שרשור הכרות

thumbelita

New member
שרשור הכרות../images/Emo13.gif

טוב בגלל שלצערי הרב הפורום המופלא שלנו די יבש אני מכירה רק אנשים בודדים וגם זה מפורום אחר. אז יאללה תענו על השאלות הבאות: שם: גיל: אזור בארץ: סדרה אהובה(נו אפשר כמה..): דמות אהובה: קטע בלתי נשכח: סדרה "מיותרת":

Angel On Earth

New member
אותי את מכירה?חחח סתם,עונה ../images/Emo13.gif:

שם:צליל גיל:14.8 אזור בארץ:הנגב סדרה אהובה(נו אפשר כמה..):אגדות האחים גרים,המומינים ושאלתיאל קוואק. דמות אהובה:מאי הקטנה (המומינים),שאלתיאל (שאלתיאל קוואק). קטע בלתי נשכח:הפרק בו הוריו של שאלתיאל נהרגים
סדרה "מיותרת":דנבר הדינואזור האחרון,מעולם לא אהבתי את הסדרה הזאת.

אני בעד:) הגיע הזמן

שם:עידו פוטר גיל: 20 אני לא זקן אזור בארץ: חולון סיטי סדרה אהובה(נו אפשר כמה..): ספידרמן אקסמן גרגולים דרגון בול זי ארתור שולט , פרנקלין הצב ועוד דמות אהובה: ואי יש מלא בעיקר את הרעים קטע בלתי נשכח: לא ברורה השאלה סדרה "מיותרת": המומינים צריכים למות

thumbelita

New member
עונה לעצמי../images/Emo67.gif

שם: אושרת גיל: 16 אזור בארץ: באר שבע סדרה אהובה(נו אפשר כמה..):יש יותר מדי..נתחיל עם "זמן דיסני", "אגדות האחים גרים", "המלך בבר", ג'ימי ניוטרון","הדרדסים", "ספיידרמן", "לוני טונס", "טייני טונס","טום וג'רי"(ודרופי), "גוליבר", "המומינים" ובטוח יש עוד..
דמות אהובה: באגס באני, דאפי דאק, דרופי, בבר ומשפחתו (גם זה ארוך..) קטע בלתי נשכח: שההורים של שאליאל נהרגו, שנילס חזר להיות גדול ולא עולים לי עוד כרגע..
סדרה "מיותרת":"העכברה מייסי" (אז מה אם לא הייתי אמורה לראות את זה..
)

משי22

New member
../images/Emo152.gif../images/Emo20.gif

שם: משי זה בסדר
גיל: 17 אזור בארץ:דרום סדרה אהובה: שלתי ואקסמן ועוד... דמות אהובה: שלתי שולט. אפשר גם את מוישה אופניק (אבל הישן... לא המטומטם החדש) קטע בלתי נשכח: שחמוריקו מת, כשהדרדסים מוצאים את דרדסית והיא הייתה בהתחלה רעה ועם שיער שחור ואז דרדסאבא הפך אותה לבלונדינית ונחמדה

harar8

New member
אני

שם: הדר גיל: 18 אזור בארץ: המרכז סדרה אהובה: נילס הולגרסון, המעופפים הנועזים, חבורת הצב, שאלתיאל קוואק המעופף ועוד ששחכתי עכשיו... דמות אהובה: נילס. קטע בלתי נשכח: פרק הסיום של נילס סדרה "מיותרת": בננות בפיג'מות

drez

New member
מתפקד

שם: ברק דרזנר, נעים מאוד גיל: 20 וחצי אזור בארץ: ראשון לציון סדרה אהובה: הופה היי!!! דמות אהובה: מממ... נילס הולגרסון! (וגם את רוֹבִּימָה) קטע בלתי נשכח: שנילס הפך לגדול ולא הבין מה שהאווזים אמרו לא
סדרה "מיותרת": המומינים!!! שונא אותם

238

New member
עונה

בס"ד שם:רחלי. גיל:25. אזור בארץ: צפון. סדרה אהובה:שלתי,נילס והמומינים. דמות אהובה:מאי הקטנה. סדרה מיותרת:החתולים הסמוראים.

238

New member
ו...

בס"ד קטע בלתי נשכח:האווזים נוטשים את גורגו בלפלנד,פרקי 'דולף הוא הצדק'

mישמישית

New member
אני אני אני אני אני אני אני חדשה

שם: מה זה משנה ? גיל:12.5 אזור בארץ:אני לא בטוחה, מרכז סדרה אהובה: המומינים ,ארתור , דמות אהובה: איאה (מפה הדב),אבו (מאלדין),בסטר(מארתור),"דוד"(בג'קי צ'אן), קטע בלתי נשכח:שמופסה מת -בכיתי :(-אני לא יכולה ליראות יותר את הקטע הזה

thumbelita

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

ובלי להיות קטנונית אבל כתבת קטע בלתי נשכח מסרט...

למעלה