הרבה אנשים כבר כתבו....
למרות זאת, חשבתי לעצמי, לא יזיק אם גם אני אכתוב... אני מקווה... אז ככה: שם- רחל/קיפי גיל- 16 וחצי צבע עיניים- חום דבש שעם הזמן הופך לירוק צבע שיער- שחור עם קצוות אדומים גובה- 65´1... או 67´1 מזל- סרטן תחביבים- ציור, פיסול, כתיבה, גיטרה, בייסבול, מוזיקה, אוכל, חיבוקים!!! מוטו- החיים מצחיקים... אז צוחקים!!! צבע אהוב- סגול עם נקודות סגולות ספר אהוב- לא יודעת ממש... זה כל הזמן משתנה... Black Rainbow/Barbara Michaels הוא נחמד... סרט אהוב- גם זה משתנה כל הזמן. המספריים של אדוורד הוא סרט יפה... אהבתי גם רוק סטאר... תוכנית טלוויזיה אהובה- תהרוג אותי וזהו! סגנון מוזיקה- רוק אלטרנטיבי (לא החדש), במיוחד גראנג´, גם המוזיקה של שנות ה-70 בכלליות היא טובה, רוק ישראלי זה טוב. להקות- נירוונה, משינה, פו פייטרס, פרל ג´אם, סאונדגארדן, אליס אין צ´יינס, סגול כהה, ביטלס, בוש, היהודים בסדר, מטאליקה בסדר (קצת צולעים אבל לא נורא). יש עוד בטוח שכחתי הרבה אבל זה מה שעולה לי לראש עכשיו. מודל לחיקוי- קורט, מיכל נאמן, גם אלברט דירר הוא די כלי. שאיפות לעתיד- ללמוד בבצלאל ולהוציא תואר שלישי באמנות ומזה להתפרנס, לגור בירושלים בדירת סטודיו, לקנות עם תותי אוטובוס, להוציא את המושבים, לשים במקומם מזרנים, לקשט את האוטובוס ואז לטייל בו ברחבי הארץ ולאסוף טרמפיסטים!!!