתי בנות(8 ו-10) מאתגרות במיוחד, (הגדולה עם הפרעות קשב והיפראקטיביות והקטנה מרירה ושובבה), לבנות המתוקות יש גם אח טרי בן שנה+,מתוק ,פעיל ומבלגן. אני גננת במקצועי, ועובדת מקסימום 3 בקרים בשבוע (7 שעות ביום, כולל הנסיעות)ובעלי עובד שעות מטורפות, כך שארגון הבית הוא ה"מתנה" שלי. אני זקוקה לבית מאורגן כדי להרגיש נוח ולהתפנות לטיפול, עזרה ושהייה עם הילדים, ובכל זאת עקב ארגון זמן בלתי יעיל, עייפות גדולה שנוחתת עלי לאחר שמשכיבה את כל החבורה, תחושה שנקיון הבית והארגון הם כמעט בלתי אפשריים, והעובדה שבני המשפחה שלי (כולם, כולל אני)משאירים כל דבר בכל מקום,ולא עוזרות בקשות ושיחות, אני מוצאת את עצמי ואת כל יתר המשפחה שלי גרים בתוך בלאגן אטומי שמוציא אותי משלוותי. מחפשת מוצא, בלקמר.

שלום לכולם. אני שני.

מאזור המרכז. 4 חודשים לפני 18. 4 חודשים לפני התחלה חדשה. שירות צבאי. לאחרונה מספר דברים די מרכזיים בחיי הסתיימו. כעת אני חושבת שהזמן הנכון לשנות בעיקר את צורת החשיבה שלי לגבי דברים. כיוון שזה היה המכשול שעמד בדרכי עד היום בהשגת מטרות שונות שהצבתי לעצמי. בזמן הזה של החיים חשוב לי לנצל את החופש שלי לעשות כמה שיותר דברים שבמשך ה3 שנים הבאות לכל הפחות, לא אוכל להתעמק ולהתפתח בהם. עד עכשיו לא היה איזון בחיי. אהבה ארוכה ורצינית (יש אומרים רצינית מדי לגילי) תפסה חלק נכבד ממני. אתמול התפטרתי מעבודה שעבדתי בה בחודש האחרון. היא אינה התאימה לי. כרגע מקווה ל4 חודשים שיפתחו שנה שהיא תחילתו של פרק חדש בחיי בצורה החיובית ביותר עבורי.

hilalev

New member
אחלה פורום! ברוכים הבאים לכולם!

אני הילה , בקרוב בת 27 (יומולדת ביום כיפור, אומר משהו?) אני מב"ש, אמא ל- 2 מלאכים (נסיך ונסיכה) יש לי הרבה תוכניות לשנה החדשה, מה עשיתי בשנה הקודמת?
סיימתי תואר ראשון.
הרחבתי את המשפחה הקטנה שלי.
עליתי עוד 10 קילו (מההריון)
, זה נותן לי משימה לשנה החדשה
יש עוד דברים אבל אלו המשמעותיים ביותר עבורי.. בהצלחה לכולנו! לשנה טובה יותר המשך יבוא

היי הילה, ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

הספקת הרבה בשנה הקודמת
בטוחה שגם השנה יהיה לך הספק ראוי. שתהיה לך שנה טובה,

AIDA1

New member
שנה טובה../images/Emo74.gif ו- ../images/Emo50.gif להגשמת

חלומות
אני חושבת שאני פה הכי מבוגרת . השנה מלאו לי 40 שנה לקבלת תואר שני בהוראת מתמטיקה . עליתי ארצה קצת לאחר גיל 40 מבלי לדעת מילה בעברית והצלחתי לעבור כל המבחנים הנחוצים לקבלת קביעות . חשבתי שאני מאושרת ,כשפתאום קרו לי דברים קשים בחיים שלי ובמשפחה שלי שהובילו אותי להחלטה להתגרש בגיל מבוגר. בהזדמנות אחרת אספר יותר על עצמי במידת הרלוונטיות . כמו שכבר כתבתי בפורום , המטרה שלי היא למצוא דירה בשכר נמוך יותר ומבלי לוותר על כמה דברים חשובים לי ( וזה כרוך ביותר כסף ). זה מין לאכול את העוגה ולהשאירה שלמה. אני פשוט מבולבלת ולא יכולה להחליט . חוץ מזה ולמרות גילי , יש לי תוכניות לעתיד , להרוויח ולרדת במשקל . אני מאוד שמחה שמצאתי את הפורום הזה ,את יעל ואת כל החברים היכולים להבין ולתמוך בי ולהפך ...אני גם מוכנה לתמוך בחברים ולהעביר מניסיון החיים שלי , מהטעויות שעשיתי וכו' . מה שמשותף בפורום שכל אחד "רוצה" וזה לדעתי הדבר הכי חשוב להתחיל בשינוי . ועוד פעם ,בהצלחה לכולנו !

למעלה