שרשור הכרות!

שרשור הכרות!../images/Emo13.gif

שם: גיל: עיר/אזור בארץ: דמות אהובה: פורומים שאני כותב בהם:

lolli1

New member
me!

שם: תום גיל: 14 עיר/אזור בארץ: רעות דמות אהובה: אממ.. עדיין אין פורומים שאני כותב בהם: פורום מארון 5 השולט!!!

הנה שלי:

שם:מור גיל:13.5 עיר/אזור בארץ:ראשון לציון דמות אהובה:לילי פורומים שאני כותב בהם:הרבה....מכושפות, בנות גילמור, זכויות בעלי חיים, מוזיקה קלאסית ואופרה...ויש עוד מלאאא מקווה להשתלב יפה בפורום,
מוזמנים: http://blog.tapuz.co.il/articles

אני ../images/Emo13.gif

שם: אורטל
עיר/אזור בארץ: חולון
דמות אהובה: ההורים, שון וקלאודיה
פורומים שאני כותב בהם: 'תשוקות', 'ימי חיינו'.

la bella dama

New member
בלה בלה,גם אני פה

שם:דנה גיל:17 עיר/אזור בארץ:קיבוץ יגור דמות אהובה:הבת פורומים שאני כותב בהם:כל לילה,אקטואליה לנוער,דודו טסה,שמיניסטים,ספין סיטי,שנת שרות וקצת בהמשפחות של HOT3 ובדג נחש שחר,הנה,אני פה

axnholic

New member
מטגליין.

שם: שחר. גיל: 16. עיר/אזור בארץ: ת"א. דמות אהובה: נמנע מלהגיב. פורומים שאני כותב בהם: המשפחות של HOT, סדרות אקשן, ספין סיטי, מופע שנות השבעים, מתים במשרה חלקית.

we are nnobodies...

[wanna be somebodies] שם: אלונה. לא לעוות>< גיל: 13.6 עיר/אזור בארץ: שפלה לה לה
דמות אהובה: לילי וקלאודיה. פורומים שאני כותב בהם: בנות, הטופ מודל הבאה, השומר הצעיר
, כז"ב, צילום- אומנות הצילום.

lolli1

New member
RoRiL

לרותם נתקע המחשב והיא לא תהיה בפורום כמה ימים אז היא בקשה ממני לכתוב בשבילה את הפרטים: שם: רותם גיל: 14 עיר/אזור בארץ: רעות דמות אהובה: שחכתי לשאול אותה.. פורומים שאני כותב בהם: מכושפות..

RoRiL

New member
../images/Emo99.gifתודה תומוש אהובתי..

והדמות האהובה עלי היא לילי! אוף ואני לא יהיה פה כמה ימים.. כי המחשב שלי אידיוט.. אני אתגעגע!!

crazypuf girl

New member
שרשור הכרות../images/Emo9.gif

שם: דניאל גיל: 13 ו9 וחצי חודשים
עיר\אזור בארץ: מכבים דמות אהובה: אממ כולם פורומים שאני כותב בהם: פה ובהייד פארק

crazypuf girl

New member
לרותם

תודה- התחלתי ליראות כי אמרת לי אז בזכותך אני פה.. לתום תום- טוב זה לא קשור אבל גיליתי איך קוראים לג'אי- ryan kwanten

Riot Boy

New member
../images/Emo168.gif

שם: גלעד עיר: קיבוץ לא מוכר דמות אהובה: אדי פורומים שאני כותב בהם: מלאך שחור מכושפות מירוץ לאתמול המשפחות של ערוץ 3 ספין סיטי שנות השבעים גוד שארלוט

למעלה