שרשור הכרות

שרשור הכרות ../images/Emo9.gif

טוב, בגלל שכל מיני סקעתיות חדשות צצות עכשיו, חשבתי שזה הזמן שבו נכיר אחת את השניה
(וגם אני נורא מתרגשת שפתחו לו פורום, ואני פשוט מחפשת איפה אפשר לתקוע הודעה
)
איך קוראים לך
בת כמה את
אזור מגורים
מתי בפעם הראשונה התאהבת בהראלי
שיר אהוב עלייך (לא רק מהשירים של הראלי, אפשר גם שירים אחרים
)-
מזל-
פגשת את הראל
את חברה בפורום הרשמי
(אם כן, רשמי מה הניק שלך שם) אמ נראה לי זה מספיק כרגע
בא לי כבר שישמו מנהל/ת, אני רוצה להעלות תמונותתתתתתתתתתתת

עונה לעצמי ../images/Emo3.gif

איך קוראים לך יעל בת כמה את 14 אזור מגורים אי שם באזור נידח מתי בפעם הראשונה התאהבת בהראלי תאמת- לא בגמר. בכלל לא. לא ראיתי את הגמר. (הורדתי את זה אחר כך כשהתאהבתי) נכנסתי ל-91FM וראיתי הנני כאן, ורציתי לדעת מה הרעש.... אז שמעתי.... וזה קרה... שיר אהוב עלייך (לא רק מהשירים של הראלי, אפשר גם שירים אחרים )- 'בתוך' מזל- עקרבבבבבבבבבבבבבבב פגשת את הראל לא
את חברה בפורום הרשמי (אם כן, רשמי מה הניק שלך שם) כן, חייכנית

אני../images/Emo9.gif

איך קוראים לך
בואו נחשוב...
בת כמה את
13 אזור מגורים
ירושלים
בפעם הראשונה ששמעתי אותו שר
הוא פשוט ריגש אותי
שיר אהוב עלייך (לא רק מהשירים של הראלי, אפשר גם שירים אחרים )- יש הרבה
מזל- אריה
פגשת את הראל
לא
את חברה בפורום הרשמי
כן, הניק שלי זה כמו פה אבל בגלל שהוא לא נוח כתבתי שם בערך איזה 7 הודעות

איזה חמודה

אבל למה את תוקעת זורו? לדעתי אנחנו צריכות להתארגן ולמחות- אנחנו רוצות פיטר פן! פעם אפילו הגשתי בקשה, אבל התעלמו ממני! *-8

חחח מה רע בזורו?! אייקון חמוד לאללה

וחוץ מזה האייקון הזה היה עוד הרבה לפני שידעו שהראל בכלל יישתתף בפסטיגל, ככה שבאמת אין לנו מה לדרוש אייקון של פיטר פן. לא שאני לא רוצה אייקון כזה אבל בכל זאת...
אבל יש אייקון מושלם אחר
- |הראל|

אני אסביר לך-

הוא היה קיים כבר ממזמן, פשוט אייקון שהיה נוסף רק בפורים. אבל עכשיו תפוז עשו את האפשרות שכל האייקונים של כמעט כל הזמנים שבשנה מופיעים ואפשר להשתמש בהם... (אייקונים של קיץ, אייקונים של חורף, אייקונים של פורים וכו') יש מבין?

../images/Emo27.gif

איך קוראים לך
שיר
בת כמה את
עוד חודשיים ויומיים בת 15
אזור מגורים
הוד השרון
בספיישל שנות השבעים
שיר אהוב עלייך
אין
- מזל-שור
פגשת את הראל
כןןןןןןןןןןןןן
את חברה בפורום הרשמי
כן..באותו הניק

PaZosh

New member
עונהה

איך קוראים לך-אורפז בת כמה את-16 וחצי אזור מגורים-צפוןן מתי בפעם הראשונה התאהבת בהראלי-נראה לי שקלטתי כמה הוא מושלם,בפסטיגל..אח"כ שהוא הופיע בשביל ילד שנפצע..:) שיר אהוב עלייך (לא רק מהשירים של הראלי, אפשר גם שירים אחרים )-וואי אני חולה מוזיקה,במיוחד בספרדית..אני שומעת שירים שלאמיה מונטריו,למי שמכיר :) וגם שירים מכוכב נולד,בספרדית,ושירים של זמרת בשם ניקה חח מזל-קשתת פגשת את הראל-בוז לא את חברה בפורום הרשמי (אם כן, רשמי מה הניק שלך שם)-PAZ

S h A r O n 14

New member
הנה../images/Emo140.gif

איך קוראים לך שרון בת כמה את 12 וחצי אזור מגורים רמת גן מתי בפעם הראשונה התאהבת בהראלי מהגמר שיר אהוב עלייך (לא רק מהשירים של הראלי, אפשר גם שירים אחרים )- בתוך
מזל- שור פגשת את הראל לא =[ את חברה בפורום הרשמי (אם כן, רשמי מה הניק שלך שם) שרונוש&הראל ומי שרוצה =] 294425849 [email protected]

עונה ../images/Emo27.gif

איך קוראים לך - אדוה (שם משפחה חסוי). בת כמה את - 12 וחצי. אזור מגורים - זכרון יעקב מתי בפעם הראשונה התאהבת בהראל - כשראיתי אותו! ומאז אני מתאהבת בו כל יום מחדש!!!
שיר אהוב עלייך (לא רק מהשירים של הראל, אפשר גם שירים אחרים )- אהמ... שירים של סקעת, כל מיני שירים באנגלית... (איזה פירוט...) מזל- עקרב (נולדתי ב 7/11/1992) פגשת את הראל? - כן!!!! ואני פוגשת אותו שוב ביום שישי
! את חברה בפורום הרשמי (אם כן, רשמי מה הניק שלך שם) - אני רק קוראת הודעות...

אני אני א-נ-י../images/Emo70.gif ^__^ ../images/Emo20.gif

סיוון ^__^
14 וחצי
באר שבע city
כשראיתי אותו שר "גשם" באודישנים
יש לי מיליון שירים אהובים...
שור ^__^
לא,עדיין לא
כן, לינקוק לפרטי משתמש שלי שם
^___^

טוב אני לא סקעתית חח אבל אני גם

סוג של מעריץ... לא שרוף בכלל קוראים לי שגיא בן 18.5 גר בפ"ת אהבתי (לא התאהבתי!! חח) אותו מהאודישן שלו הראשון שהוא שר את "בתוך" שיר אהוב? אממ קשה קשה... אבל משל הראל הכי אהבתי את "בתוך" מזל מאזניים לא פגשתי את הראל חבר בפורום הרשמי תחת אותו ניק... התימני העצבני

../images/Emo85.gifאני גם יכולה להצטרף../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אני אומנם לא מעריצה (עד כדי לחתוך וורידים
) אבל אני מאוד אוהבת את הראל.. אני מקווה שאין לכם התנגדות לקבל אותי
איילת
18
פ"ת
לעוףף
גדי
לא
לא

למעלה