שרשור הכרות...

shedona

New member
הינני

היי, אני חדשה פה, נעים מאד 1- רותם (אבל תקראו לי ליה ווקשע) 2- 15 וחצי 3- אממ חום קקה וירוק בשותף 4- אממ חום, בהיר- ככה- באמצע.. אי שם בגווני חום 5- 1.60
6- טלה (יש כאן הרבה כאלה.. טלה שולטים
) 7- אממ ציור, משחק, חברים, מוסיקה.. והכי חשוב- לפני שבוע התחלתי לנגן בגיטרה ואני יודעת לנגן יותנן הקטן!!
8- אמממ.. קורה 9- שחור 10- כל ספרי אתגר קרת למיניהם 11- אמממ.. חיחי.. שרק..?
12- כל מינות- חברים, אי אר, משפחת סימפסון, דריה ושות´ 13- אממ רוק.. לא כבד מידי 14- staind, muse, nirvana, אביב גפן (והתעויוט- רואים??- זה כן נכלל בקטגוריה של להקה!!),איפה הילד וכרגע התחלתי להתעניין במכשפות 15- ההוא מהכושר שאומר- אתם יכולים אתם יכולים!! או שלא..תשובה אמיתית- אביב גפן... 16- למות כשאני עדיין בעלת מח מעוות והעולם לא הספיק להשפיע עלי (יותר משאלה משאיפה)

nnnnnnnnn

New member
חחחח...

גם אני יודעת לנגן יונתן הקטן בחלילית ובתופים...

HuRLeY GiRLY

New member
בלאט ../images/Emo153.gif

מור 14 כחולות אפורות שטני 1.66 דלי לנגן בגיטרה, לצייר, לישון ו....לישון אין ספר אהוב.. הפסקתי לקרוא בזמן האחרון המ.. קשה.. בטח המטריקס.. למרות שגם almost famous חביב מאוד חברים פאנק רוק, רוק greenday, finch, unwritten law, blink 182, smashing pumpkins, nirvana, muse, korn,

הרבה אנשים כבר כתבו....

למרות זאת, חשבתי לעצמי, לא יזיק אם גם אני אכתוב... אני מקווה... אז ככה: שם- רחל/קיפי גיל- 16 וחצי צבע עיניים- חום דבש שעם הזמן הופך לירוק צבע שיער- שחור עם קצוות אדומים גובה- 65´1... או 67´1 מזל- סרטן תחביבים- ציור, פיסול, כתיבה, גיטרה, בייסבול, מוזיקה, אוכל, חיבוקים!!! מוטו- החיים מצחיקים... אז צוחקים!!! צבע אהוב- סגול עם נקודות סגולות ספר אהוב- לא יודעת ממש... זה כל הזמן משתנה... Black Rainbow/Barbara Michaels הוא נחמד... סרט אהוב- גם זה משתנה כל הזמן. המספריים של אדוורד הוא סרט יפה... אהבתי גם רוק סטאר... תוכנית טלוויזיה אהובה- תהרוג אותי וזהו! סגנון מוזיקה- רוק אלטרנטיבי (לא החדש), במיוחד גראנג´, גם המוזיקה של שנות ה-70 בכלליות היא טובה, רוק ישראלי זה טוב. להקות- נירוונה, משינה, פו פייטרס, פרל ג´אם, סאונדגארדן, אליס אין צ´יינס, סגול כהה, ביטלס, בוש, היהודים בסדר, מטאליקה בסדר (קצת צולעים אבל לא נורא). יש עוד בטוח שכחתי הרבה אבל זה מה שעולה לי לראש עכשיו. מודל לחיקוי- קורט, מיכל נאמן, גם אלברט דירר הוא די כלי. שאיפות לעתיד- ללמוד בבצלאל ולהוציא תואר שלישי באמנות ומזה להתפרנס, לגור בירושלים בדירת סטודיו, לקנות עם תותי אוטובוס, להוציא את המושבים, לשים במקומם מזרנים, לקשט את האוטובוס ואז לטייל בו ברחבי הארץ ולאסוף טרמפיסטים!!!

Mohawk Tom

New member
נכון והכל בזכות המנהלת המעולה שהיתה

לנו עד שאנשי פורום תפוז לקחו אותה מאיתנו ומהפורום.(כמנהלת)

The Sandman

New member
גם אני פה ארוך שיער ../images/Emo3.gif

בלעע.. מלא פה נראה לי עםשיער ארוך..

Oh Me....

שם- תומר גיל-14 צבע עיניים- חום (שאלה של אנשים חכמים... נכון...) צבע שיער- חום (שאלה של אנשים עוד יותר חכמים) גובה- 1.67 אני חושב.... מזל- גדי תחביבים- לשמוע מוזיקה לישון לנגן על אקורדיאון ועוד.. מוטו- גנבו לי אותו.. :/ צבע אהוב- שחור ספר אהוב- האלכימאי סרט אהוב- יאסון והארגואנוטים תוכנית טלויזיה אהובה- דריה, תהרוג אותי וזהו. מוזיקה- רוק.. רדיוהד בעיקר.. נירוונה, אואסיס וכו´.

fuCKYou Forever

New member
me!! me!! me!!

1.שם-מתן 2.גיל-15 3.צבע עיניים-חומות...אבל אני שם עדשות ירוקות 4.צבע שיער-שחור! 5.גובה-1.83 6.מזל-אריה 7-תחביבים-אממ....אני אוהב לישון (בעיקר), אוהב לעשות ג´קאס,אוהב לצייר, אוהב לשתות קולה!!,לנגן,ולנסוע בסקייטבורד שלי וזהו אני חושב.. 8.מוטו-תכחו לסוף....הוא יגיע.. 9- צבע אהוב-שחור,וכחול כהה 10.ספר אהוב-נראה לכם אני קורא?!?! 11.סרט אהוב-אחד הסרטים שאני הכי אוהב הוא מטריקס...שאין שבוע שאני לא רואה ת´סרט הזה 12.תוכנית טלוויזיה אהובה-ג´קאסס!! 13.סגנון מוסיקה-גראנג´,מטאל,פאנק,ואממ עוד.. 14.להקות-Nirvana, metallica,megadeth,Disturbed´blink182,robezombie,rhapsody,ועוד... 15.מודל לחיקוי-קורט קוביין!!!!!! 16.שאיפות לעתיד-אני יודע.... 17.אייסיקיו שלי-161565078/15200802

z r i z i

New member
אני!!!!!!

שם: זאב גיל: 15 צבע עיניים: חום צבע שער: חום גובה: 180 מזל: דלי תחביבים: גיטרה (נמגן בהרכב רוק), נירוונה מוטו: אין צבע אהוב: אדום, כחול, אפור ספר אהוב: אין סרט אהוב: לב אמיץ, פוראסט גאמפ, עימות חזיזתית, הפריצה לאלקטראז ועוד תוכנית טלויזה: לא רואה טלויזה כמעט (MTV) סגנון מוזיקה: רוק (גראנג´) להקות: נירוונה, רדיוהד, אואסיס, ביטלס, לד זפלין, רד הוט, אביב גפן, מוניקה סקס, פינק פלויד, ועוד מודל לחיקוי: קורט קוביין שאיפות לעתיד: שהלהקה שלי תצליח!!!

eorion

New member
מפתיע...

יש כאן אנשים, קשה להגדיר את זה: אבל אני אגדיר את זה כך: "איכותיים למדי" אני שמח שהצתרפתי יופי

הצבע האהוב עליי

הוא בעצם צהוב עם נקודות סגולות... התבלבלתי... אני מקווה שתסלחו לי

למעלה