שרשור הכרות 3

yaeli20

New member
שרשור הכרות 3 ../images/Emo140.gif

טוב מכיוון שיש כאן לאחרונה הרבה חדשים, חשבתי שיהיה נחמד לעשות זאת שוב... אז חברים הינה זה בא! שרשור הכרות:
כינוי ולמה דווקא הכינוי הזה?:
אזור מגורים – צפון/ גוש דן/ השרון/ ירושלים/ דרום:
מה המזל שלך:
את מי איבדתי - את אמי/את אבי/את שניהם, באיזה גיל הם היו ובאיזה גיל אני היתי:
ממה ההורה/ים שאיבדתי נפטר/ו (לא חובה):
בשעות הפנאי שלי אני אוהבת ל.......... (נא להשלים)
משהו שעדיין לא יודעים עלי ורציתי שידעו:

אז מי אני ומה אני

כינוי ולמה דווקא הכינוי הזה?: בכינוי הקודם הייתי בשמי מסיבות שאני שומרת לעצמי החלטתי להיות מלכת
בגלל שמלכת הלבבות היא דמות מאוד מופנמת ששומרת את סוד חייה לעצמה גיל:48 אזור מגורים – צפון/ גוש דן/ השרון/ ירושלים/ דרום: צפון מה המזל שלך: קשת את מי איבדתי - את אמי/את אבי/את שניהם, באיזה גיל הם היו ובאיזה גיל אני היתי: את אימי הביולוגית ז"ל ממה ההורה/ים שאיבדתי נפטר/ו (לא חובה): אימי התאבדה שהייתי בת 3 חודשים משום שלא יכלה לשאת את הסבל של ההתעללות של הביולוג בשעות הפנאי שלי אני אוהבת ל.......... (נא להשלים) כמובן לגלוש בנט משהו שעדיין לא יודעים עלי ורציתי שידעו:

eshkolit32

New member
עונה

כינוי ולמה דווקא הכינוי הזה? - אשכולית32. רגע של וידוי: רציתי את הניק "שקדיה"...בגלל שכשהיתי ילדה אהבתי נורא שקדיות וציירתי הרבה כאלה... וגם נולדתי באביב, זמן הפריחה שלהן...ואביב מסמל התחלות חדשות ואופטימיות. אבל הוא היה תפוס....בסוף איבדתי סבלנות ונתקעתי עם האשכולית
וצרפתי את הגיל שלי כשהגעתי לתפוז.
אזור מגורים – צפון/ גוש דן/ השרון/ ירושלים/ דרום: מרכז ת"א.
מה המזל שלך: שור.
את מי איבדתי - את אמי/את אבי/את שניהם, באיזה גיל הם היו ובאיזה גיל אני היתי: את אמי כשהיתה בת 55 ואני היתי בת 17, ואת אבי כשהיה בן 64 ואני היתי בת 22.
ממה ההורה/ים שאיבדתי נפטר/ו (לא חובה): אמי ממחלת הסרטן ואבי מבעיות בלב.
בשעות הפנאי שלי אני אוהבת: לבשל, לנגן בפסנתר, ללכת לקולנוע, לרקוד, לטייל בטבע או בעיר, לשוטט ברשת, לקנות בגדים ונעליים, לקשקש בטלפון עם חברות, ללכת לשתות בירה בבר ולפעמים גם ללמוד לקראת התואר שלי, שככל הנראה אתחתן לפני שאסיים אותו. זאת רק השערה, לא הבטחה
.
משהו שעדיין לא יודעים עלי ורציתי שידעו: שבדר"כ כשאני כן לומדת משהו אני חרשנית ברמות מפחידות

MeWithoutU

New member
עונה גם כן../images/Emo140.gif../images/Emo41.gif

כינוי ולמה דווקא הכינוי הזה?: MeWithoutU - זה קשור לכמה דברים...אבל בעיקר לאני בלי אמא...
אזור מגורים – צפון/ גוש דן/ השרון/ ירושלים/ דרום: צפון
מה המזל שלך: דלי
את מי איבדתי - את אמי/את אבי/את שניהם, באיזה גיל הם היו ובאיזה גיל אני היתי: אמא, הייתי חודש לפני גיל 7
ממה ההורה/ים שאיבדתי נפטר/ו (לא חובה): סיבוך של טרשת נפוצה
בשעות הפנאי שלי אני אוהבת ל..........להיות עם חברים, לצלם, להיות במחשב, לטייל, לצאת לבארים, לשחק עם החתולים
משהו שעדיין לא יודעים עלי ורציתי שידעו: חסוי

sivosh

New member
פייי כבר השלישי... :)

כינוי ולמה דווקא הכינוי הזה?: פשוט סיווש זה סיון פשוט וקל גיל: 22.5 אמאלההה הזדקנתי אזור מגורים – צפון/ גוש דן/ השרון/ ירושלים/ דרום: צפון-שרון תלוי את מי שואלים מה המזל שלך: עקרב את מי איבדתי - את אמי/את אבי/את שניהם, באיזה גיל הם היו ובאיזה גיל אני היתי: את אבא, כשהייתי שבועיים לפני גיל 21 אבא היה חודש לפני יומולדת 57 ממה ההורה/ים שאיבדתי נפטר/ו: כמו כמה וכמה הורים כאן, גם אבי נפטר מסרטן- עשו לו השתלה מח עצם והיו סיבוכים. בשעות הפנאי שלי אני אוהבת ל..........: להרכיב פאזלים, לשמוע מוסיקה, פאבים, טרמינל, טלוויזיה. משהו שעדיין לא יודעים עלי ורציתי שידעו: אין משהו מיוחד

yaeli20

New member
עונה

כינוי ולמה דווקא הכינוי הזה?: יעלי זה השם שלי ו20 היה הגיל שבו התחברתי לתפוז
אזור מגורים – צפון/ גוש דן/ השרון/ ירושלים/ דרום: השרון
מה המזל שלך: דלי
את מי איבדתי - את אמי/את אבי/את שניהם, באיזה גיל הם היו ובאיזה גיל אני היתי: אמא היא הייתה בת 43 ואני בת 7 וחצי
ממה ההורה/ים שאיבדתי נפטר/ו (לא חובה): סרטן
בשעות הפנאי שלי אני אוהבת ל.......... (נא להשלים) לבשל, לכתוב, מחשב, סרטים, קומדיות, ספרים ובתי קפה
משהו שעדיין לא יודעים עלי ורציתי שידעו: אני לא קוראת דיו שחור בלי משקפיים (חלק יודעים), קשה לי לקרוא טקסטים ארוכים, אני יכולה לכתוב בשתי הידיים

funky n

New member
../images/Emo85.gif

כינוי ולמה דווקא הכינוי הזה?: כי בא לי
אזור מגורים – צפון/ גוש דן/ השרון/ ירושלים/ דרום: גוש דן מה המזל שלך: חרא..שור
את מי איבדתי - את אמי/את אבי/את שניהם, באיזה גיל הם היו ובאיזה גיל אני היתי: אמא בת 51 נראה לי ואני הייתי בת 16 בדיוק ממה ההורה/ים שאיבדתי נפטר/ו (לא חובה): סרטן בשעות הפנאי שלי אני אוהבת ל.......... (נא להשלים) ,פאזלים,מוזיקה,אומנות,יצירה,צילום..לדבר שטויות..להשחיט דברים
משהו שעדיין לא יודעים עלי ורציתי שידעו: עוד 114 ימים תהיה לי סיבה לשמוח
..טוב גם קצת לפני..

MoRoSH11

New member
עונה

כינוי ולמה דווקא הכינוי הזה?: סתם השם שלי עם כמה תוספות גיל: 21 אזור מגורים – צפון/ גוש דן/ השרון/ ירושלים/ דרום: שרון מה המזל שלך: סרטן את מי איבדתי - את אמי/את אבי/את שניהם, באיזה גיל הם היו ובאיזה גיל אני היתי: אבא, הייתי בת 10 ממה ההורה/ים שאיבדתי נפטר/ו (לא חובה): סרטן בשעות הפנאי שלי אני אוהבת ל.......... (נא להשלים)- לעשות אירובי, לקרוא, לשמוע מוזיקה והדברים הרגילים האלה

ועכשיו תורי

כינוי ולמה דווקא הכינוי הזה?:
בובה על במה .. למה? כי ככה אני מרגישה .. גיל:
24 אזור מגורים – צפון/ גוש דן/ השרון/ ירושלים/ דרום:
בכדור הארץ מה המזל שלך:
גדי את מי איבדתי - את אמי/את אבי/את שניהם, באיזה גיל הם היו ובאיזה גיל אני היתי:
אבא. הוא היה בן 60 ואני 17 וקצת.. ממה ההורה/ים שאיבדתי נפטר/ו (לא חובה):
סרטן בשעות הפנאי שלי אני אוהבת ל.......... (נא להשלים)
להתנדב במד"א .. ולעשות חיים -תרתי משמע משהו שעדיין לא יודעים עלי ורציתי שידעו:
שמור במערכת..

batel500

New member
וואו, כבר שלישי :|

BATEL500 - משום סיבה מיוחדת..ככה יצא.
17
צפון - קריות.
דלי
אבא- הייתי בת 13 (בדיוק חודשיים לפני 14)
דום לב.
בשעות הפנאי שלי אני או כאן או בתנועה או ישנה.
אני אוהבת לשיר, מאוד(יש הטוענים שאני עושה את זה לא רע), רק שאני לא עושה את זה הרבה בציבור.

למעלה