שרשור הכרויות=]

Friends4Ever1

New member
שרשור הכרויות=]

שם: תאריך לידה: גיל: משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: סדרות אהובות: אמירה לאנושות XD:

Friends4Ever1

New member
אהה וב"השבוע" מדובר על שבוע שעבר..

שם:הילה תאריך לידה:3.7.90 גיל:18 :O משהו טוב שקרה לך השבוע:לא עולה לי משהו מיוחד משהו רע שקרה לך השבוע:כנ"ל=] סדרות אהובות:חברים (חולת חברים חח), נמלטים, האוס, מופע שנות ה70 וכ'ו.. אמירה לאנושות XD:תמיד תזכרו שיהיה טוב :p

אני

שם: חתולה חמודה תאריך לידה: 24.10.81 (עוד מעט יומולדת
) גיל: עוד שניה 27 משהו טוב שקרה לך השבוע: קניתי שמלה יפה יפה לחתונה של חברה משהו רע שקרה לך השבוע: השמלה הייתה יקרה ואני מובטלת בימים אלו סדרות אהובות: חברים, נמלטים, אבודים, בנות גילמור ויש עוד שאני לא זוכרת כרגע.. אמירה לאנושות XD: חתולים לא מוערכים מספיק. מגיע להם הרבה יותר קרדיט, וכמו שאומרים- purrrrfection

call me out

New member
אה.. טוב. :)

שם: מה זה משנה.. קראו לי איך שבא לכם. תאריך לידה: 30.7.87 גיל: 21 משהו טוב שקרה לך השבוע: אתמול היתה הופעה טובה :) משהו רע שקרה לך השבוע: שום דבר. החיים טובים שאתה יותר מידי אופטימי. :) סדרות אהובות: ויוה לה באם, גאקסס, חברים, נמלטים, זהו נראה לי. אמירה לאנושות XD: צבעים זה מגניב, אבל ירוק הכי.

paz love mikel

New member
[[=

שם:פז תאריך לידה:25.10.94 גיל:14 :) משהו טוב שקרה לך השבוע:חופש ? D: משהו רע שקרה לך השבוע: היו הרבה .. חח באמת סדרות אהובות:נמלטיייים ! , גיבורים ,האנטומיה של גריי,חברים ,סיינפלד ויש עוד מלא חח אמירה לאנושות : החיים ? יפים ! נצלו אותם P:

shamgar

New member
קדימה

שם:שמגר תאריך לידה:מה זה משנה? הריי לא תקנו לי מתנה שנה הבאה ;) גיל:23 משהו טוב שקרה לך השבוע:קיבלתי רכב חדש :) משהו רע שקרה לך השבוע:לא מרגיש כל כך טוב סדרות אהובות:ההההההההההההננננמללללללללללטים !!!!!!!!!!!!!!!!!!! אמירה לאנושות : העליונים למעלה והתחתונים למטה

les paul girl

New member
=))))

שם:אלינורXD תאריך לידה:1.12.1990 גיל:17 משהו טוב שקרה לך השבוע:מצאתי עבודה חדשה=] משהו רע שקרה לך השבוע:רבתי עם חברה טובה..(ונאלצתי לחכות שבועיים לפרק ה-8 של נמלטים!) סדרות אהובות:נמלטים,סימפסון:),חוק וסדר,הלוחשת לרוחות,שני גברים וחצי.. ועוד כל מיני כאלו.... אמירה לאנושות XD:"מחשבה בוראת מציאות קיימת..."

ivg

New member
+-*/*-+

שם: דני תאריך לידה: חסוי (שלא ימצאו אותי ברישומון) גיל: 21 משהו טוב שקרה לך השבוע: התקלחתי, התגלחתי, ואני מריח נפלא. משהו רע שקרה לך השבוע: השתעממתי בחופש, וגיליתי שלמפקדת שלי מהטירונות יש חבר, וכ"כ רציתי לצאת איתה... סדרות אהובות: Prison Break, לא רואה אחרות כרגע אמירה לאנושות XD: לא לעשן. לא לנהוג שיכורים. לא לשקר. תמיד לחייך. מוזיקה שולטת!

shamgar

New member
דני אתה גדול ! הצחקת אותי

למה שלא נארגן מפגש פורום !?!#@@?#$@%#$&^%

best in me

New member
אני=]

שם: הדר תאריך לידה: גיל:18 משהו טוב שקרה לך השבוע: ההורים נסעו לאילת.. חחח תחשבו לבד משהו רע שקרה לך השבוע: ווווי מלא.. כלב מפלצתי אכל לי את הרגל ורדף אחריי איזה פסיכופט באוטו
סדרות אהובות:נמלטים, האנטומיה של גריי וכ'ו אמירה לאנושות XD:החתולה שלי מאוד שמנה=]

SmallMoney

New member
אאאנניי

שם:שירן תאריך לידה: 28.10.87 גיל:עוד מעט 21 משהו טוב שקרה לך השבוע: שמחת תורה
משהו רע שקרה לך השבוע: כלום ב"ה. סדרות אהובות:נמלטים
מגרש ביתי
אקסטרים מייקאובר
האח הגדול
אוורוד
אמירה לאנושות XD:

מה ה מצב

New member
אני ../images/Emo13.gif

באיחור אופנתי... שם: הדס גיל: 21 משהו טוב שקרה לך השבוע: הייתי באייקון (שבוע שעבר) משהו רע שקרה לך השבוע: אייקון נגמר סדרות אהובות: נמלטים, גיבורים, סימפסון קיילהמסתורי והיפה והחנון (זה נחב סידרה?) אמירה לאנושות XD: סוף העולם מתקרב

N21A

New member
../images/Emo203.gifme

שם: אורית (שם בדוי) תאריך לידה: לא צריך גיל:22 משהו טוב שקרה לך השבוע: התחלתי עבודה חדשה ומעניינת משהו רע שקרה לך השבוע: הייתי צרודה למשך שבוע סדרות אהובות:נמלטים, סאוות'פארק, מופע שנות ה70, HOW I MET YOUR MOTHER אמירה לאנושות XD : שימו ....... על כל העולם ואל תעשו חשבון לאף אחד, החיים קצרים מכדי לבזבז אותם בניסיון לרצות אחרים!!!

ronaldiniho3

New member
אני

שם: מתן תאריך לידה: -- גיל: 16 משהו טוב שקרה לך השבוע: -- משהו רע שקרה לך השבוע: כלום למזלי. סדרות אהובות: אבודים, נמלטים, גיבורים, סמולוויל, יריחו, רוזוול, פארסקייפ, 7 ימים. אמירה לאנושות XD:

למעלה