שרשור הכרות - חלק ג'

ניאו30

New member
טוב לראות אותך גם כאן(זוכרת אותי?)

אני אמנם החדש בתחום(אני אמור להתחיל מחר),אבל פתאום אני רואה שיש פה כמה וכמה(לפחות עוד 3 אם זכרוני אינו מטעה אותי) עם עיסוק משותף...הקונג פו או הטאי צ'י ודומיהם...זה נחמד...אפשר להעזר אחד בשני... שאלה לי אלייך-האם תוכלי להסביר מה כוונתך כשכתבת כאחת ממטרותיך-חלימה? מה הכוונה? גם נושא הצלילות לא היה ברור מספיק(או צלול מספיק...חחח), ואשמח לשמוע עוד בנושא ומה כוונתך במשפט שכתבת בנוסח המדויק. אז ברוכה הבאה

kung fu

New member
כמובן שאני זוכרת אותך ../images/Emo13.gif

שאלה לי אלייך-האם תוכלי להסביר מה כוונתך כשכתבת כאחת ממטרותיך-חלימה? מה הכוונה? חלימה במובן של לגלות שאנו חולמים, למצוא את כפות ידינו ואז להמשיך למסעות מופלאים
זה התיאור הכי קצר ופשוט שאני יכולה לתת. קרלוס קסטנדה כתב בספריו על חלימה. אז הכוונה לחלימה במובנים שהוא כתב עליהם. גם נושא הצלילות לא היה ברור מספיק(או צלול מספיק...חחח), הכוונה זה - להיות ערה, לראות את עצמי, לזכור את רצונותיי ומטרותיי וכדומה. ואשמח לשמוע עוד בנושא ומה כוונתך במשפט שכתבת בנוסח המדויק. הכוונה היא שעשיתי פעילות כלשהי, ובמשך כל רגע בזמן הזה גם הסתכלתי על עצמי. פשוט ראיתי מה היצור הזה חש כרגע, איזה מחשבות יש בתוכו, מה הוא מרגיש. ראיתי את עצמי כמו שמדריכים מישהו ורואים את כולו, אז ראיתי את עצמי באופן עמוק יותר, כי לי יש נגישות למחשבות ולרגשות של עצמי כמובן.

ניאו30

New member
עדיין לא כל כך ברור...אבל די ברור

לי שזה בטח לא משהו שניתן להסביר במילים,אלא משהו שחווים אותו,אז נעזוב את ההסברים לפעם אחרת...

kung fu

New member
עדכון

יש לי עוד להדריך 4 אנשים בחינם, כחלק ממשימה שקיבלתי. היום החלטתי שכאשר אסיים להדריך אנשים בחינם (מחכה ל-4 אנשים שיפנו אלי), אולי כן אתחיל להדריך בתשלום. זה בתהליכי חשיבה

למעלה