שרשור הכרות!

• פותח הנושא Dug E
  • פורסם בתאריך

Dug E

New member
שרשור הכרות!../images/Emo124.gif

למרות שכבר היה אחד לפני איזה חודש,אבל הפעם אני רוצה ש-כ-ו-ל-ם (הקוראים השקטים,בבקשה שתפו פעולה לפחות הפעם) ישתתפו. שם: גיל: מיקום: אתר אישי/בלוג: ICQ: מסנג'ר: שיר אהוב של ריטה: שיר שנוא של ריטה: של אהוב לא של ריטה: תמונה (רצוי עם ריטה):

Dug E

New member
אני../images/Emo190.gif

שם: צחר גיל: עוד 3 שבועות-17 מיקום: פ"ת אתר אישי/בלוג: http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=168339 ICQ: 168802539 מסנג'ר: [email protected] שיר אהוב של ריטה: נוצה ברוח/לפני שהלילה נגמר/לבכות שיר שנוא של ריטה: לא טוב לך תלך,העלמות אסורה של אהוב לא של ריטה: יש המון..בעיקר Sweet Child O' Mine של גאנז. תמונה שלך (רצוי עם ריטה) או סתם תמונה שבא לך להעלות:לא עם ריטה כי יצאתי מזעזע בכל התמונות איתה

בטעות זה נסגר י בלי כל הפרטים...

אז מההתחלה שם:רותם לימר גיל:21 אתמול היה לי יום הולדת מיקום:באר שבע מסנג'ר:[email protected] שיר אהוב של ריטה:ימי התום,רגע פרטי,מחול מטורף,נוצה ברוח,ציפור בשבי,ציפור זרה... שיר אהוב לא של ריטה:שירים של מירי מסיקה,או עברי לידר

PRINCESS GINA

New member
בת אל?!?!?

איפה היא??? שנים לא ראיתי אותה... היא הייתה בהופעה האחרונה של ריטה (ONE)
וואי..אני הולכת להתקשר אליה...

OrenDior

New member
אני ../images/Emo3.gif

שם: אורן גיל: 22 מיקום : נשר (איזור חיפה) icq: 275032585 מסנג'ר: [email protected] שיר אהוב של ריטה : בגידה, עד שתעזוב, אהבה גדולה, בביתי הנעול, ימי התום, בוא, תפתח חלון, לאלף נמר.... שיר אהוב לא של ריטה : Maganona של דנה אינטרנשיונל

בפעם המיליון חחחח

שם:קרן גיל:33 מיקום:פ"ת אתר אישי/בלוג: ICQ: מסנג'ר:[email protected] שיר אהוב של ריטה:עבד של הזמן,שיר אהובת הספן,שבועה,שביל הבריחה.תפתח חלון... שיר שנוא של ריטה:י של אהוב לא של ריטה: תמונה (רצוי עם ריטה):יש (אבל לא הצלחתי בתור שליחה הוספה של התמונה ...התפוז נהייה ממש מוזר

טוב נו... ../images/Emo3.gif

שם: דניאל גיל: 21 עוד חודש מיקום: דרום אתר אישי/בלוג: ICQ: חסוי מסנג'ר:
שיר אהוב של ריטה: חברה. ציפור זרה, לבכות.. קשה לבחור! שיר שנוא של ריטה: זה שאני הכי פחות אוהבת זה משחק מכור. (למרות שבתור ילדה הוא היה אחד האהובים עלי) של אהוב לא של ריטה: יש המון... ביום שמש יפה של עברי זה דוגמא אחת
תמונה (רצוי עם ריטה):

petit

New member
פעם ראשונה

שם: ליטל גיל: 30 מיקום: מרכז אתר אישי/בלוג: ICQ: אין מסנג'ר: אין שירים אהובים של ריטה: חברה. רגע פרטי, נוצה ברוח שיר שנוא של ריטה: שירים בפרסית. לא מבינה את המילים לא מתחברת ללחן ולשפה של אהוב לא של ריטה: המון המון אוהבת מוסיקה עברית בעיקר. תמונה יש אחת שומרת אותה לעצמי.....

pc girl

New member
../images/Emo60.gif

שם: ברקת גיל: ביום שישי 16
מיקום: דרום אתר אישי/בלוג: הממ.. פרוייקט בהרחבת מחשבים.. http://krovim.foo.co.il ICQ:178299268 מסנג'ר:[email protected] שיר אהוב של ריטה: נוצה ברוח, חיזיון מקומי.. שיר שנוא של ריטה: לא טוב לך תלך :S של אהוב לא של ריטה: יש המון.. אבל כמה... סטאשה של רמי... fat bottomed girls של קווין וhey jude של הביטלס תמונה (רצוי עם ריטה):

petit

New member
נפגשנו פעם?../images/Emo12.gif

אם זה בגלל איך שאני נראית אז זו מחמאה אבל אם זה בגלל רמת הכתיבה שלי פה אז.......

../images/Emo26.gif

שם: ירון/מיקו (מה שתבחרו) גיל: 24 מיקום: חולון אתר אישי/בלוג: מי שרוצה, שיפנה בפרטי ICQ: אין מסנג'ר: [email protected] שיר אהוב של ריטה: "קונצרטינה פלשתינה", "ארץ מולדת" ו"לא טוב לך, תלך" שיר שנוא של ריטה: "תחת ירח ערבי" והשירים שלה בפרסית. של אהוב לא של ריטה:
תמונה (רצוי עם ריטה):

PRINCESS GINA

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifששש...אני מאוד שקטה פה...../images/Emo41.gif

שם: שני גיל: 21 בדצמבר מיקום: מרכז גבול דרום או בעצם הפוך אתר אישי/בלוג: http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?blogId=13723 ICQ: 253303500 מסנג'ר: [email protected] תמונה (רצוי עם ריטה): שצחר ישים...בעצם אין לי על המחשב הזה... אבל יש באלבומים שלי בתפוז אנשימשים!

HAGAR6

New member
אני......

שם: הגר הרוש גיל: 21 מיקום: ב"ש 27909765 icq מסנג"ר: [email protected] שיר אהוב של ריטה: עד שתעזוב, ימי התום, אני חיה לי מיום ליום שיר שנוא של ריטה: לתת, לא טוב לך תלך. שיר אהוב ולא של ריטה: האהבה הישנה (שלמה ארצי).

elad019

New member
גם גם גם גם אני פה!!!

שם: אלעד בורנשטיין גיל: 17 עוד מעט מיקום : גבעתיים איסקיו : 172835667 מסנג'רר : [email protected] שיר אהוב של ריטה: הכל הכל הכל הכל הכל הכל שיר אהוב ולא של ריטה: לא קיים בהזדמנות זאת רציתי להגיד לצחר שהוא אחלה מנהל וכל הכבוד על ניהול הפורום

אני../images/Emo70.gif

לא שקט, סתם נמצא בבית פעם ב100 שנה חחח.... שם:יקיר גיל:20 מיקום:באמצע שום מקום אתר אישי/בלוג: ICQ: מסנג'ר:[email protected] שיר אהוב של ריטה:וואי קשה, בעיקרון כולם אהובים אני מודד את זה לפי איזה שיר עולה לי לראש פתאום אחרי שלא שמעתי המון זמן ריטה אז נראה לי "שרה ברחובות" אה וגם שיר הגשם שיר שנוא של ריטה:כובע קסמים (הבחירה הכי קלה) של אהוב לא של ריטה: יש את החדש של נינט חמוד לאללה "שאתה כאן" שולט אצלי בזמן האחרון שהשביזות הורגת והבית רחוק
תמונה (רצוי עם ריטה):

למעלה