שרשור הכרויות..

RiN rOoN

New member
שרשור הכרויות..

בשרשור הזה נכתוב את כל הפרטים עלינו (לא אישיים כמו כתובת..)ובהם נכתוב מה אנו עושים בחיים..אני אתחיל..
שם:רינת תאריך לידה:8.2.1993 עיר:נתניה צבע אהוב:ורוד ותכלת תחביבים:לרקוד לשיר ולשחק חלום:להיות זמרת גובה:1.64 משקל:48 משפט לחיים:"חייה את הרגע" שחקן אהוב:חואן חיל נאברו(עזבו אפ'חד לא מכיר..) שחקנית אהובה:ק קמ קמי קמיל קמילה!!!!!!!!!!!!!! זמרת אהובה:כריסטינה ה100ממת!!!! מה אני הכי אוהבת:שמחמיאים לי.. תכונה שנואה אצלי:אני לא יכולה (לצערי) לפרגן לאנשים! תכונה אהובה: מתעקשת על מה שצריך.. מקווה שאהבתם לקרוא.. יאללה ביוש...

ר ו ת ם 4

New member
טוב, הינה אלי:../images/Emo41.gif

שם: רותם תאריך לידה: 29 לאוקטובר 1991 כתה: ז' עיר: תל אביב צבע אהוב: ורוד תחביבים: מחשב,טלוויזיה,מחשב,שופינג,מחשב,מוזיקה,מחשב..
חלום: נושא לא סגור
גובה: לא זוכרת..
משקל: 33 וחצי משהו חמוד: נ.....נח.....נחמ.....נחמד לי
שחקן אהוב: אה, אורלנדו בלום טוב, דניאל רדקליף מעולה, וגם רופרט מעולה
שחקנית אהובה: קמילה, ג'וליה רוברטס, אנג'לינה ג'ולי, ג'ניפר אניסטון. זמר אהוב: הראל סקעת והראל מויאל. אמממ...הלכתי בערך לפי מה שאת סיפרת על עצמך...חוץ מזה אין לי מה לספר!!
שאלות לי אליך:
מי זה חואן חיל נאברו
ולמה את לא יודעת לפרגן? אני ממש נהנת מזה! ושמה לב לכל פריט קטן חדש!!

RiN rOoN

New member
כנסי..

חואן חיל נאברו זה שחקן מפלוריסיינטה.. וזה לא שאני לא יודעת לפרגן..אני פשוט קצת קנאית אז קשה לי.. ולחברים שלי אני לא יודעת לפרגן ולאנשים זרים אני יודעת!!!!! מה את שוקלת 33 וחצי
איזה אנורקסית!רגע את נמוכה או גבוהה???

ר ו ת ם 4

New member
לאאאאא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

אני!? אנורקסית!? לאאא, אני לא נמוכה, אני פשוט עושה ספורט, כאילו, אני בהתעמלות קרקע...! ויש לי חוג 3 פעמים בשבוע, ואני מתאמנת (מלא) בבית! אבל אני ממש ט-ו-ח-נ-ת-! חיחי...היום למשל, הגעתי הביתה, ואכלתי 2 מנות של ספטגי בולונז, ובגט, ומנה (מלאה וטעימה) של קורנפלקס עוגי...אכלתי ברצץ, ואז עוד הייתי טיפה רעבה, אבל אחותי ואח שלי גמרו לי את כל ה'מילקי'(!!)

RiN rOoN

New member
חחחחחחחחחחחחח

אז איך זה שאת שוקלת 33 וחצי ואני שוקלת 48

ר ו ת ם 4

New member
אמממ../images/Emo41.gif

אני לא גבוהה,אבל אני גם לא נמוכה, אני כמו שילדה בת 13 אמורה להיות... אמא שלי גם כזאתי, וגם אחותי, שלושתינו רזות כאלה, אבל לא רזות אנורקיות (זה דוחה!) רזות יפות....חיחי
אבל עכשיו אני שוקלת 34, זה נע בין 34 לבין 36, כל פעם, לא יודעת למה, זה די מוזר
, כי אני טוחנת ועושה ספורט, אז זה ככה...

ODana

New member
ווואו, עניתי על מיליון שרשורים

כאלה. אני אנסה למצוא לך במנוע...

למעלה