שרשור הכרות

ymdv10

New member
שרשור הכרות

בהמשך לשאלות הקיומיות הכלליות (של הפורום...) ובהתאם לשובי לזירת המשחקים המקומית, אני פותח שרשור הכרות.
כל אחד יציג גיל, מקום בארץ, ומה בגדול הוא אוהב לשחק. כך נכיר מי נמצא כאן בפורום, ונבחן אם יש לו מקום, ובנוסף, אולי גם נמצא שותפים למשחקים...

ymdv10

New member
אני ראשון :)

שמי יוסי, בן 45, חוזר הקיץ משליחות בת מספר שנים בארה"ב, אני אתגורר באיזור המרכז.
אוהב בעיקר משחקים כבדים, עד כבדים מאד, משחק של פחות משעה יחשב פילר :)
בדר"כ לא אוהב תמה של מדע בדיוני, או פנטזיה למרות שכן אוהב אקליפס למשל...
מתחבר בדר"כ למשחקי יורו כבדים (קיילוס, ווינוס, קנבן) משחקים כלכליים מאד (אינדונזיה, Age of Industry, Steam ) , משחקי ציווליזיה,(TTA ;Nations או Struggle of Empires (יותר מלחמתי), או משחקי מלחמה (C&C, מנובר, סקיגהארה, ואחרים)
&nbsp
אשמח מאד לנסות משחקים כמו 18XX בהם יש לי נסיון מועט, או משחקי ציווליזציה ארוכים במיוחד כמו 7ages
&nbsp
עכשיו אתם.

ycyclop

New member
ברוך שובך

אין זמן לכל המשחקים הכבדים שאני רוצה לשחק

godZilla1507

New member
ברוך שובך

יוסי, ברוך שובך!
לא מצאתי ברשימת המשחקים את "מאבק דמדומים" ;). אולי ייצא לנו לשחק, מי יודע...

יורי

ymdv10

New member
תודה אבל...

ראשית תודה על הברכות, אבל נראה שאנחנו באמת לבד כאן :)
(או שזה סתם היה רעיון רע)
ולגבי "מאבק בדימדומים" - זה לא משחק רע, ואשמח לשחק אותו, אבל לא בין 10 הגדולים שלי (גם לא בין 20 הגדולים...)

godZilla1507

New member
לא חייבים לשחק רק ב-10 הגדולים )

אבל לפחות פעם אחת בגרסא המגויירת של ה"מאבק" זה אפשרי :)
ולגבי הפוסט - יכול להיות שגדי צודק: פורום, במיוחד לא מודרני כמו "תפוז" כבר לא עונה לדרישות הקהילה...
ואולי אף שווה לפתוח פייס רק בשביל למצוא חברה טובה... אני מכיר אנשים שהיו רק כאן בפורום ולא היה להם פייסבוק ועכשיו המצב הפוך לגמרי...

ymdv10

New member
אפשרי בהחלט...

אבל לפחות תציג את עצמך שאדע עם מי אולי אשחק...
&nbsp

noroah

New member
חדש בפורום !

שלום לכולם אני אורון בן 20 מאיזור עפולה
אני הבעלים הגאה של טליסמן הקלאסי ומנצקין עם כל ההרחבות העבריות חוץ מזה יצא לי לשחק D&D ואני מנסה לארגן קבוצה לשחק איתה באיזור

ycyclop

New member
ברוך הבא

אני מקווה שבעזרת הפורום תכיר משחקים חדשים שיעזרו לך למשוך חברים לתחום

ycyclop

New member
שלום לכולם

שלום אני גלעד (נשמע כמו קבוצת נגמלים כלשהיא)
בן 46 מאיזור המרכז אוהב את כל סוגי המשחקים (כמעט, לא אוהב משחקים שיתופיים כל כך)
&nbsp
התחלתי בעיקר כשחקן משחקי מלחמה אבל בגלל אילוצי זמן ושותפים זנחתי את התחום אבל מקווה לחזור עליו.
כיום משחק בעיקר משחקים בינוניים סביב שעתיים ומוכן לנסות כל משחק.
&nbsp
מעבר לשחק משחקים פועל כבר כמה שנים לקדם את התחום בארץ כי אני חושב שמשחקי לוח תורמים מאוד לבני נוער ומבוגרים אבל בכמה שנים אחרונות הורדתי מאוד את הפעילות שלי בתחום ומתרכז בעיקר הפורום כאן ובזמני הפנוי גם מפתח משחקים מקווה יום אחד לעשות את הפריצה הגדולה.
&nbsp

regex

New member
אז הנה אני

בן 45, מאיזור רחובות.

יש לי קבוצה שמשחקת אצלי ואוסף שאני מטפח בעידוד חברות השילוח הבינ"ל.

אני נהנה ממשחקים בכל הגוונים אבל עם נטייה למשחקים כבדים - אבל שוב אני לא בוחל בכלום.

עד לא מזמן גם הייתי חובב PNP - אבל לאחרונה עזבתי את עבודתי ב HP שאפשרה לי להדפיס באיכות גבוהה ובחינם, ככה שעכשיו אני בוחן את המשך הדרך בנושא זה.

Hey all

OK, I'll delurk to introduce myself. I'll go with English since everyone seems to understand anyways.
I'm Robert, a Yerushalmi in my early 40s. I've been gaming most of my life, but Euros for about the last 6 or 7.
I like all types of games, but tend toward heavier fare. My currently ranked 10s on BGG are Le Havre, Dungeon Petz, Android: Netrunner, and Sekigahara (I notice I'm not the only player....)
I haven't commented much here, but do tend to check every once in a while to see if someone is selling something particularly juicy (mostly people sell things for ridiculous prices).
I'm convinced that there are tons of Jerusalemite gamers out there, but the community is somewhat fragmented. I mostly game with my sons - they keep me on my toes.
Nice to meet you all!

אני

אני תמי, אמא לארבעה ילדים וחובבת משחקים גדולה. ילדיי הודבקו בחיידק וגם הם מתים על משחקים, עם בעלי לא הצלחתי למרות שהוא משחק איתנו אבל רק אם המשחקים פשוטים בלי יותר מדיי חוקים (אני דווקא אוהבת את אלו עם התמה והחוקים הרבים).
כמשפחה אנחנו משחקים הרבה ומביאים תמיד למפגשים משפחתיים וחברתיים משחקים חדשים.
אני מאוד אוהבת את הפורום ומקבלת המון מידע ורעיונות, אשמח אם ישאר פעיל.
גם אני הייתי שמחה לראות את בני הנוער מבלים יותר זמן עם משחקיי קופסא ונהנית לראות את הבנים שלי מלמדים את החברים שלהם.
הבן שלי, בכיתה ט' והמורה שלו סיפרה לי שבכל הפסקה יש עליה לרגל לשולחן שלו כדי ללמוד\לשחק במשחק שהוא הביא באותו יום. זה כמובן משמח אותי ולכן אני משקיעה הרבה כסף ברכישת משחקים חדשים.

נעים מאד

אני מלכה, אמא לילדים בגילאי 17 ומטה:)
&nbsp
הגעתי לתחום בוצרה די בנאלית, חיפשתי משחק לוח טוב ואמרתי לעמצי לא יכול להיות שיש לי כל כך הרבה משחקים וכל כך רוצה מצד אחד לשחק (עם הילדים) ומצד שני מרגישה שזה עונש.
מצאתי את אתר "בדוק" למי שזוכר והייתי ממש מכורה, כל פעם בדקתי לאיזה משחקים יש ביקורת,
המשכתי לחפש ואיכשהו הגעתי לפורום הזה (לפי מילות חיפוש)
נדהמתי שיש עוד אנשים כמוני שזה מענין אותם.
המשחק הראשון שקנינו בעקבות הפורום היה קולורטו, ודי מהר חששתי שגם המשחקים השונים לא מענינים
אבל אז נחשפנו לעוד ועוד.
והיום יש מלאי משמח:)
&nbsp
מה אני אוהבת, בעיקר משחקים של שעה, שיש מתח ושמתאימים לילדים (בעיקר 9+) - השחקנים שלי.
אני גם אוהבת שיש משחקים קצרים יותר כפילר או ארוכים יותר כפעם ב... משחק של נחת.
&nbsp
היום, עברתי יותר לפייס כי הבנתי ששם יש יותר פעילות.
יש בזה חיסרון, כי קשה מאד (לי לפחות) לעשות שם חיפוש ודווקא אהבתי את פורמט הפורום.
&nbsp
באחד מהשנים עזרתי לשווק משחקים של כוכבי הכסף, ומאז אני מחפשת בנרות את יונתן:) אם יש למישהו טלפון / מייל / או כל אמצעי תקשורת אחר איתו - מאד אשמח אם תקשרו בינינו

אכן, והוא ניסה לעזור אך ללא הצלחה

זמן רב עבר מאז היה לו קשר איתו

ycyclop

New member
עזב את התחום

סיים את לימודי המשפטים ועוסק בתחום זה
מקווה לראותו חוזר לתחום מדחקי הלוח כי אני חושב שהוא תרם רבות לתחום

הליגה

New member
ירושלמית

גילי בת 45 ומשחקת מעל 11 שנים. כרגע משחקת בשתי קבוצות כאשר אחת מהן קבועה אחת לשבוע ואחת פעם בחודש-חודשיים.
לפני כשנתיים התחלתי לצלם חוות דעת והסברים למשחקי לוח בעברית כי כמו גלעד ורבים אחרים, אני מנסה לקדם את התחום בארץ.
משחקת בעיקר משחקי יורו, פחות אוהבת שיתופיים ואין לי בעיה למשחקים ארוכים מהרגיל. אוהבת את תחום הפנטזיה אבל עדיין לא מצאתי את "המשחק" בתחום ולכן התחלתי לחשוב לעשות אחד בעצמי. לא אוהבת משחקי מלחמה/אבסטרקטיים.
אנשים חדשים תמיד מוזמנים

eszter987

New member
שלום

אני אסתר, מאוד אוהבת לשחק ונהינת מהמון סוגים של משחקים.
יש לי שני בנים שמשחקים איתי וזה אחד הבילויים הקבועים שלנו ביחד.
גם אני גרה בעיר הקודש

החשבון שלי בBGG:
https://boardgamegeek.com/user/Eszter

godZilla1507

New member
נו טוב...

למרות שזה מזכיר לי סרטים בהם מציגים קבוצות אנשים שרוצים להיגמל... :)
שמי יורי, בן 37 עדיין... גר בנהריה
מחשיב את עצמי כשחקן מתחיל (במשחקי קופסא כמובן).
אוהב יורו - כמה שיותר כבד, יותר טוב. אך לא רק - אם משחק הוא טוב, לא משנה מאיזו סגנון אשחק בו בכיף.
כרגע היריב כמעט קבוע שלי הוא בני, בן 11.
בין המשחקים האהובים - "אקליפס", "קוורנה", "אופוריה", "מאבק דמדומים".
בזמן הפנוי אוהב לתרגם משחקים כדי שיהיה קל יותר לשחק עם ילדיי (וגם לי יותר נוח לשחק בלי להתאמץ בהבנת השפה). הפרוייקט הכי משמעותי - "מאבק דמדומים"..

למעלה