שרשור הכרויות

matanlev1

New member
דתי שעושה את הצעד

שלום אני דתי חתיך מאוד אפשר לומר ככה לפחות הבנות אומרות.. אני מפחד ככ להיות עם גבר למרות שאני חושב על זה ללא הרף אז החלטתי פה להתחבר ולשאול אם יש גברים עדינים דתיים שמוכנים להתנסות תשלחו הודעה אשמח לדבר...נ. ב אני שרירי שזוף חלק חתיך מחכה לכם:)

Tuning7

New member
גבר בגבר

בחור נאה מאוד,מאזור המרכז,אקטיבי בארון.מעוניין להכיר בחור פסיבי לקשר דיסקרטי.אורן 052-4086323

adsdsafsag

New member
מחפש דתי להיכרות

אהלן שלום
קוראים לי אסי ואני מאיזור חיפה / איזור המרכז (חצי שבוע בצפון וחצי שבוע במרכז).. עוד מעט בן 22
מבנה גוף רזה וגבוה.
אני חילוני שמעוניין בקשר עם דתי; ידידות, יזיזות, סטוץ, קשר ארוך מה שזורם לך ומה שנראה שיוצא מהקשר... לא בהכרח קשר מיני
רק רוצה לומר שאני בארון..

אם אתה בעניין אשמח שתשלח לי מייל [email protected] ומשם נמשיך איך שיזרום
מחכה כבר לשמוע ממך.. :)

adsdsafsag

New member
מחפש בחור לקשר

מחפש בחור איכותי מהמרכז \ חיפה להתחלת קשר ולראות איך זורם.. עדיפות לאיכותיים ולבעלי עניין בקשר ארוך טווח
&nbsp
לפרטים: [email protected]

danieli123

New member
מעוניין להכיר...

היי חברים אני בן 34, רווק מאזור המרכז, מחפש להכיר בחור (לא נשוי) כבן 25-50 למטרת ידידות, שיחות, בילויים משותפים ואולי יותר מזה...

מוזמנים לכתוב לי:
[email protected]

2639mg

New member
בן 54 1.65/65 חמדח

חיליוני מסורתי דתי ןחרדי כאחד. חם ואוהב.
מחפש אותך לאהבה יפה בלי מכחול בשפורפרת. שבת שלום

yoni21431

New member
מחפש להכיר

שלום לכולם!
אני סטודנט סרוג בן 24 מחפש להכיר מישהו בסביבות גילי לחברות טובה והנאות משותפות...
מוזמנים לפנות :)
[email protected]

Ityi

New member
להיכרות

היי. בחור דתי ללא ניסיון מעוניין להכיר בחור דתי בשנות השלושים מירושלים להתנסות ולהיכרות. פרטים בפרטי

מתן שלום כל הכבוד על היוזמה

נורא משמח לראות את הפנייה שלך, את הרצון, הכנות והפתיחות בלהכיר מישהו גם דרך השירשור. לא ציינת בין כמה אתה- אך רציתי שתדע שתוכל להכיר אנשים גם דרך קבוצות היכרות פנים מופנים / מפגשים בתי קפה של הקהילה וכדומה. קיים גם מענה למסורתיים ו/או דתיים.
אני מאחל לך בהצלחה.
אם תרצה להתייעץ תוכל לפנות אלינו לקו בימים א-ה בין השעות 19:30 - 22:30 . 03-6205591 בברכה אילן
יש עם מי לדבר
&nbsp

המשך תגובה למתן

בקשר לפחד שהעלת : תהיה קשוב לעצמך, למה שנכון לך, לקצב הנכון של הדברים, כן חשוב לא למהר ולא להבהיל את עצמך.
הייתי שמח אם היית נעזר בגורם שיכול היה להדריך אותך בצורה נכונה יותר.
מומלץ לפנות , בהצלחה .
&nbsp

למעלה