שרשור הכרות

שרשור הכרות ../images/Emo24.gif

הסדרה חוזרת, והגיע הזמן להחיות את הפורום
אז לרגל העונה החדשה, שעוד פחות משבוע כבר תוקרן על המסכים, שאלון!
שם:
דמות אהובה:
הדבר שאתם רוצים שיקרה בעונה החדשה: ואני כבר אענה-
שם: יפעת
דמות אהובה: פאטי
הדבר שאתם רוצים שיקרה בעונה החדשה: לא חשבתי על זה האמת, אולי שג'ק יבגוד או שהלן... זה יכול להכניס קצת פלפל

shanyz

New member
שלום אני חדשה../images/Emo9.gif

אני אענה על השאלון הקצר
שם: שני גיל: 18 וחצי (מחר!) מיקום: צ"א דמות אהובה: מג
הדבר שאתם רוצים שיקרה בעונה החדשה: ממממ...לא יודעת
מקווה להנות פה

Lucky Charmed

New member
שלום!

גם אני חדשה.. אני כ"כ אוהבת את הסדרה הזאת! שם: רתם גיל: 15 (עוד מעט 16
) מיקום: שרון דמות אהובה: מג הדבר שאתם רוצים שיקרה בעונה החדשה: אממ לא יודעת.. פתוחה להצעות

../images/Emo66.gifשלום, אני חדשה../images/Emo140.gif

שם: רוני
דמות אהובה: אוהבת את כולם...

M o n a L i s a

New member
חזרתי! ../images/Emo9.gif

אחחח...איזה כייף שהפורום חזר! מזל טוב יפעת!
שם: לובה גיל:19 מיקום: ליד חיפה דמות אהובה: רוקסן הכי רוצה שיקרה: שג'ק (ג'יג'י) ישכח את ב'ת ויכריז שהוא אוהב אותי! חחח...אני הכי רוצה שסם ייצא עם מג...זה יכול להיות מעניין!

^__________^../images/Emo105.gif

שם: דניה. הוגים את זה כמו דליה, אבל עם נ' במקום ה-ל'.
דמות אהובה: סם ורוקסן.
הדבר שהייתי רוצה שיקרה: שמג תצבע לשחור, שסם ומג יהיו ביחד, שרוקסן וג'יג'י יהיו ביחד, שהלן תצא לרחובות בלי חזיה *
*, שלפאטי יהיה חבר כוסון בטירוף, שוויל יחזור ללכת, שמישהו יהיה הומו ושמג תפסיק להיות כזו פא*ינג מושלמת! *נשימה עמוקה*

M a r y J a n e

New member
../images/Emo39.gif i'm back../images/Emo39.gif !!!

וואו , כמה זמן לא הייתי פה, התגעגעתי לכולם!!
שם : אורלי גיל : 16 ומה שהייתי רוצה שיקרה בעונה הזאת... שלג'יי ג'יי יהיה יותר זמן מסך שג'ק יתחיל למחור גם וידיאו (טוב זה יוכל לקרות רק בעוד כמה עונות) שרוקסן ומג ילבשו לשם שינוי מכנסיים!!! ושפטי תדבר פחות!!

Luna Lovegood

New member
../images/Emo142.gifאני!../images/Emo12.gif../images/Emo13.gif

שם: חסוי, אבל אתם יכולים לקרוא לי לונה אם בא לכם.. גיל: עודמעט 14 וחצי מיקום: כרגע מול המחשב, בחדר המאגניבי שלי. ואני גם גרה קרוב לתל אביב.. דמות אהובה: מג, לוק, מייקל ברוקס.. רוקסן. הדבר שאתם רוצים שיקרה בעונה החדשה: תמיד רציתי שיהיה משהו בין מג לסאם.. אה אגב, אני חדשה פה אבל אני חושבת שביקרתי פה כמה פעמים מזמן מזמן כששודרה העונה הראשונה.. אגב, אני רואה את הסדרה מההתחלה אבל יש סיכוי שהפסדתי כמה פרקים וזה מעצבן אותי

Lynn1

New member
סוף סוף!!! ../images/Emo65.gif

הייתי בפורום מאז שהוא התחיל, אבל בעיקר קראתי ולא כתבתי הרבה. כל כך חיכיתי לעונה השנייה הזאת!!! שם: לין גיל: 16 מיקום: תל אביב דמות אהובה: נראה לי שאני אוהבת את כולם אותו דבר
הדבר שאני הכי רוצה שיקרה בעונה החדשה: וואו... המון דברים. אני בעיקר רוצה לראות איך כל האירועיים הפוליטיים והחברתיים מתפתחים ואיך זה ישפיע על הדמויות. אני מנסה לנחש מי מהדמויות תהפוך להיפית-- אני חושבת שפאטי, אבל אי אפשר לדעת.

שלי

שם:הדר
דמות אהובה:מג
משהו שאני רוצה שיקרה:אממ אני לא יודעת,שיהיו יותר דברים עם הילדים הקטנים

lostalia

New member
היי

היי נעים מאוד שם: טליה גיל: 16 מיקום: חיפה דמות אהובה: מג הדבר שאתם רוצים שיקרה בעונה החדשה: יותר אירועים פוליטים וחברתים יותר זמן מסך לדני(רודני סקוט) (הקפטן של הפוטבול) אני נכנסתי כמה פעמים בתקופה שאף אחד לא נכנס אני שמחה שהסדרה חזרה חיכיתי לזה הרבה

למעלה