שרשור הכרות מרץ 2008

Nipiy

New member
שרשור הכרות מרץ 2008

יש לנו כמה חברים חדשים/ישנים שהוציאו את הראש מהשריון אז בבקשה הציגו את עצמכם. אני אציג את עצמי: יואב, בן 22, גר ברמת יוחנן, כיום עובד בתא כביסה סודי בתוך הקיבוץ במטרה להפיל את הקיבוץ. המוטו שלי: "גם כשאין, יש" (המבין יבין)

טיפקסית

New member
על עצמי

שמי בשמת אני אהיה בת 22 באוגוסט גרה בקיבוץ עברון בגליל המערבי עובדת במפעל הקיבוצי שלנו-מפעל ברמד. המוטו שלי בחיים הוא-always look on the bright side of life פורים שמח לכולם!

MsUnderstood

New member
אין לי כותרת שאווה../images/Emo10.gif

אבל אתם תיכנסו בכל מקרה
אני דנה בת 20 וחצי היום גרה בקיבוץ הנפלא שנקרא יגור עובדת כרגע בסידור החדר לפני השחרור ובהכנת מתנות שחרור...בקרוב זה הולך להשתנות
כ"כ מתאים לכתוב אחרי זה "אנחנו אוהבים אותך דנה" ממש קבוצה טיפולית יש פה

moranka

New member
רחוק רחוק בתוך שדרות של חופש

אני מורן. לא רוצה לגור פה

mororev

New member
אני :)

מור, הכי קטנה פה, קיבוץ רמת הכובש. עדיין בבצפר. אהה...ו..בקשר לשירשור של פורים - בסוף החלטתי לא "להתגנב" לפורים מבוגרים.. נשאיר את זה לשנה הבאה.. עוד לא באלי שיהרס לי המוניטין..המבין יבין. אצלנו התחפשתי לחיילת :) אנשים סתומים בקיבוץ באמת חשבו שהתגיייסתי.

רושם רושם

שם:דויד הכי טוב קיבוץ: איפה טעינו? עבודה: סרטים. בד"כ באיכות נמוכה ובתדירות גבוהה. המוטו: לא בין 2 ל-4.

MoRoSH11

New member
אני

מור, 21, לומדת לפסיכומטרי ולא עובדת כרגע רוצה שהזמן פשוט יעמוד

ג יל י

New member
וואלה - פסיכומטרי. מתי ניגשת, אפריל?

אצל מי את עושה קורס? את עושה קורס? אני ניגשת ב-16.4 שבוע הבא מתחילים המרתונים וזה לא כ"כ נעים.

ג יל י

New member
מגניב, אני רדיתי במרכז הארצי להעביר אותי ל-16

להפטר מזה כמה שיותר מהר. גם אם זה אומר כמה שיותר מהר=פחות 24 שעות. שיהיה בהצלחה.

למעלה