שרשור הכרות

  • פותח הנושא LCA
  • פורסם בתאריך

LCA

New member
שרשור הכרות

שם / ניק : גיל : איזור מגורים : עיסוק: עוסק או רק מתעניין בפלקסולוגיה: כל דבר שתרצו להוסיף:
 
אריה

גיל 52 גר בירושלים רפלקסולוג בכיר ,,רשום באיגוד הרפלקסולוגים הישראלי עוסק במקצוע מעל 10 שנים בנוסף להיותי גם מטפל שיאצו וכל סוגי העיסויים . אשמח תמיד ליעץ לענות לשאלות בפורום.
 

anti gravity

New member
לא ממש חדשה

קוראת בשקט ב"דכ. קוראים לי יפעת אני רפלקסולוגית בכירה ומטפלת ברפואה סינית מוזמנים לדעת עוד באתר שלי www.heal-la.co.il ו..זהו, נעים מאוד (אני מקווה)
 

LCA

New member
תורי...../images/Emo13.gif

שם / ניק : LCA גיל : 25 איזור מגורים: איזור השרון עיסוק: סטודנטית ועובדת עם אנשים בעלי צרכים מיוחדים עוסק או רק מתעניין בפלקסולוגיה: סיימתי שנתיים רפלקסולוגיה ועכשיו עובדת על סיום הסטאג' הקליני של שנה ב'
 

avorly

New member
ועכשיו תורי-

שם- אורלי גיל - 44 (איך שהשנים עפות......) אזור מגורים - הצפון הצפוני עיסוק- מטפלת ברפואה משלימה; שילוב של רפואה סינית ורפלקסולוגיה. עוסק ברפלקסולוגיה ומתעניינת תמיד לשמוע מחברים מטפלים.
 
למעלה